çok saol tubişim geçmiş olsun dileklerin için....gidemedik artık başka zaman inşallah....yemek iidi yemekler süperdi
hala tadı damagımda wallaa
yorma kendini fazla ama sende....lütfennn....
gelelim bana...sabah balcalıya gittim o profa yine izinliymiş...dedim selim beyle görüşim...geldi adam test sonuclarını gösterdim....bitek bi kaç kağıt paarçasına bakarak yorum yapamam dedi....halbuki kendi hastanelerinde yapılmış bi testti onlar....öle diince temelli koptum....zorla konuştum gözlerim doldu sıktım kendimi iice....git dosyanı iste numara al muayene ol bişe olursa bize sölerler zaten dedi....pehhhhh....1 saatte dosyam gelecek....60 kişi olan sırayı beklicem aysun kalacak öğleden sonraya....çıktım odasından ama ağlıom tutamıom kendimi....kocişimi arıcam ağlamaktan konuşamam die arıamıom....nese bindim arabaya...yaktım bi sigara....sakinledim accık...aradım kocişi ...tabi onunla konusurkende tuttu ağlama....izin almış hemen buluştuk bi yerde....ben arabayı bıraktım o aldı beni....arkadaşı bi poliklinik önermiş onu ararken yanındaki tıp merkezinde tanıdığım bi dr ismini gördüm...dur dedim buna gidelim....indik girdik ....meğersm ayrılmış...dedim tabeladan silin ozaman....diğer dr nasıl dedik kocişle....kız benimde dr um çok iidir dedi....eşimde tevafuk olsa gerek gel bi görün dedi....girdim....bayağ konustuk drla....pıhtılaşma sorununun yeni moda oldugunu söledi
güldük...aslında sen iğnesiz bile geçirebilirsin ama kafanda o kadar büyütmüşsünkü iice pinpirikli olmuşsun dedi...sonracıma...beta hcg istedi sıfırlanması lazım dedi....sıfırlanmıosa bi düşüp bi yükseliosa bile kürtaj gerekebilir dedi....adet olunca 2.yada 3. günü gel rahime bakalım dedi
bayağ ii oldu yaaa muhabbet ettik bayağ bi...kocişimin olması hele daha iidi
çok mutlu oldummm....tubiş kısss 2-3 taneye bişe demem ama sigarayı bırak dedi....benim sözümü dinlemeyen hastalarımı kovarım bakmam dedi
bırakıom sigarayı
tahlil sonucum 3 te cıkacak arıcam dru...ordanda sinemaya gittik kocişle önce burger sonra buz devri 4
çıkıstada eşimin patronuna yakalandık
neseki arabalara binmiştik....arabayı buraya bırakmıştım demiş kocişimmm
kuzucum hayırlı haberlerle gel inşallah...senin o yavrunu yirim bennnnn......benimkide ilk erkek oldu ikinci gittim kız oldu 3.de kesin erkekti
erkektir annesi o