- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #8.921
afiyet bal şeker olsun bitanemm :))
ahh cnm yaa nedir senin bu doktorlardan çektiğin bak bu doktoru anlatınca sevdim sigara içmeye devam edersen bakmaz ama heee bak benim kafadan çinin rahatlamış olmasına çok sevindim inşallah bundan sonrası için herşey daha güzel olucak peki teklrar hamile kalmana ne diyo hemen kalabilirmisin yoksa beklemelimiymişsin ?
ohh ne güzel kocişle kafat dağıtmışsın süpper valla seninle aynı şeyleri yaşadığım gün kocişte beni bowling götürmüştü :))
inşallah kuzu inşallah herşey yolundadır doktora giderken çok tedirgin oluyorum sanki hep kötü bi haber alıcam gibi geliyo çok geriliyorum(
yee tabiki aysun teyzesiii benim içimede erkek doğuyo ama kısmet bakalım :)) sağlıklı sıhatli olsunda...
ahh cnm yaa nedir senin bu doktorlardan çektiğin bak bu doktoru anlatınca sevdim sigara içmeye devam edersen bakmaz ama heee bak benim kafadan çinin rahatlamış olmasına çok sevindim inşallah bundan sonrası için herşey daha güzel olucak peki teklrar hamile kalmana ne diyo hemen kalabilirmisin yoksa beklemelimiymişsin ?
ohh ne güzel kocişle kafat dağıtmışsın süpper valla seninle aynı şeyleri yaşadığım gün kocişte beni bowling götürmüştü :))
inşallah kuzu inşallah herşey yolundadır doktora giderken çok tedirgin oluyorum sanki hep kötü bi haber alıcam gibi geliyo çok geriliyorum(
yee tabiki aysun teyzesiii benim içimede erkek doğuyo ama kısmet bakalım :)) sağlıklı sıhatli olsunda...
aminnnnn canımmmmm sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun...hiç bişe istemeyiz başka demikorkma kuzucummm bak buralara kadar geldin Allahın izniyle bişicikler olmucak....ekimden sonra başlayın dedi...rahim gebe kaldı şimdi düşük yapıosun enfeksiyon olabilir dedi...antibiyotik verdi iç bunu dedi...hemende gebe kalma dedi...acık dinlensin dedi...sizde tatil yapın hatta dedi....kafanızı dinleyin dedi...ii var bu kocişler kıssss....ne kadar kızsakta bazı şelerine olsun oda tuzu biberi demi hayatımızın....
inşallah kuzumm :) evet buralara kadar geldim ama kucağıma alana kadar geçmicek bu korkum( yaa ekim çok geçç hem bu kimyasal düşük benim doktorum kese oluşmadığı için rahim yorulmadı oyuzden korunmaya gerek yok demişti...
tabi cnm yaaa iyiki var bu kocişler napardık onlarsız bizzz aynen öle onlar tuz biber :)
peki kuzucum sen nasıl rahat ve hazır hissedersen :)) ama sor tabi bekleme artık zaten çok bekledin sen bugünleri ...bende öle düşündüm aslında ama napim dr u dinleyim bari....adet oldugumda gidicem ya sorarım bi
ben çıkıom tubişim tlf açim bakalım değerim düşmüşmü....gelirim yine...yazarım sonucu...iyiki varsınnn
peki kuzucum sen nasıl rahat ve hazır hissedersen :)) ama sor tabi bekleme artık zaten çok bekledin sen bugünleri ...
tamam kuzucum inşallah değerlerin düşmüştür ve bi işleme gerek kalmaz :) sende iyiki varsın bitanemmm :))
değerim düşmüş tubişimmmmm 14,7 ....ii dedi perşembe günü tekrar yaptırıcam arıcam dr u...bide adet olsamda gitsem sölücem korunmasak olmamı die
çok sevindim kuzum değerinin düşmesine :)) benceee sen adet ool ve sal gitsinn :))
evevttt biz geldikk 4 lü testimiz temiz Allaha şükür veeee cinsiyettttt erkekk Efem geliyoooo :))) bu sefer kesin pipisini gösterdi oğluşum :))
yaa varya aysunn bende öle hissediyorum sen bence bu ay hamiş kalcan :)) bugün kadir gecesi bol bol dua edicem senin içinde inşallah herşeyin en iyisi en güzeli olur senin için :))bende sevindimmmmama bu korunma işini düşünüom yaaa bi konuşcam drla hani bukadar bekledim beklerim ama sanki ben hemen hamile kalacakmısım gibi hissediom...bi garip bi his var içimde....salamam ki bana kalsa salardımda kociş salmaz
ooooyyyyyyyyyyyyyyy maaşallah gelsinn pipilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr efe bebek geliocok sevindim cnmmmm....Allahım korusun ikinizide....
tubişimmm göbüşün büyüdümü kıssss...resim çekde koy bakalım biiiyarın hataya gidiom kocişim teyzesinin oğlunu ve beni götürüo biz gezcez o çalışıcak buarada müjdemi isterimmmmm internet bağlatıoz eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))))))))))))))))
çok saol tubişim geçmiş olsun dileklerin için....gidemedik artık başka zaman inşallah....yemek iidi yemekler süperdihala tadı damagımda wallaa yorma kendini fazla ama sende....lütfennn....
