• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

çok saol kuzucummm Allah hepimizin dualarını kabul etsin....az kilo almışsın ii bakalimmm....son aylarda depolarsin artık...değişiklik oldu banada...iyiki getirdi kocisim walla....konuşuruz bol bol yarın internet işini halledecem becerebilirsem tabi...

aminnn :)) evet kuzu olabildiğince az almaya çalışıyorum :)) şuanda 68 falanım 75 le falan bitirmek istiyorum :) ayy hadi bakalım bağlat int. de ohhhh süpper olucak

ayy tugba yaaa nıye bukadar cahılım ben bende sankı herşeyı bılıom gıbı :)
dogru 10+ 11 oluo dediğin gibi neyse ne yapalım sen varsın allahtan :D

kandiliniz mübarek olsun hepinizi öpüyorum kızlar nasılsınız. bugün hasta olmam gerekiyordu ama olmadım :)) bu gecede oturup Allaha dua ediceğim sağlıklı hayıtlı bi evlat için . Allah isteyen herkese nasip etsin . test alıp yapasım var ama yapmıycam :)) yada merak eder alır yaparım ama ne zaman bilmiyorum. bayaramda köye gitmeyi düşünüyoruz. benim köyüme . yani hamila değilsem bile erkenden öğrenipde kendimi üzmek istemiyorum. bayramda ruh gibi gezmek istemiyorum çünkü:)

kandiliniz mübarek olsun hepinizi öpüyorum kızlar nasılsınız. bugün hasta olmam gerekiyordu ama olmadım :)) bu gecede oturup Allaha dua ediceğim sağlıklı hayıtlı bi evlat için . Allah isteyen herkese nasip etsin . test alıp yapasım var ama yapmıycam :)) yada merak eder alır yaparım ama ne zaman bilmiyorum. bayaramda köye gitmeyi düşünüyoruz. benim köyüme . yani hamila değilsem bile erkenden öğrenipde kendimi üzmek istemiyorum. bayramda ruh gibi gezmek istemiyorum çünkü:)

cnm benim Allahım dualarını kabul etsin inşallah güzel haberler verirsin bekle tabi biraz eger bayram sonrasına kadar olmazsan kan testi yaptırır kesin sonuç çğrenirsin güzel habelerini bekliyoruz inşallah :))

kızlarrrrrr ben köye gidiom bugünnn tlfnum çekmicek orda...internette olmucak yani....haberiniz olsun....sizi seviommm....tubişim böle giderse dediğin kiloyla bititrirsin kuzucummm....hülyacımmm çizelgen hayırlı olsunn....esengülcümmm duaların kabul olsun inşallahhh bende dua ettim dün hepinize.....Allaha emanet olun....öpüldünüzzzz....

kızlarrrrrr ben köye gidiom bugünnn tlfnum çekmicek orda...internette olmucak yani....haberiniz olsun....sizi seviommm....tubişim böle giderse dediğin kiloyla bititrirsin kuzucummm....hülyacımmm çizelgen hayırlı olsunn....esengülcümmm duaların kabul olsun inşallahhh bende dua ettim dün hepinize.....Allaha emanet olun....öpüldünüzzzz....

tamam kuzucum bol bol gezz :)) bende seni seviyorumm Efede seviyo :)) inşallah kuzu yaaa çok kilo almadan bitirebilirim :)) sende Allaha emanet ol kuzucum dikkat et kendinee çok çok :))

tamam kuzucum bol bol gezz :)) bende seni seviyorumm Efede seviyo :)) inşallah kuzu yaaa çok kilo almadan bitirebilirim :)) sende Allaha emanet ol kuzucum dikkat et kendinee çok çok :))

kurban olurum ben onaa...tmm cnmmm kafa dagitacam walla...bayramın 1. günü geliriz heralde...öptüm ikinizide:-*

Son düzenleme:

canım benım seninde geçmiş kandılın mübarek olsun .rabbim dualarını kabul etsin inşallah.hayırlısıyla güzel haberler al.
bencede yapma test bekle ama köyde dıkkatlı ol.agır iş yapma .hele bıde olumsuz sonuç alınca ruh gıbı olucanı düşünyorsan hiç yapma

hımmm temiz hava almaya gidion heee.al bakalım.canım.teşekkür ederim canım.

Olmuyo işte .. dayanamadım bu gün yaptım . yok negatif.

gözlerimden yaş geliyo gerçekten çok yoruldum .. bilmiyorum napıcam . bayram sonu doktora gidicez .

kuzummm ama olmuyo böleee üzme lütfen kendini herşeyin hayırlısı bitanem demekki zamanı var sen böle kafaya takarsan olucağı varsada olmaz... bayramdan sonra gidin bi doktora bi kontrol ol bakalım ne dicek ona göre belki daha hızlı hamiş kalman için tedavi uygular... inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın cnm benim...

Back