- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #8.041
kızlar bebeğim gitti. dün sabah sancıyla uyandım. doktora muayene kapısından içeri girerken düştü. canım çok sıkkın..
kızlar bebeğim gitti. dün sabah sancıyla uyandım. doktora muayene kapısından içeri girerken düştü. canım çok sıkkın..
herkese selammmm ...napiosunuz kislar nie gelmiosunuz ..ole diom ama bende zor geliom...ablam burda ya gezioz bol bol ..yarin annem katarakt ameliyati olacak onu goturecem doktora ...kosturmacayla gecio istee..buarada muhabbet kusu aldik adı bıcırık :)) konusturucam insallah :))) hepinizi opuyorum..Allah a emanet olun...
canimm annene acil şifalr diliyorum........kuşun sahibide bicirikk :)
cok saol cnmmm ...:))) ay insallah hamissindir topikimize haber gelsin artik
inş.canim yaa...........sol tarafımda pıt pıtt bişi atıyoooo benim.acaba gebelik belirtisi olabirmiiiii
insallah belirtidir cnm gecen bendede atiodu ama olmadi insallah seninki ondandir...yeni eve bebis gelir insallah
herkese selammmm ...napiosunuz kislar nie gelmiosunuz ..ole diom ama bende zor geliom...ablam burda ya gezioz bol bol ..yarin annem katarakt ameliyati olacak onu goturecem doktora ...kosturmacayla gecio istee..buarada muhabbet kusu aldik adı bıcırık :)) konusturucam insallah :))) hepinizi opuyorum..Allah a emanet olun...
hayırlııı cumalarr olsun hepciginizee......bugun adet günümm ve ne hikmetse atesim yükseldiiiii....36.6 olduu.ayy yoksa gebemiyimkiiiiiiiiii
tubissss hulyaaa nerdesiniz yaaaa kimsecikler gelmio buraya( hulyacimmm bide ilceleremi gidion kuzucummm ne bu bole yoruolar seni (
gezenti arkadaşım benim.ohh abla kardeş güzel geciyordur zaman.gecmiş olsun canım.ameliyat insallah cabucak biter sağlıkla bakar etrafına.muhabbet kuşu aldın demek he konustur tabe cenebaz yaptır onuda bizler gibi.
evet bu hafta ömrüm yollarda geçti eve geldim simdi,anam agladı yorgunluktan.evde karman corman,pazar gunude okuma var oraya gltcem.hiç bişe düşünmek istemıyorum.
kızz agzınn çikolata yisin emiiiiiii.inşaşalhhhhhhhhhhhhhhhhhh......çok heycanlıyım çokk pazar sabahiiii yapcam testiiiiiiiiiiiiiii
ayyy varya bu ara inanılmaz yogunum 2 haftadır cumartesi çalışıyorum ne kendimle ne evle ililenebildim haftaya çok işim var camlar falan filannn offf şimdiden gözümde büyüyo valla :))çok çok geçmiş olsun annene ellerinden öpüyorum :)) ayyy benimde annemlerde kuşum vardı ama çokpis oluyolar yaaa ben şimdi balık istiyorum en temizi o :))herkese selammmm ...napiosunuz kislar nie gelmiosunuz ..ole diom ama bende zor geliom...ablam burda ya gezioz bol bol ..yarin annem katarakt ameliyati olacak onu goturecem doktora ...kosturmacayla gecio istee..buarada muhabbet kusu aldik adı bıcırık :)) konusturucam insallah :))) hepinizi opuyorum..Allah a emanet olun...
ayyyyy işşallahhh hadi güzel haberler ver inşallahh umudumuz ol zaten bi avuç insan kaldık valla ...hayırlııı cumalarr olsun hepciginizee......bugun adet günümm ve ne hikmetse atesim yükseldiiiii....36.6 olduu.ayy yoksa gebemiyimkiiiiiiiiii
burdayımm ama ruhumm nerde bilmiyorum ölüyorum yorgunluktantubissss hulyaaa nerdesiniz yaaaa kimsecikler gelmio buraya( hulyacimmm bide ilceleremi gidion kuzucummm ne bu bole yoruolar seni (
evet bu hafta ömrüm yollarda geçti eve geldim simdi,anam agladı yorgunluktan.evde karman corman,pazar gunude okuma var oraya gltcem.hiç bişe düşünmek istemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?