2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

önemli değil kuzucummm bende oleyim merak etme :-D...ben iniyom aşağıya...aşağıda cekmio net oki...

yanımda börek var :-D ama tahlil isterse die yemiom...kan sekerime baktirsammi acep...annem insülin kullanio babamda şeker hastası....önceki hamileligimde soylemistim yükleme yaptırmıştı bisi çıkmadı...
cnm şimdi tahlil falan istemezler yaaa sen yeseydin keşke hemen :)) ohh börek haaaa :))
önemli değil kuzucummm bende oleyim merak etme :-D...ben iniyom aşağıya...aşağıda cekmio net oki...

ayyy aysunn hadeee bekliyozzz

kızlar yaaa 85.9 a düşmüş....düşük yapiom heralde...:-(

ahhh kuzummm yaaa galiba öle doktora gösterdinmi?? benim gibi kimyasal düşük oldu galiba cnm ama sakın üzme kendini biliyosun ben kimyasalın arkasından hemen hamiş kaldım bu ayda çalışmalara devam hiç bişi olmamış gibi düşün cnm olurmu bak bu ay işi sıkı tut rahim demekki hamile kalmaya müsait bu ay hemencik kalırsın

insallah cnmmm...karnım belim sanki adetmisim gibi agrio zaten bi garip yani....

bekliom cnm 10.30 da geliyormuş dr.

canım benim evet bak tubamında dediği gibi sakın ola ümitsizliğe kapılma.rahmin gerçekten hamile kalmaya hazır.baka benimde oldu hemen.bu ay işi sıkı tut herşey yolunda olcak.sen hiç canını sıkma olurmu birtanem eşine ve sana bişey olmasın hep yanyanaolun yeter.lütfen kafana takıpta stres yapma.oluruna bırak hayatım.sen kafana taktıkça daha stres olursun senı ve bunyenı etkıler bu streste.

insallah cnmmm...karnım belim sanki adetmisim gibi agrio zaten bi garip yani....

cnm benim yaaa bitanemm sakın üzme kendini olurmu bu ay daha dikkatli ol hareketlerindede ben inanıyorum bu hamiş kalıcan yine ve bu sefer herşey yolunda gidicek

eve gidiom kızlar...ilaçlarını kullanma şimdi dedi...sadece folik asit kullan dedi...zaten başka ilaç kullanmiodumki..hayırlısı napalim

dr a girdim cnm...düşük yapiosun dedi senin hamile kalir kalmaz ilaclarina başlaman lazimdedi...çıktım şimdi....adet olacaksin dedi...bidahami adet olcam ben şimdi....

hayırlısı canbım eve git güzelce dinlen.herşeyişn hayırlısı vakti saati gelemmiş demekki.
canım üzülme neolur olurmu?seni cok seviyorum ve öpüyorum.önündeki günlere bak.hayırlısıyla bu sefer olcak..

asprin kullan demedi...bana kullanma diolar çünkü pihtilasma önleyen madde yüksek çıkmış bende...anneme gidiom...biraz durup eve gececem...kocisim yemeğe götürecek akşam...

anladım canım benimmm.git annene bakalım güzelce dinlen

ohhh kocişin demekki akaşama yemege götürcek.afiyet bal şeker olsun kuzuma.
canımm ne dicem sen sigara içiyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…