- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #8.001
hadi ya geçmiş olsun dişimi çürümüş kaynananın kıs?
ivettt curumus sonunda cektiler ne zamandir agriodu cekmiolardi ..anneanneye geldik onu goturecez kayinvaldemde kalacak...iyiyim ben ev hanimligida guzel gidio geziom bol bol :))
Kısss akşam benimkinle konuşuyoduk ben dedimki senin biraz göbüşünmü çıktı ne az ye dedim oda bana dedik, evin erkeği balkonlu olur o benim balkonum delüüüüüüüüüüüüüüüüüşaştım kaldım yaaaaaaaaaa Utanmadan gülüyo bide balkona çıkmak istermisin diyo yaaaaaaa:26:
yani oledir tabi gobeksiz erkek balkonsuz eve benzermis) benim kocisde gobekli evlendikten sonra 20 kilo falab aldi suanda üc hanelilerde :))
hulyacim insallah surpriz yapar umudum yok ama Allah tan umut kesilmez...
herkese hayirli cumalar
hülyaaa napıon canımmm?
Selammmmmmmmmm yaw nbr cnm nassın?
Nie kimsecikler yok ayyy burdayım ama gelen giden yok kıs hülyaaaa bana kısıon ben seni dövcem şincik....neydesinnnnnnn
hoşgeldin tubişimmmm...bende özledim wallaaa...ohh yap bakim güzel güzel yemeklerii...şimdi dişçiye gitcem kayınvaldemle sonrada annesi alacam evinden buraya getirecem kaynanamda kalcak...uğraşıom walla yoğun güzel günler geçiriom...sen nasılsın kuzucummm yoğunmus işler...ay başıda gelio...Allah kolaylık versinnn...
buydayımmm giremedim dün(belim ağrıdı ayyy dün bi batma oluyodu bide kasıklarımda adetmişim gibi sancı oldu bi batıoduki inletiyodu arada bi... hiç böle olmamıştım...1 ini bekliom bakalım....sen nasılsınnn?
geçmiş olsun cnm aynen öle valla yoğun güne geldik yine bu cumartesi ve bidahaki cumarteside çalışıyorum çok sinirliyim( ayrıca yarın bebiş görmeye gidiyorum arkadaşımın az koklim sevim azcık :)))
ayyy aysunnn bilerek sölemedim umutlandırmamak için dee kızzz hamişmisin yoksaaaa ayy inşallahhhh güzel haberler ve inşallah bizeeee :)))
kızlar 1 aydır yatıyorum kanamam var geçmedi.hergün adet gibi kan geliyoo biraz ayaklansam boşalır gibi geliyor
12 haftalıkken ense kalınlığına bakıldı normal çıktı ama bu seferde kanda 2li tesi riskli çıktı.
çok moralim bozuk pazartesi çapaya gitçem heyet raporu için inşallah sorun düzelir. suanda 14 haftalık oldu.
geldi benim kirmizilar dune kadar hala yumurtluyo gibi uzayan peynirimsi akintim geliodu cok canim sıkıldi ama umudumda yoktu zateen(((( tam gununde geldi yine ((
kızlar 1 aydır yatıyorum kanamam var geçmedi.hergün adet gibi kan geliyoo biraz ayaklansam boşalır gibi geliyor
12 haftalıkken ense kalınlığına bakıldı normal çıktı ama bu seferde kanda 2li tesi riskli çıktı.
çok moralim bozuk pazartesi çapaya gitçem heyet raporu için inşallah sorun düzelir. suanda 14 haftalık oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?