- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #8.901
anladım canım benimmm.git annene bakalım güzelce dinlen
ohhh kocişin demekki akaşama yemege götürcek.afiyet bal şeker olsun kuzuma.
canımm ne dicem sen sigara içiyormusun?
iciom dünden beri bırakmıştım ama hastaneden çıkınca içtim...arada bi içerim bundan sonra belki...mesela bu akşamki yemekte...;-)[/QUOTE
yaaaa bu akşamkii yemekte tabikii içç.ama ne olur içme daha sonrasında engel olabılıyorsan içme.eşin içiyormu.ben dr gittiğimde dr bana dediki.düşüklerde bebek ölümlerinde en cok sprem ve yumurta kaliteliginden oluyor dedi.bunların kalitesiz olması sebebi ise alkol ve sigara içimi dedi dr.bir tane olsunda sonrasında gerekirse ye:)ben öyle düşüyorum:)gene işine karışmıyımda.
iciom dünden beri bırakmıştım ama hastaneden çıkınca içtim...arada bi içerim bundan sonra belki...mesela bu akşamki yemekte...;-)[/QUOTE
yaaaa bu akşamkii yemekte tabikii içç.ama ne olur içme daha sonrasında engel olabılıyorsan içme.eşin içiyormu.ben dr gittiğimde dr bana dediki.düşüklerde bebek ölümlerinde en cok sprem ve yumurta kaliteliginden oluyor dedi.bunların kalitesiz olması sebebi ise alkol ve sigara içimi dedi dr.bir tane olsunda sonrasında gerekirse ye:)ben öyle düşüyorum:)gene işine karışmıyımda.
insallah öyle yapcam cnm...bırakmaya calisacam...karisacan tabi cnm nolcak...hiç önemli değil...
anladım cnm hakkında hayırlısı bitanem korunun falan dedimi peki doktor ? ozamn sen adet gününden hep 2 gün önce falan kan testi yapman lazım erken öğrenmen için... evet cnm yeniden adet gibi olucan ama çok olmazsın ağrı kesici falan al istersen ...dr a girdim cnm...düşük yapiosun dedi senin hamile kalir kalmaz ilaclarina başlaman lazimdedi...çıktım şimdi....adet olacaksin dedi...bidahami adet olcam ben şimdi....
iciom dünden beri bırakmıştım ama hastaneden çıkınca içtim...arada bi içerim bundan sonra belki...mesela bu akşamki yemekte...;-)
anladım cnm hakkında hayırlısı bitanem korunun falan dedimi peki doktor ? ozamn sen adet gününden hep 2 gün önce falan kan testi yapman lazım erken öğrenmen için... evet cnm yeniden adet gibi olucan ama çok olmazsın ağrı kesici falan al istersen ...
hh aysun ah çok diyorum ama nafile bu konu hakkında artık yorum yapmıcam
korun falan demedi cnm..ağrı kesicide icmedim daha çünkü kanamam yok henüz...o konuya bi çözüm bulacam tubisimmm içmem herhalde artık...cikiom ben kızıyorlar bırak o telefonu diolar :-D
bu arada kızlar bişi sormak istiyorum dün göbeğimin altında batma vardı. akıntımın içinde sanki kan gibi bişiler var çok merak ettim . acaba hastamı olucam yoksa başka bişeymi gecede rüyamda hamileymişim bebeğimi düşürdüm . çok korkuyorum. daha 5 gün varf hasta olmama kafam karıştı(
ayy cnm inan hiç anlamam ama adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı biliyosun insallah hamişsindir ve güzel haberler ver inşallahh :)
slm kızlarrr...nasılsınız...ben iyi sayılırım.... kuzenim ameliyat oldu bugün göğsü alındı kanser teşhisi konduhastanedeydim ...onun dışında iiyim...hiç kanamam olmuo sadece lekelenme oluo....buarada yarın karagöl die bi yer var oraya gidecez...dağa çıkıcaz...çadırda kalacaz....çok soğuk oluomus ....üşücez azcık adananın sıcağından sonra....telefonda çekmio orda...merak etmeyin beni....pazartesi de bi dr a gidicem...annemle beraber...bakalım neler dicek...hepinizi seviyorum...öpüldünüz....
canım cok üzüldüm.allah acil sifalar versin.kanamanın olmaması ıyıdır heralde. Sordunmu ablana falan?daga cıkma işi lptal olmuş.benim telden ınternete giremıom 2gundur oyuzden gelemedlm.
kuzucum çok çok geçmiş olsunn Allah şifa versin kuzenine ...slm kızlarrr...nasılsınız...ben iyi sayılırım.... kuzenim ameliyat oldu bugün göğsü alındı kanser teşhisi konduhastanedeydim ...onun dışında iiyim...hiç kanamam olmuo sadece lekelenme oluo....buarada yarın karagöl die bi yer var oraya gidecez...dağa çıkıcaz...çadırda kalacaz....çok soğuk oluomus ....üşücez azcık adananın sıcağından sonra....telefonda çekmio orda...merak etmeyin beni....pazartesi de bi dr a gidicem...annemle beraber...bakalım neler dicek...hepinizi seviyorum...öpüldünüz....
