- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #80.441
bebeklerim çarşamba günü aşı oldular.gayet iyiler ateşleri çıkmadı.bende perşembeden beri lazer tedavi görüyorum boynuma fıtıklarım için.şimdilik gelişme var gibi.boynum başımı taşyamaz hale gelirdi çok yorulduğumda uykusuz kaldığımda ama bu üç gündür iyiyim şaşırtıcı.
rabbimden dileğim inşallah bir mucize gerçekleşir ve bu fıtıklarımdan kurtulurum.aksi olursa hem parama hem zamanıma yazık olacak ama mucize gerçekleşirse 5 yıllık sıkıntım sona ererse herkese şiddetle tavsiye edeceğim .
o kadar yorgunum ki arkadaşlar inanın gün boyu bitiyorum yorgunluktan buna rağmen yetişemiyorum hiçbir işe birde evim küçük.
inanın küçük evin işi bitmiyor büyük ev ne kadar dağıtırsan dağıt yerleri belli ama küçük evde sıkış tepiş biri al bi yere sok bu sefer diğeri açıkta ötekini al öteki yere koy derken yine herşey açıkta.deliriyorum bazen yapacağım diğer işi unutuyorum.
benim çok sıkı bir tatil e ihtiyacım var bedenimin gevşemeye ihtiyacı var.bu da bu yaz olur inşallah.
kendiize iyi bakın herkese iyi geceler.
bebeklerim çarşamba günü aşı oldular.gayet iyiler ateşleri çıkmadı.bende perşembeden beri lazer tedavi görüyorum boynuma fıtıklarım için.şimdilik gelişme var gibi.boynum başımı taşyamaz hale gelirdi çok yorulduğumda uykusuz kaldığımda ama bu üç gündür iyiyim şaşırtıcı.
rabbimden dileğim inşallah bir mucize gerçekleşir ve bu fıtıklarımdan kurtulurum.aksi olursa hem parama hem zamanıma yazık olacak ama mucize gerçekleşirse 5 yıllık sıkıntım sona ererse herkese şiddetle tavsiye edeceğim .
o kadar yorgunum ki arkadaşlar inanın gün boyu bitiyorum yorgunluktan buna rağmen yetişemiyorum hiçbir işe birde evim küçük.
inanın küçük evin işi bitmiyor büyük ev ne kadar dağıtırsan dağıt yerleri belli ama küçük evde sıkış tepiş biri al bi yere sok bu sefer diğeri açıkta ötekini al öteki yere koy derken yine herşey açıkta.deliriyorum bazen yapacağım diğer işi unutuyorum.
benim çok sıkı bir tatil e ihtiyacım var bedenimin gevşemeye ihtiyacı var.bu da bu yaz olur inşallah.
geşmiş olsun canım sağlıktan değerli bişey yok hayatta
iki çocukla kolaymı iş yapmak ev toplamak artık topla topla hergün aynı sabah kalk kahvaltı çocuğa çorba ev topla süpür dağınıklığı topla yemek yap çocuk uyut giydir temizle akşam oluveriyor
lazer tedavi pekçok hastalıkta kullanılıyor faydası çok sende kurtulursun inşallah
Geçmiş olsun canım. Biz daha büyuk eve geçiyoruz nihayet, umarım sizin de tayin olup gideceğiniz yerde büyük eviniz olur da en azından dağınıklığı kaldırır biraz. Gerçi büyük evin temizlik derdi de büyük olur ama küçük evde eşyalar insanın üzerine üzerine geliyor, seni çok iyi anlıyorum o yüzden .inşallah taşındıktan sonra biraz rahatlar gevşersin.
