2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

birde kızlarrr artık bi avuç kaldık herkez gitti kimse girmiyo artık ben elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum yokluğunuzu çok hissediyorum ama artık üzülüyorumda yine listemize baktım önceden bende varım diyenler artık yok oyuzdennn ben ilk sayfadaki listeyi silmek istiyorum siz ne dersiniz onun yerine burda kalan kişilerin adet tarihlerine çizelge yapalım takip edelim kürler yada faydalı işe yarar şeyler buldugumuzda oraya ekliyim ben sayfaları aramayız bu nerdeydi diye...
yada siz ne dersiniz bölemi kalsın ???

sizle sohbet etmeyi çok özledim keşke burda olsaydınızzzzz ((

eşimin babanesinin 52 sinin okuması canım.suan oradayız.bıttı mevlüt.

hımm bideeeee 25 martta regl olmuştum 25 nisan sabahı test yapcam eger silik bişiler görürsem hemen kan testi yaptırıp hediyelerim arasına eklicem :))

canım hadi bakalım cok güzel bi hediye takvım.birde onun üzerine testte bişiler cıkarsa müthiş olur.buarada okuma işi esimin babanesinin 52si.canım ben sübyan icin arastırıyodum sonra aklıma geldi tanıdık müftülükte biri vardı onunla görüştüm o sormuş hocaya annemin babamın adını aldı yazmış bi muska.suan regl olmam sebebiyle takamıyorum.cunku takmadan önce yapılması gereken okuması gereken 40 adet fatıha var abdestli olmak gerekmiş.onu bekliyorum.yanına gidicez bı hafta orda adam akıllı sorcam derlm ıstanbulda bı arkadaş var onada yaptırabılırmıyız dıye.

vallaha canım nediyim farketmez.ama evet sen gittin buranın tadı kalmadı.herkesler ayrı düştüsen nasıl ıstersen canım kuran sensin bu konıuyu yaptıgın degisikliklerde de arkandayım canım

cok saol cnmm solerim annemee...ay yaaa cok calistiriolar sizi yaaa hulyayida ole...ne pisi kisss cok tatli valla temisliom hep ben onu balik nemis yaaa ses yok bisi yok onu temislemesi daha zor : P

super bi hediyeee bide surpriz hediyede olursa degmeyin keyfinize insallah guzel haberler vercen cnm benim..

isedigin gibi yap cnmm bana uyar hepsi

sizle sohbet etmeyi çok özledim keşke burda olsaydınızzzzz ((

bende osledimm geldim ama yoksunuz yine

kızlarrrr çokkkk ösledim sizleri ama gelemıyorum bu hafta hep muhasebeyle ugraşıyorum.kendi odamda değilim.başka yerdeyim.gelemıyoruym hepiniz iyisinizdir umarım.hamişlerimiz nasıllar?

kızlarr bugün takvimim geldi çok şeker olmuş yaaaaa :)))
bakalım kocişte beğencekmi hala yanına alıcağım hediyeyi bulamadım ne alsamki yaa :))
özledim sizzziii hülyacım biliyosun anca akşamları oda yemek işim falan yoksa girebiliyorum ama sohbetlerimizi özledimmm yaa acep bu cumartesi sözleşsek de enazından 1 saat konuşsak dertleşsek nasıl olur ??

hımmm ayy cok guzel olmustur kesin.yanına kıyafet alabilirsin,yaz geliyor yaza uygun gıyecek aksesuar alabilirsin.

hımmm ayy cok guzel olmustur kesin.yanına kıyafet alabilirsin,yaz geliyor yaza uygun gıyecek aksesuar alabilirsin.olabılır cumartersl uygun olanlar gelsin.ben uygunum bisey cıkmazsa

kızlarrrr ozmannnn cumartesii tam 12 de herkez burda olsun az kaynatalım olurmu :))
ayyy çok heyecanlandımmm nolurr hepiniz gelin olurmu :))

GÜNAYDINLAR KIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…