- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #8.961
Olmuyo işte .. dayanamadım bu gün yaptım . yok negatif.
gözlerimden yaş geliyo gerçekten çok yoruldum .. bilmiyorum napıcam . bayram sonu doktora gidicez .
dün yaptım testi bugün 3.gün daha olmadım beklyorum . inşallah test yanlıştırcanımm sen çok fazla düşünüpte yıpratma kendini vaktı saati gelınce olacxak bak gör.hep dua et sağlıklı sıhatlı olsunda geç olsun canım.
dün yaptım testi bugün 3.gün daha olmadım beklyorum . inşallah test yanlıştır
kızlarrrr günaydınnn sonunda geldii cumaaa yaşasınnn bugün ist da son günüm gece sahurdan sonra memleketim sinopa gidiyorum 9 gün yokum bilg götürcem yanımda ama nekadar girebilirm bilmiyorum bütün akrabalarım kuzenlerin 4 gözle beni bekliyor :))) biran önce akşam olsunn ve tatill başlasınnn :))
dün yaptım testi bugün 3.gün daha olmadım beklyorum . Inşallah test yanlıştır
canımmm hadi hayrılısıyla cıkın yolaaa.
Canım git keyfını cıkar güzelce kuzenlerınle vakıt geçir.öpüyorum sizi cokkk:)
kızlar merhaba....hepinizin bayramı mubarek olsun...allah tekrarını nasip etsin....ben dün akşam geldim köyden....anca girebildim....misafirimiz var....bayağ yoğun geçio....kocişimin 9 gün tatili var ....cuma günü denize gidioz...anlayacağınız pek gelemeyeceğim haberiniz olsun.....sizi çok seviorummm...allah a emanet olun.....hülyacım tubişim esengülcüm.....iyi olun hep....tubişim 9 gün tatil hııı süper çok sevindim....esengülcüm üzme kendini bu kadar....ve düşünme sen ne zaman bebeği unutsan o zaman hamile kalcan çıkar bian önce aklından....çok güzel bi tatildi benim için buarada....ve devamıda var aynı tayfayla deniz yapcaz bu sefer....sizi çooooookkkkkkkkkkkkk seviommmmmm.....bebişlere ii bakın melek anneler.....
Hala hasta olmadım tuba.. umudumda yok zaten .. sen nasılsın bebek nasıl :)kızlarr günaydınn
vee tatil biterrr Tugba iş başıı yapar off yaaa ne çabuk bitti tatil ama süpperdi :)) ee siz neler yaptınız bakalım ???
Hala hasta olmadım tuba.. umudumda yok zaten .. sen nasılsın bebek nasıl :)
Gidicem tatlım en yakın zamanda dediğin gibi iyice baktırıcam kendime :)) bebeklere karşı aşırı bi ilgim var . kendi çocuğuma en iyi şekilde bakmak istiyorum . hayırlısıyla olursa dünyanın en iyi annesi olucam sanırım . her an dua ediyorum . allhım banada nasib etsin ..kuzumm sen hala kan testi yaptırmadın dimi nie umudun yokki bak belki benim gibi geç döllenmedir nerden biliyosun yaabi git yaptır nolcask yada git bi muayene ol belki sağlıkla ilgili bişidir nolur daha fazla ihmal etme...
biz iyiyiz cnm yani görünen bi sorun yok Allaha şükür cumartesi doktora gidiyoruz iç organlarımıza falan bakılıcak inşallah herşey yolundadır :))
Kızlarr nerelerdesiniz
kızlarr günaydınn
vee tatil biterrr Tugba iş başıı yapar off yaaa ne çabuk bitti tatil ama süpperdi :)) ee siz neler yaptınız bakalım ???
cnm benimm eminim çok çok iyi bi anne olucaksın :)) sen içini ferah tut iyi şeyler düşün herşey çok güzel olucak ama ihmal etme sakın kendini doktor işini en kısa zamanda hallet lütfen :))Gidicem tatlım en yakın zamanda dediğin gibi iyice baktırıcam kendime :)) bebeklere karşı aşırı bi ilgim var . kendi çocuğuma en iyi şekilde bakmak istiyorum . hayırlısıyla olursa dünyanın en iyi annesi olucam sanırım . her an dua ediyorum . allhım banada nasib etsin ..
walla internet bağlandı ama pek uğrayamıom gezmekten çok yoğun geçio... sen napıosun hasta olmamışsın daha...bence bi doktora git iice bi incelesin kuzum....
fıstıkkkkkkkkkkkk hoşgeldinnnnn.....güzel bi tatil yapmışsın sevindimm:)) bende gezdim bolbol halada devam ediommm....kocişim yarın izmite gidio arkadaşım gelcek bende kalacak...ertesi gün ben başka biyerde kalcammm....perşembe günü anneannemin 40 mevlüdü okunacak...cuma kayınbabamı doktora götürcem...cumartesi eşimin kuzeni kalp ameliyatı olacak... hastaneye gitcemm...akşamınada arkadaşın düğünü var...var da varr....gözüm korktu walla anlatırkenn....sen neler yaptın canımmm....iyiymişsiniz hep ii olunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?