• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hadi ya geçmiş olsun dişimi çürümüş kaynananın kıs?:37:

ivettt curumus sonunda cektiler ne zamandir agriodu cekmiolardi ..anneanneye geldik onu goturecez kayinvaldemde kalacak...iyiyim ben ev hanimligida guzel gidio geziom bol bol :))

ivettt curumus sonunda cektiler ne zamandir agriodu cekmiolardi ..anneanneye geldik onu goturecez kayinvaldemde kalacak...iyiyim ben ev hanimligida guzel gidio geziom bol bol :))

ohhhhhhhhhhhh ne güzel sefan olsun kısss gez gez benim gibi adın gezentiye çıkar bak :32:

Kısss akşam benimkinle konuşuyoduk ben dedimki senin biraz göbüşünmü çıktı ne az ye dedim oda bana dedik, evin erkeği balkonlu olur o benim balkonum delüüüüüüüüüüüüüüüüü:52:şaştım kaldım yaaaaaaaaaa:53: Utanmadan gülüyo bide balkona çıkmak istermisin diyo yaaaaaaa:26::27:

Kısss akşam benimkinle konuşuyoduk ben dedimki senin biraz göbüşünmü çıktı ne az ye dedim oda bana dedik, evin erkeği balkonlu olur o benim balkonum delüüüüüüüüüüüüüüüüü:52:şaştım kaldım yaaaaaaaaaa:53: Utanmadan gülüyo bide balkona çıkmak istermisin diyo yaaaaaaa:26::27:

yani oledir tabi gobeksiz erkek balkonsuz eve benzermis;)) benim kocisde gobekli evlendikten sonra 20 kilo falab aldi suanda üc hanelilerde :))

Kızlar ben kaçtım grşrüz bay bayyyyyyyyyyyyy çarşıya gitmem lazım okuldan oğlana bişeyler istemişler onları alayımda okula götürcem dersi nasılsa öğleden sonraki ders neyse öptüm sizi sonra gelince güne gidicem günüm var pzrtesi grşrüz güzeller ..........:79::54:

yani oledir tabi gobeksiz erkek balkonsuz eve benzermis;)) benim kocisde gobekli evlendikten sonra 20 kilo falab aldi suanda üc hanelilerde :))

ewwt şekerim yaa malesef benimkide aldı eeeeeeeeeeee tatlım güzel yemekler yaptığımız için :52:bende onu balkonlu kocişim diye seviyorum..........:70::60:

Nie kimsecikler yok ayyy burdayım ama gelen giden yok kıs hülyaaaa bana kısıon ben seni dövcem şincik....neydesinnnnnnn

hoşgeldin tubişimmmm...bende özledim wallaaa...ohh yap bakim güzel güzel yemeklerii...şimdi dişçiye gitcem kayınvaldemle sonrada annesi alacam evinden buraya getirecem kaynanamda kalcak...uğraşıom walla yoğun güzel günler geçiriom...sen nasılsın kuzucummm yoğunmus işler...ay başıda gelio...Allah kolaylık versinnn...

buydayımmm giremedim dün :((belim ağrıdı ayyy dün bi batma oluyodu bide kasıklarımda adetmişim gibi sancı oldu bi batıoduki inletiyodu arada bi... hiç böle olmamıştım...1 ini bekliom bakalım....sen nasılsınnn?

geçmiş olsun cnm aynen öle valla yoğun güne geldik yine bu cumartesi ve bidahaki cumarteside çalışıyorum çok sinirliyim :(( ayrıca yarın bebiş görmeye gidiyorum arkadaşımın az koklim sevim azcık :)))
ayyy aysunnn bilerek sölemedim umutlandırmamak için dee kızzz hamişmisin yoksaaaa ayy inşallahhhh güzel haberler ve inşallah bizeeee :)))

kızlar 1 aydır yatıyorum kanamam var geçmedi.hergün adet gibi kan geliyoo biraz ayaklansam boşalır gibi geliyor
12 haftalıkken ense kalınlığına bakıldı normal çıktı ama bu seferde kanda 2li tesi riskli çıktı.
çok moralim bozuk pazartesi çapaya gitçem heyet raporu için inşallah sorun düzelir. suanda 14 haftalık oldu.

geçmiş olsun cnm aynen öle valla yoğun güne geldik yine bu cumartesi ve bidahaki cumarteside çalışıyorum çok sinirliyim :(( ayrıca yarın bebiş görmeye gidiyorum arkadaşımın az koklim sevim azcık :)))
ayyy aysunnn bilerek sölemedim umutlandırmamak için dee kızzz hamişmisin yoksaaaa ayy inşallahhhh güzel haberler ve inşallah bizeeee :)))

kiyamam yaaa Allahtan paranizi aliosunuz bizde ole bisi yoktu:(( benim yerimede kokla bebisi..yarin corludaki ablam gelio yegenimle cok osledim onlari cok mutluyum:)))insallah bebis vardir cnm Allahtan umit kesilmez ama 2 kere yaptik tutarsa surpriz olcak yarini bekliom ;) coookkk opuyom kuzucum

Son düzenleme:
kızlar 1 aydır yatıyorum kanamam var geçmedi.hergün adet gibi kan geliyoo biraz ayaklansam boşalır gibi geliyor
12 haftalıkken ense kalınlığına bakıldı normal çıktı ama bu seferde kanda 2li tesi riskli çıktı.
çok moralim bozuk pazartesi çapaya gitçem heyet raporu için inşallah sorun düzelir. suanda 14 haftalık oldu.

cnmm cok gecmis olsun ..insallah kanaman en kisa zamanda gecer...Allahim seni ve melegini korusunn..ikili testinde ne cikti?

geldi benim kirmizilar dune kadar hala yumurtluyo gibi uzayan peynirimsi akintim geliodu cok canim sıkıldi ama umudumda yoktu zateen :((((( tam gununde geldi yine :(((

Son düzenleme:
geldi benim kirmizilar dune kadar hala yumurtluyo gibi uzayan peynirimsi akintim geliodu cok canim sıkıldi ama umudumda yoktu zateen :((((( tam gununde geldi yine :(((

hayırlısı olsun canim benim.......benimde umutlarım yok olur gibii çünküüüü 4 günüm kaldı ama belirtilerim hiç yokk.........

canımm cok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla sana tutundurur.sağlıkla sıhatle dunya ya gelir.

Back