Taşınıyoruz!!! Bugüne kadar kızımın odasını ayırmamıştım, yeni evde tabiki bir odası olacak artık, kocaman oldu. Ama ortam değişikliği yapınca bambaşka bir odada ve yalniz yatmak istemeyecektir muhtemelen. Uyanınca beşiğinde ayağa kalkıp bizi uyandırmaya alıştı, biz de onun sesiyle uyanmaya. Ne yapmalıyım sizce kızlar? Yeni evde de bizim odaya koysam beşiğini kolay kolay ayrılamayiz bi daha. Eve alışana kadar ben mi onun odasında yatsam acaba?
ben de oğluma krep yapıyor haftada 2 kez
geçen gün de sosisli yaptım
bayıldı
tavsiye ederim
yanına domates salatalık vs güzel gidiyor :)
Hahahaha, çok iyiydi.Ama onların verdiği listelerle de doyulmazkii :)
Taşınıyoruz!!! Bugüne kadar kızımın odasını ayırmamıştım, yeni evde tabiki bir odası olacak artık, kocaman oldu. Ama ortam değişikliği yapınca bambaşka bir odada ve yalniz yatmak istemeyecektir muhtemelen. Uyanınca beşiğinde ayağa kalkıp bizi uyandırmaya alıştı, biz de onun sesiyle uyanmaya. Ne yapmalıyım sizce kızlar? Yeni evde de bizim odaya koysam beşiğini kolay kolay ayrılamayiz bi daha. Eve alışana kadar ben mi onun odasında yatsam acaba?
Melitta canım, çok geçmiş olsun bebeklerine, umarım bir sorun çıkmaz. Bu aşılardaki ateş olayı 1 hafta 10 gün sonra olabiliyor. Yani ateşleri çıkarsa 10 gün sonra falan merak etme, aşıdandır, vücut savaşıyor.bebeklerim çarşamba günü aşı oldular.gayet iyiler ateşleri çıkmadı.bende perşembeden beri lazer tedavi görüyorum boynuma fıtıklarım için.şimdilik gelişme var gibi.boynum başımı taşyamaz hale gelirdi çok yorulduğumda uykusuz kaldığımda ama bu üç gündür iyiyim şaşırtıcı.
Güanydınlar, krep kesinlikle çok lezzetli bebekler için, benim oğlanlar da bayıldı. Haftasonu yaptım, içine beyaz peynir de koydum, pişirdikten sonra da kaşar sardım, hemen eridi içinde, çok lezzetliydi. Sanırım Günışığım böyle yapmıştı, onun yazdıklarından görmüştüm.
Oyy oyyy oyyy, yarasın Memoşa, kan olsun can olsun, kocaman oğlan olsun. Memoş oğlan şanslı, annesi çok güzel bakıyor, lezzetli şeyler yapıyor.evet çok seviyorlar krebi
bende dün ilkkez bıldırcın yumurtası aldım
bu sabah 1 bıldırcın yumurtasını kırdım içine az süt koydum maydonoz dereotu yeşilsoğan yapraklarıyla beraber doğradım çırptım az yağda tavada pişirdim üzerinede labne peyniri sürdüm bayıla bayıla yedi dobiş
ağzını şapırdatarak yemek istediğini belirtti bana
Oyy oyyy oyyy, yarasın Memoşa, kan olsun can olsun, kocaman oğlan olsun. Memoş oğlan şanslı, annesi çok güzel bakıyor, lezzetli şeyler yapıyor.
Melitta canım, çok geçmiş olsun bebeklerine, umarım bir sorun çıkmaz. Bu aşılardaki ateş olayı 1 hafta 10 gün sonra olabiliyor. Yani ateşleri çıkarsa 10 gün sonra falan merak etme, aşıdandır, vücut savaşıyor.
Sana da çok geçmiş olsun, umarım lazerle istediğin sonucu alıp rahatlarsın, iki bebekle ne kadar zor bir durum. Cumartesi günü sırtıma bir ağrı girince seni çok daha iyi anladım. Ağrı içinde çocuklara mama vermek, kucağıma almak nasıl bir işkenceydi anlatamam.
Sen nasıl hallettin şimdiye kadar ya??? Tek başına olsan neyse, ama sana muhtaç iki tane bebek var, acı eşiğin çok yüksek demek ki.
