- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #8.881
iyi canım hadi bakalım bekle ozman evet belki tahlıl bişey ister sende haklısın.
ya benim böle sabahları jeton biraz köşeli anlamıyom aysunkusura bakma..doğru senin cığlıklarından başka kimin olcak:)
önemli değil kuzucummm bende oleyim merak etme :-D...ben iniyom aşağıya...aşağıda cekmio net oki...
cnm şimdi tahlil falan istemezler yaaa sen yeseydin keşke hemen :)) ohh börek haaaa :))yanımda börek var :-D ama tahlil isterse die yemiom...kan sekerime baktirsammi acep...annem insülin kullanio babamda şeker hastası....önceki hamileligimde soylemistim yükleme yaptırmıştı bisi çıkmadı...
önemli değil kuzucummm bende oleyim merak etme :-D...ben iniyom aşağıya...aşağıda cekmio net oki...
kızlar yaaa 85.9 a düşmüş....düşük yapiom heralde...:-(
[SUB][/SUB]aysunnnnnn ne olduuuuu???
kızlar yaaa 85.9 a düşmüş....düşük yapiom heralde...:-(
canım benım druna göründünmü?sakin ol sıkma canını birtanemmm..
ahhh kuzummm yaaa galiba öle doktora gösterdinmi?? benim gibi kimyasal düşük oldu galiba cnm ama sakın üzme kendini biliyosun ben kimyasalın arkasından hemen hamiş kaldım bu ayda çalışmalara devam hiç bişi olmamış gibi düşün cnm olurmu bak bu ay işi sıkı tut rahim demekki hamile kalmaya müsait bu ay hemencik kalırsın
bekliom cnm 10.30 da geliyormuş dr.
insallah cnmmm...karnım belim sanki adetmisim gibi agrio zaten bi garip yani....
dr'ama girdin aysunnn
ayy bilemedim olabilir
dr a girdim cnm...düşük yapiosun dedi senin hamile kalir kalmaz ilaclarina başlaman lazimdedi...çıktım şimdi....adet olacaksin dedi...bidahami adet olcam ben şimdi....
eve gidiom kızlar...ilaçlarını kullanma şimdi dedi...sadece folik asit kullan dedi...zaten başka ilaç kullanmiodumki..hayırlısı napalim
folık asiti kullan canım.asprin felan kullan dedimi?
asprin kullan demedi...bana kullanma diolar çünkü pihtilasma önleyen madde yüksek çıkmış bende...anneme gidiom...biraz durup eve gececem...kocisim yemeğe götürecek akşam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?