ayy kuzu keşke gidebilseydiniz ne güzel sanada değişiklik olurdu neyse kısmet diilmiş :)) sizin yemek işi noldu hiç bahsetmemişsin naptınız nasıl geçti ??iptal oldu kızlarr dağa gidemioz...bi arkadaş vazgeçmiş gitmekten onlar gitmeyince bizde gidemioz...görüşürüzzz...öpüldünüz....
kuzum cumartesi dışarıdaydık annemle alışveriş yaptık orda kaldık pazar öğlen döndük ama ben çok yorulmuştum cumartesi az ağrım vardı oyuzden yattım evi süpürdüm sildim yemek yaptım :))kizlarrrrrrrr nerdesiniz yaaa merak ediom siziiii
cok saol cnmmm Allahım bütün hastalara şifa versin inşallah....sormadım ablama bi idrar testi yaptım cuma günü bişi çıkmadı....belkide adet oldum dediğim düşük kanamasıydı diorum....yarın doktora gidicem....yazarım gelişmeleri....öpüldün...
kuzucum çok çok geçmiş olsunn Allah şifa versin kuzenine ...
ayy kuzu keşke gidebilseydiniz ne güzel sanada değişiklik olurdu neyse kısmet diilmiş :)) sizin yemek işi noldu hiç bahsetmemişsin naptınız nasıl geçti ??
kuzum cumartesi dışarıdaydık annemle alışveriş yaptık orda kaldık pazar öğlen döndük ama ben çok yorulmuştum cumartesi az ağrım vardı oyuzden yattım evi süpürdüm sildim yemek yaptım :))
cnm bi git bakalım doktora eger düşük yapıyosan azda olsa kanamanın olması lazım bi görün bakalım doktora ne dicek bizide habersiz bırakma olurmu cnm çok çok öptüm senii
kızlarr günaydınnnn,
bugün doktor kontrolümüz var işte 4 de çıkıcam 5,30 da randevum 4 lü testim çıktı sonuçlarını göstericem ve benim ne yidüğü belirsiz bitanecik yavrum eger bacaklarını açarsa cinsiyeti kesinleştiricez :)) hakkımızda hayırlısı bakalım :)) akşam eve gidince yazarım neler olduuu öpüyorum hepiciğiniziii
çok saol tubişim geçmiş olsun dileklerin için....gidemedik artık başka zaman inşallah....yemek iidi yemekler süperdihala tadı damagımda wallaa yorma kendini fazla ama sende....lütfennn....
gelelim bana...sabah balcalıya gittim o profa yine izinliymiş...dedim selim beyle görüşim...geldi adam test sonuclarını gösterdim....bitek bi kaç kağıt paarçasına bakarak yorum yapamam dedi....halbuki kendi hastanelerinde yapılmış bi testti onlar....öle diince temelli koptum....zorla konuştum gözlerim doldu sıktım kendimi iice....git dosyanı iste numara al muayene ol bişe olursa bize sölerler zaten dedi....pehhhhh....1 saatte dosyam gelecek....60 kişi olan sırayı beklicem aysun kalacak öğleden sonraya....çıktım odasından ama ağlıom tutamıom kendimi....kocişimi arıcam ağlamaktan konuşamam die arıamıom....nese bindim arabaya...yaktım bi sigara....sakinledim accık...aradım kocişi ...tabi onunla konusurkende tuttu ağlama....izin almış hemen buluştuk bi yerde....ben arabayı bıraktım o aldı beni....arkadaşı bi poliklinik önermiş onu ararken yanındaki tıp merkezinde tanıdığım bi dr ismini gördüm...dur dedim buna gidelim....indik girdik ....meğersm ayrılmış...dedim tabeladan silin ozaman....diğer dr nasıl dedik kocişle....kız benimde dr um çok iidir dedi....eşimde tevafuk olsa gerek gel bi görün dedi....girdim....bayağ konustuk drla....pıhtılaşma sorununun yeni moda oldugunu söledigüldük...aslında sen iğnesiz bile geçirebilirsin ama kafanda o kadar büyütmüşsünkü iice pinpirikli olmuşsun dedi...sonracıma...beta hcg istedi sıfırlanması lazım dedi....sıfırlanmıosa bi düşüp bi yükseliosa bile kürtaj gerekebilir dedi....adet olunca 2.yada 3. günü gel rahime bakalım dedi bayağ ii oldu yaaa muhabbet ettik bayağ bi...kocişimin olması hele daha iidi çok mutlu oldummm....tubiş kısss 2-3 taneye bişe demem ama sigarayı bırak dedi....benim sözümü dinlemeyen hastalarımı kovarım bakmam dedi bırakıom sigarayı tahlil sonucum 3 te cıkacak arıcam dru...ordanda sinemaya gittik kocişle önce burger sonra buz devri 4 çıkıstada eşimin patronuna yakalandık neseki arabalara binmiştik....arabayı buraya bırakmıştım demiş kocişimmm
kuzucum hayırlı haberlerle gel inşallah...senin o yavrunu yirim bennnnn......benimkide ilk erkek oldu ikinci gittim kız oldu 3.de kesin erkektierkektir annesi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?