Tabii annelik başka birşey...
günaydın kızlar
dün markete alışverişe gittik, Yusuf Kayra'nın ilkkez ev dışında yürümesine izin verdim, nasıl mutlu oldu anlatamam,
markette renkli renkli reyonlarda koşmak o kadar hoşuna gittiki çok mutlu oldu,
dönüştede sitenin içinde biraz yürüttüm
artık havalar ısınıyor,dışarı çıkma istekleri başlar
Güanydınlar, krep kesinlikle çok lezzetli bebekler için, benim oğlanlar da bayıldı. Haftasonu yaptım, içine beyaz peynir de koydum, pişirdikten sonra da kaşar sardım, hemen eridi içinde, çok lezzetliydi. Sanırım Günışığım böyle yapmıştı, onun yazdıklarından görmüştüm.
bebeklerine geçmiş olsun canım.aşıdan sonraki ateş içinde aslında endişelenmek boşuna.hatta belli bi dereceye kadar ateş olabilirmiş.çok yükselmedikçe kesinlikle müdahele etmeyimn der bizim doktor.vücudun aşıya karşı gösterdiği direncin,bağışıklığın sonucu ateşi oluyormuş.
bunu bildiğim halde bende hemen tedirgin olurum,fitil vermeye kalkarım aslında yanlış.
sanada çok geçmiş olsun..biran önce şifa bulursun inşallah boyunlarından..annemde var ondan biliyorum.genç kızlığımda aartık sürekli ovdurmasından bıkmıştım:))
hayırlısıyla yerleşirsiiniz inşallah..kolay gelsin..
bendce yeni evinde bebeğini odasında yatırmaya alıştır canım.rahat edersin.belki hemen kolay olmaz ama,çok da zorlayacağını sanmıyorum,oda alışır gibi geliyor..sonuçta beşiği,yastığı aynı olduktan değişmedikten sonra
insanın yürüyen bi bebeği olması çok güzel,çok duygusal oluyor insan dimi?bende ilk dışarı çıkartığımda kendi kendine yürümesini gördükçe gözlerim dolmuştu.
birde gideceği yerleri kendileri belirleyip,bizleri arkalarından yönlendirmeleri yokmu!:))
birde ellerinide tutturmazlar..
afiyet olsun,yarasın oğlanlara..gerçekten çok lezzetli oluyor krep,bende senin dediğin gibi yapmıştım ama sarmadım,küçük parçalar halinde yedirdim.arada hep yaparım artık..
bende biliyorum vücut direndiği için ateş oluyor.sonuçta zayıflatılmış mikrop veriliyor vücuda.fakat kızım ateşlendiği için huysuz oluyor.oğlum ateşlendiği zaman kızım kadar mızmız olmuyor ki mşallah oğlum aşılarda ateşlenmiyor.
genelde bi önceki aşılarda akşamları oluyordu ateş.o zaman ağrı kesici veriyordum.ateşleri çıkmadığı sürece ateş düşürücü vermiyorum.
annene de geçmiş olsun çok üzüldüm.allah kimseye fıtık ağrısı vermesin.ağrın nerede canın orada.geçmeyen birşey değil malesef.sürekli ağrılarla yaşamak işkence oluyor.
şimdi nasıl annen ?ameliyat oldu mu ?ömür boyu bu ağrılarla yaşamak düşüncesi bile beni kahrediyor.
benim oğlanda pek ateşlendiği söylenemez aşıdan sonra,hemen hemen hiç ateşlenmedi diyebilirim hatta ama mızmızlığı oluyor biraz.bende dayanamıyorum,gece yatmadan önce ,aşı olduğu gün fitil veriyorum,rahat uyusun
ağrısını alsın diye.eşimle hep onun tartışmasını yaşarız her aşıdan sonra.))
annemin de fıtığı baya ileri dercedeydi canım,kollaına falan vuruyordu..ameliyat diyen oldu,yok ameliyat riskli diyen de oldu.bizde ozmanlar annemin ameliyat olamsını istememiştik,risk olur diye.hep fizik tedavisi gördü annem.dönem dönem.çok iyi geliyordu,baya uzun bi süre idare ediyordu onu ama hiç dikkat etmiyorduki ,ağır kaldırmıcan,fazla ev işi yapmıcan vs..kısacası kendine dikkat edicen ama annem hiç duran bi inasan olmadığı için tekrarlıyordu.bi ara boyunluk kullanmıştı iama rahat edemediği için düzenli kullanmadı.şuan 55 yaşında bu yaştan sonrada ameliyat olmam diyor.fıtığına alışmış durumda sanırım..
lazer tedavisini duydumu bilmiyorum.onada söyliyim bari.inşlah sana iyi gelir lazer.daha yaşın çok genç,küçük çocukların var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?