- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.981
evet kızlar sekiz haftalık hamileym :d
canım tugba nerde görünmüyoda bu arada günaydın
anladım canım benim sagol nasıl oluyum pğerşembeye aldık randevuyu bakalım doktor ne dicek:18::18:canımm tugba işyerinden giremıyor artık akşamlarıda girebildiği zaman giriyor.sen nasılsın?iyimisin?
slm kı<zlarrrr herşey yolundadırr umarımm............bende bi degişiklik yok.dua edip duruyorum.bu ay gebe kalayım diyeee....tabiii hayırlısıyla
inşallah cnmm :))) ohh bol bol gez bakalım valla bende aynı koşuşturuorum sizi özlüyorum falan filan :))inşallahhhhh evlilik yıldönümü hediyenizi alırsınız canım benimmmmm ....ben iyiyim temizlik yaptım sabah8 de başladım 11,30 da bıcı bıcı yapmış hazırdım...gelinimize gezmeye gittik ...yarında kuzenlerim gelio yine yoğun bi gün olacak...çok ösledim ayyy ...ev hanımı oldum ama gelemiomm heran ...internet yok ya... bide accık tadını çıkarıom şimdilik...geziom ...sizde ne var ne yokkk..varmı bi haber...
inşallahh cnmmminşallah canım hadi bakalım yapsın süpriz.
ayyyyy işşallah yaaaa nekaddar güzel olur öle olsa kısmet bakalım :))sefa gelmiş adetin hoşgelmişş......nisansa inşaalhhhh gelmeyii unuturda sen onu affet diye küçükk şirin bi hediye göndeririirr.........aminnn
ohhh afiyet bal şeker olsun bende saldım çayıra mevlam kayıra modundayım :))napimmm cnmm pis yediliyi izliomm çekirdek yedim walla nolcek bu diet bilmiomm...bugün kısırıda götürdümmsen napıon iimisinn?
sanırım haftasonu kalacaklardı sadece...nerde oturuolarki başka şehirdenmi geliolar acep?
kuzularrrrr yaaaaa ayy çok özledim sizle sohbet etmeyiii :))) yemeklerle uğraşıyom bi yandan siz napıyonuz bakalım :))
kuzularrrrr yaaaaa ayy çok özledim sizle sohbet etmeyiii :))) yemeklerle uğraşıyom bi yandan siz napıyonuz bakalım :))
Nerdesin sen bakıyım aysun.gene nerelere gittin gezmelere?iyisin dimi belin nasıl?agrıyormu?
hoşgeldin tubişimmmm...bende özledim wallaaa...ohh yap bakim güzel güzel yemeklerii...şimdi dişçiye gitcem kayınvaldemle sonrada annesi alacam evinden buraya getirecem kaynanamda kalcak...uğraşıom walla yoğun güzel günler geçiriom...sen nasılsın kuzucummm yoğunmus işler...ay başıda gelio...Allah kolaylık versinnn...
buydayımmm giremedim dün(belim ağrıdı ayyy dün bi batma oluyodu bide kasıklarımda adetmişim gibi sancı oldu bi batıoduki inletiyodu arada bi... hiç böle olmamıştım...1 ini bekliom bakalım....sen nasılsınnn?
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN GÜZELLİKLER NASSINIZ?HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR.............ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN .AMİN..................
Cnm serayım kuzum nasılsın nbr tatlım ya? Görüşemiyoduk seninle bakkkkkkkkkkkk ne güzel denk geldik çok sevindim nasıl gidiyo ev hanımlığı cnm ? Ay çok soru sordummu ne? Ama napayım seni bulmuşken yane
gunaydin asucummm sanada hayirli cumalarr..aminnnn...discideyim kayinvaldemi getirdim...
kuzucum ben simdi araba kullanacam oki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?