2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

cnm benimm bende seni merak ediyodum hep bakıyodum napıyosun die ense kalınlığının ii olmasına çok sevindim :)) kanamaıda kafana takma lütfenn bak kuzucun sana sıkı sıkıya tutundu hiç bırakmıcak inşalah annesini :))cnm güzel haberlerini bekliyoruz ...
aynen öle cnm tek tesellim o ama oda bitcek galiba vardiya sistemine döncekmiş galiba napcaz bilmiyorum amann boşverr.. ayyyyyyyy öptümm kokladım kuzumuuu çok seker şebelekkk ne desen gülüyoooo yir deyzesi onu mis kokuluuu allahım bizede sağlıklı sıhatli nasip etsin inşallah :)) ayyy naptınız bakalım ablanla hasret gidermişsinizdirr :))
geldi benim kirmizilar dune kadar hala yumurtluyo gibi uzayan peynirimsi akintim geliodu cok canim sıkıldi ama umudumda yoktu zateen (((( tam gununde geldi yine ((
cnmm benimm yaaaa bu bizim sıpalarr pek nazlı heeee inatla bekletiyolar bizi hakkımızda hayırlısı cnm bak nazından düzenli oluyosun bakalım benim nasıl olcek ...

gececii yok sanırımm bu bölümdee..............:):):) bende bi bakam dedimm....

cnmm cok gecmis olsun ..insallah kanaman en kisa zamanda gecer...Allahim seni ve melegini korusunn..ikili testinde ne cikti?

sağol canım sepya ve tubiş sizlerde sağolun
ikili testim genel kombine 1/1140
kanda 1/129 çıktı.
kanda riskli çıktı.
16.haftada 4lü test olcak oktor ona göre karar vercek.

eşim çok korkuyor. bunuda kaybedersek dayanamayız diyo üzülüyorum.
kızlar dua edin benim için bende sizin için edicem.
şimdi 3 fatiha okuyacağım size. çok zor bizler için bu süreç.

olşsun önümüzde inşallah uzun zamanımız var.

insallah canimm hayirlisi olsun ne diyelim beklicez bakalim ama insan bole bebisleri gorunce bi tuhaf oluo yaa bugun cok sinirliydim yegenlerimle oynadim hep bebegim geldi aklima olsaydi ufak yigenimle 15 gun olacakti aralarinda cok uzuldum bogazim sisiyo sanirim (

hasret giderdim walla en cok yegenimle zaman gecirdim kurban olurum ona ben kisss gorsen hepsi birbirinden tatli...adetim bayag duzenli gidio internette ne hesaplarsam o gun cikio walla tuttum ben o siteyi yumurtlammida ordakini dikkate alcam...hayirlisiyla gelsin bebisler walla napalim kismetimizi beklioz bakalim...osledim sizleride walla..opuyom cokkk

canimm hic korkmayin Allahin izniyle hersey cok guzel olacakk...bende sana okucam simdi bildigim butun dualari...opuyorum Allah a emanet olun..

Son düzenleme:

canım aynı şekilde bende bebek görünce öyle görüyorum.annem canakkaleye glttl ablam tosunumun sesini dinletti çok kötü oldum.bugunde dr gittim tahlil yaptırdım herşey temiz dedi.bebe asprini verdi.onu içicem hergün 2 gunde birde folik asit içeceksin dedi.1 ay daha korunup sonra bebek düşünebilirsin dedl.bakalım benim içinde zaman azaldı sükürler olsungöz dr gittim sağ gözüm uzak astigmat mış gözlük verdl.bak agrım andan sebepmiş.4 gözlü oldum ben:):):)

canım ınşallah hic bişey olmayacak dualarım seninle.ve hepinizle.dr ne dediki buyuk bi sorunmuymuş.ay allahım bırdaha yaşatmaz kımseye bu acıyı.dualarım seninle canım sende hep sükret yalvar.rabbim duyar.