gelelim bana...sabah balcalıya gittim o profa yine izinliymiş...dedim selim beyle görüşim...geldi adam test sonuclarını gösterdim....bitek bi kaç kağıt paarçasına bakarak yorum yapamam dedi....halbuki kendi hastanelerinde yapılmış bi testti onlar....öle diince temelli koptum....zorla konuştum gözlerim doldu sıktım kendimi iice....git dosyanı iste numara al muayene ol bişe olursa bize sölerler zaten dedi....pehhhhh....1 saatte dosyam gelecek....60 kişi olan sırayı beklicem aysun kalacak öğleden sonraya....çıktım odasından ama ağlıom tutamıom kendimi....kocişimi arıcam ağlamaktan konuşamam die arıamıom....nese bindim arabaya...yaktım bi sigara....sakinledim accık...aradım kocişi ...tabi onunla konusurkende tuttu ağlama....izin almış hemen buluştuk bi yerde....ben arabayı bıraktım o aldı beni....arkadaşı bi poliklinik önermiş onu ararken yanındaki tıp merkezinde tanıdığım bi dr ismini gördüm...dur dedim buna gidelim....indik girdik ....meğersm ayrılmış...dedim tabeladan silin ozaman....diğer dr nasıl dedik kocişle....kız benimde dr um çok iidir dedi....eşimde tevafuk olsa gerek gel bi görün dedi....girdim....bayağ konustuk drla....pıhtılaşma sorununun yeni moda oldugunu söledigüldük...aslında sen iğnesiz bile geçirebilirsin ama kafanda o kadar büyütmüşsünkü iice pinpirikli olmuşsun dedi...sonracıma...beta hcg istedi sıfırlanması lazım dedi....sıfırlanmıosa bi düşüp bi yükseliosa bile kürtaj gerekebilir dedi....adet olunca 2.yada 3. günü gel rahime bakalım dedi bayağ ii oldu yaaa muhabbet ettik bayağ bi...kocişimin olması hele daha iidi çok mutlu oldummm....tubiş kısss 2-3 taneye bişe demem ama sigarayı bırak dedi....benim sözümü dinlemeyen hastalarımı kovarım bakmam dedi bırakıom sigarayı tahlil sonucum 3 te cıkacak arıcam dru...ordanda sinemaya gittik kocişle önce burger sonra buz devri 4 çıkıstada eşimin patronuna yakalandık neseki arabalara binmiştik....arabayı buraya bırakmıştım demiş kocişimmm
kuzucum hayırlı haberlerle gel inşallah...senin o yavrunu yirim bennnnn......benimkide ilk erkek oldu ikinci gittim kız oldu 3.de kesin erkektierkektir annesi o
aminnnnn canımmmmm sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun...hiç bişe istemeyiz başka demikorkma kuzucummm bak buralara kadar geldin Allahın izniyle bişicikler olmucak....ekimden sonra başlayın dedi...rahim gebe kaldı şimdi düşük yapıosun enfeksiyon olabilir dedi...antibiyotik verdi iç bunu dedi...hemende gebe kalma dedi...acık dinlensin dedi...sizde tatil yapın hatta dedi....kafanızı dinleyin dedi...ii var bu kocişler kıssss....ne kadar kızsakta bazı şelerine olsun oda tuzu biberi demi hayatımızın....
bende öle düşündüm aslında ama napim dr u dinleyim bari....adet oldugumda gidicem ya sorarım bi
evevttt biz geldikk 4 lü testimiz temiz Allaha şükür veeee cinsiyettttt erkekk Efem geliyoooo :))) bu sefer kesin pipisini gösterdi oğluşum :))
canım benım hayırlısı güzel bir doktor bulmana sevındım bu zamanda zaten dogru duzgun doktor bulmak cok zor en azından senın dınlemışi senı rahatlatmış.
bak dr da demış d-sıgarayı bırak dıye bırak işte.
bizim burdakı doktorlarda kan pıhtılaşmasının yenı mode oldugunu düşünüyor.
canım benım herşey,m hayırlısı bu doktoru bırakma her aklına takılanı sor o senı sen onu ıyı tanıyın.
öpüyorum cok senı.herşey,in bir zamanı var buna ınan oyuzden hiç birşeyi takama kafana hiç kimsenin seni ağlatmasınada izin verme.
yaa varya aysunn bende öle hissediyorum sen bence bu ay hamiş kalcan :)) bugün kadir gecesi bol bol dua edicem senin içinde inşallah herşeyin en iyisi en güzeli olur senin için :))
evet kuzum Efem geliyo :)) çok çok saol cnm Allahım hepimizi korusun :))
birazcık büyüdü çok kilo almadım ben cnm en fazla 2 kilo falan :)) yaa resim varda buraya yükleyemiyom kb büyük diyo küçültebilirsem koyarım :)) ohhh gez bakalım gezzz :)) ayy çok sevindim kuzucummm artık bol bol konuşuruzzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?