2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

aminnnnn canımmmmm sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun...hiç bişe istemeyiz başka demikorkma kuzucummm bak buralara kadar geldin Allahın izniyle bişicikler olmucak....ekimden sonra başlayın dedi...rahim gebe kaldı şimdi düşük yapıosun enfeksiyon olabilir dedi...antibiyotik verdi iç bunu dedi...hemende gebe kalma dedi...acık dinlensin dedi...sizde tatil yapın hatta dedi....kafanızı dinleyin dedi...ii var bu kocişler kıssss....ne kadar kızsakta bazı şelerine olsun oda tuzu biberi demi hayatımızın....

aminnnnn canımmmmm sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun...hiç bişe istemeyiz başka demikorkma kuzucummm bak buralara kadar geldin Allahın izniyle bişicikler olmucak....ekimden sonra başlayın dedi...rahim gebe kaldı şimdi düşük yapıosun enfeksiyon olabilir dedi...antibiyotik verdi iç bunu dedi...hemende gebe kalma dedi...acık dinlensin dedi...sizde tatil yapın hatta dedi....kafanızı dinleyin dedi...ii var bu kocişler kıssss....ne kadar kızsakta bazı şelerine olsun oda tuzu biberi demi hayatımızın....

inşallah kuzumm :) evet buralara kadar geldim ama kucağıma alana kadar geçmicek bu korkum ( yaa ekim çok geçç hem bu kimyasal düşük benim doktorum kese oluşmadığı için rahim yorulmadı oyuzden korunmaya gerek yok demişti...
tabi cnm yaaa iyiki var bu kocişler napardık onlarsız bizzz aynen öle onlar tuz biber :)

bende öle düşündüm aslında ama napim dr u dinleyim bari....adet oldugumda gidicem ya sorarım bi

ben çıkıom tubişim tlf açim bakalım değerim düşmüşmü....gelirim yine...yazarım sonucu...iyiki varsınnn

bende öle düşündüm aslında ama napim dr u dinleyim bari....adet oldugumda gidicem ya sorarım bi
peki kuzucum sen nasıl rahat ve hazır hissedersen :)) ama sor tabi bekleme artık zaten çok bekledin sen bugünleri ...
ben çıkıom tubişim tlf açim bakalım değerim düşmüşmü....gelirim yine...yazarım sonucu...iyiki varsınnn

tamam kuzucum inşallah değerlerin düşmüştür ve bi işleme gerek kalmaz :) sende iyiki varsın bitanemmm :))

değerim düşmüş tubişimmmmm 14,7 ....ii dedi perşembe günü tekrar yaptırıcam arıcam dr u... bide adet olsamda gitsem sölücem korunmasak olmamı die

değerim düşmüş tubişimmmmm 14,7 ....ii dedi perşembe günü tekrar yaptırıcam arıcam dr u... bide adet olsamda gitsem sölücem korunmasak olmamı die

çok sevindim kuzum değerinin düşmesine :)) benceee sen adet ool ve sal gitsinn :))

evevttt biz geldikk 4 lü testimiz temiz Allaha şükür veeee cinsiyettttt erkekk Efem geliyoooo :))) bu sefer kesin pipisini gösterdi oğluşum :))

çok sevindim kuzum değerinin düşmesine :)) benceee sen adet ool ve sal gitsinn :))

bende sevindimmmm ama bu korunma işini düşünüom yaaa bi konuşcam drla hani bukadar bekledim beklerim ama sanki ben hemen hamile kalacakmısım gibi hissediom...bi garip bi his var içimde....salamam ki bana kalsa salardımda kociş salmaz

evevttt biz geldikk 4 lü testimiz temiz Allaha şükür veeee cinsiyettttt erkekk Efem geliyoooo :))) bu sefer kesin pipisini gösterdi oğluşum :))

ooooyyyyyyyyyyyyyyy maaşallah gelsinn pipilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr efe bebek gelio cok sevindim cnmmmm....Allahım korusun ikinizide....

tubişimmm göbüşün büyüdümü kıssss...resim çekde koy bakalım biii yarın hataya gidiom kocişim teyzesinin oğlunu ve beni götürüo biz gezcez o çalışıcak buarada müjdemi isterimmmmm internet bağlatıoz eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
yaa varya aysunn bende öle hissediyorum sen bence bu ay hamiş kalcan :)) bugün kadir gecesi bol bol dua edicem senin içinde inşallah herşeyin en iyisi en güzeli olur senin için :))
evet kuzum Efem geliyo :)) çok çok saol cnm Allahım hepimizi korusun :))

birazcık büyüdü çok kilo almadım ben cnm en fazla 2 kilo falan :)) yaa resim varda buraya yükleyemiyom kb büyük diyo küçültebilirsem koyarım :)) ohhh gez bakalım gezzz :)) ayy çok sevindim kuzucummm artık bol bol konuşuruzzz :))

canım benım hayırlısı güzel bir doktor bulmana sevındım bu zamanda zaten dogru duzgun doktor bulmak cok zor en azından senın dınlemışi senı rahatlatmış.
bak dr da demış d-sıgarayı bırak dıye bırak işte.
bizim burdakı doktorlarda kan pıhtılaşmasının yenı mode oldugunu düşünüyor.
canım benım herşey,m hayırlısı bu doktoru bırakma her aklına takılanı sor o senı sen onu ıyı tanıyın.
öpüyorum cok senı.herşey,in bir zamanı var buna ınan oyuzden hiç birşeyi takama kafana hiç kimsenin seni ağlatmasınada izin verme.

evet canım dınlenın bıraz senın de içerlerin toparlasın.antıbiyotiğinide iç sakın bırakma.kız tabi bu koc,işler olmasa ne yapardık biz hayatımızın anlamları onlar kızsakta sınırlensekte herşeylerımız onlar bizim.en darlandıgımızda bizi rahatlatabılen tek varlık(en azından beni öyle)

evet gidince bi sor tuğbaninde dediği gibi kesek felan oluşmadıysa sıkıntı olmuyor dıye bılıyorm bende normal kürtajda bıle benım doktor 3 ayın sonunda bırak dedi korunmayı ama bız 4ü tamamladık

çok saol cnmmm....iyiki varsın...bıraktım ama zorlanıyorum yaaa...arada bi cekiom kocisten ama bunada şükür 10 taneden iyidir demi....;-)...

çok saol kuzucummm Allah hepimizin dualarını kabul etsin....az kilo almışsın ii bakalimmm....son aylarda depolarsin artık...değişiklik oldu banada...iyiki getirdi kocisim walla....konuşuruz bol bol yarın internet işini halledecem becerebilirsem tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…