- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #8.941
çok saol cnmmm....iyiki varsın...bıraktım ama zorlanıyorum yaaa...arada bi cekiom kocisten ama bunada şükür 10 taneden iyidir demi....;-)...
çok saol kuzucummm Allah hepimizin dualarını kabul etsin....az kilo almışsın ii bakalimmm....son aylarda depolarsin artık...değişiklik oldu banada...iyiki getirdi kocisim walla....konuşuruz bol bol yarın internet işini halledecem becerebilirsem tabi...
hülyaa oldu kızz :))
ayy tugba yaaa nıye bukadar cahılım ben bende sankı herşeyı bılıom gıbı :)
dogru 10+ 11 oluo dediğin gibi neyse ne yapalım sen varsın allahtan
kandiliniz mübarek olsun hepinizi öpüyorum kızlar nasılsınız. bugün hasta olmam gerekiyordu ama olmadım :)) bu gecede oturup Allaha dua ediceğim sağlıklı hayıtlı bi evlat için . Allah isteyen herkese nasip etsin . test alıp yapasım var ama yapmıycam :)) yada merak eder alır yaparım ama ne zaman bilmiyorum. bayaramda köye gitmeyi düşünüyoruz. benim köyüme . yani hamila değilsem bile erkenden öğrenipde kendimi üzmek istemiyorum. bayramda ruh gibi gezmek istemiyorum çünkü:)
kızlarrrrrr ben köye gidiom bugünnn tlfnum çekmicek orda...internette olmucak yani....haberiniz olsun....sizi seviommm....tubişim böle giderse dediğin kiloyla bititrirsin kuzucummm....hülyacımmm çizelgen hayırlı olsunn....esengülcümmm duaların kabul olsun inşallahhh bende dua ettim dün hepinize.....Allaha emanet olun....öpüldünüzzzz....
tamam kuzucum bol bol gezz :)) bende seni seviyorumm Efede seviyo :)) inşallah kuzu yaaa çok kilo almadan bitirebilirim :)) sende Allaha emanet ol kuzucum dikkat et kendinee çok çok :))
kurban olurum ben onaa...tmm cnmmm kafa dagitacam walla...bayramın 1. günü geliriz heralde...öptüm ikinizide:-*
kandiliniz mübarek olsun hepinizi öpüyorum kızlar nasılsınız. bugün hasta olmam gerekiyordu ama olmadım :)) bu gecede oturup Allaha dua ediceğim sağlıklı hayıtlı bi evlat için . Allah isteyen herkese nasip etsin . test alıp yapasım var ama yapmıycam :)) yada merak eder alır yaparım ama ne zaman bilmiyorum. bayaramda köye gitmeyi düşünüyoruz. benim köyüme . yani hamila değilsem bile erkenden öğrenipde kendimi üzmek istemiyorum. bayramda ruh gibi gezmek istemiyorum çünkü:)
kızlarrrrrr ben köye gidiom bugünnn tlfnum çekmicek orda...internette olmucak yani....haberiniz olsun....sizi seviommm....tubişim böle giderse dediğin kiloyla bititrirsin kuzucummm....hülyacımmm çizelgen hayırlı olsunn....esengülcümmm duaların kabul olsun inşallahhh bende dua ettim dün hepinize.....Allaha emanet olun....öpüldünüzzzz....
kurban olurum ben onaa...tmm cnmmm kafa dagitacam walla...bayramın 1. günü geliriz heralde...öptüm ikinizide:-*
gözlerimden yaş geliyo gerçekten çok yoruldum .. bilmiyorum napıcam . bayram sonu doktora gidicez .
Olmuyo işte .. dayanamadım bu gün yaptım . yok negatif.
gözlerimden yaş geliyo gerçekten çok yoruldum .. bilmiyorum napıcam . bayram sonu doktora gidicez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?