sende benim gibi oldun yani :))) olsun napalim insallah derecesi yukselmez...walla az kalmis sanada hadi bakalim gelsin bebislerrrr insallah...

kislarrr nerdesinizzz osledim yaaaa yarin misafirim var yorulcam yine ama guzel olcak ..uzun zamandir gormedigim akrabalarimi goruyorum bu sayede...opuyom cookkk

yaa offff adete 2 gün varr amaaa yine okadarr bellikki adet olcagim acayip bi bel agrım var.......ateşimde yükselmediii 36.5....bu ayda olmadııı

kızlar slm ben geldim nasılsınız? topikte kimse yok nerdesiniz tubiş kuzum sen nerelerdesin?

ben 2 hafta evdeydim pc yoktu hiç giremedim umarım herkes iyidir tubiş seray yaw sepya ve diğer arkadaşlar herkese slm :))

kızlar slm ben geldim nasılsınız? topikte kimse yok nerdesiniz tubiş kuzum sen nerelerdesin?

ben 2 hafta evdeydim pc yoktu hiç giremedim umarım herkes iyidir tubiş seray yaw sepya ve diğer arkadaşlar herkese slm :))

tekrarrr hoşgeldinn canimm aramızaa.ben iyii sayılırım.bata 2 gün..............uykum çokkkkkkkkkkkkkkkkkk

cnm benim sen içini rahatt tut okudum gönderdim sana ve bebeğine ... güzel haberlerini beklioruz inşallah ...
bende özledm sizi bakalım benimkisi neler yapcak ne zaman gelcek kırmızılar düzenlimi olcam oppsss yaaaa ne karmaşık işler bunlar herşeyin hayırlısı ile sağlıklı sıhatli güzell bebeklerimiz en kısa zamanda gelsin inşallahh :))
çok sevindim cnmm herşeyin güzel çıkmasına bebe aspirinini nie verdi acabaa yaa bende alıp kullancam heeeeee ayyyy aslında bende 4 gözlüyüm ama takmıyomm çok ileri diil allahtan hadi bakalımm az kaldııı sıra bebişte :))
yaa offff adete 2 gün varr amaaa yine okadarr bellikki adet olcagim acayip bi bel agrım var.......ateşimde yükselmediii 36.5....bu ayda olmadııı
çıkmadık candan umut kesilmez :)) hakkımızda hayırlısıı :))

cnmmm bizim şirket int. kapattığı için şirkette int giremiyorum akşamları girmeye çalışıyorum :))sen nasılsın asılll bebiş nasıll ???

iyi sayılırım cnmm...misafirim vardı çok yoruldumm akşamada kaldılar bittim anlıcan...yeğenlerle oynamaktan hizmetten canım cıktı...sen napıosun nasıl gidiooo bebiş nasıl?

inşallah zamanında düzenli gelecek kırmızılar cnmm..belkide hiç gelmicek 9 ay amin canım insallah hayırlısı olsun hakkımızdaa...

canım valalah giremıorum bende kaç gündür kendi iş yerimde değil başka ilçelere gidiyorum.oyuzden giremedim.
sen nasılsın?nasıl gidiyor herşey yolundamı?

canım kan sulandırmak için vermiş.sordum kan sulandrımak içinmi diye dedim evet dedi.bakalım işte nasip herşey.gözlüklerime alımaya çalışsıyorum.

günaydınnnnnnnnn adete 1 gün ateşim 36.5 maleseff hiç yükselmiyooo buda demek oluyokiii yarin adet geliiyooo.müthişş karın agrımm varr

kızlar bebeğim gitti. dün sabah sancıyla uyandım. doktora muayene kapısından içeri girerken düştü. canım çok sıkkın..

kızlar bebeğim gitti. dün sabah sancıyla uyandım. doktora muayene kapısından içeri girerken düştü. canım çok sıkkın..

ahhhh canimiçiiii....çokk geçmişş olsunn.....nasıl olduu eger seni üzmiycekse anltırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…