- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.581
nee yaaaaaa alıntı yapcam tabii yoksa inanmazlarrr :))
dur bende senin burger alıntını bulim ozaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nee yaaaaaa alıntı yapcam tabii yoksa inanmazlarrr :))
vallaha bende yiyemezdim.kayınvalidem saolsun alıştırdı beni yemeye çok güzel yapıyor.bol limonluu ohhh:)
bull bulabilirsennnn :)) ayy sen kesin bulursunn :))dur bende senin burger alıntını bulim ozaman![]()
ayyy varyaaa iç sevmem yemek seçenleri seni seviyom ama kkarşılıklı yemek yiyemem biri seçerrkenyaa güzeldir belki ama o şekerli tad oluyo ya pırasada kabakda soğanda o nedenle yiyemiom işte...sadece pirinçli oluyo ya onu yiyom ondada pırasalarını yemem seçerim![]()
kızlarr ben işe dönüm ders anlatcamm öpüldünüzzzzzzz![]()
kızlarr ben işe dönüm ders anlatcamm öpüldünüzzzzzzz![]()
bull bulabilirsennnn :)) ayy sen kesin bulursunn :))
ayyy varyaaa iç sevmem yemek seçenleri seni seviyom ama kkarşılıklı yemek yiyemem biri seçerrken(
tamam cnmm öptümmm
arkidişlerrr kkyı kısıtlamış tubişimin işyeri giremiomuş artık o nedenle akşamları bizimle olcak tubiş..haberiniz ola....artık gündüzleri olmucakmış...bi çare bulmak lazım :26::26::44::44::44::44::44:
ala ala başka adresmi yok muş kısıtlancak.cok uzuldum ama ya tubişimin yokluğu dayanılmaz.bide blrdenmi olmuş o yabirimi bişey demiş
ayyy ayyyy sinirlerim çok bozukkkarkidişlerrr kkyı kısıtlamış tubişimin işyeri giremiomuş artık o nedenle akşamları bizimle olcak tubiş..haberiniz ola....artık gündüzleri olmucakmış...bi çare bulmak lazım :26::26::44::44::44::44::44:
ala ala başka adresmi yok muş kısıtlancak.cok uzuldum ama ya tubişimin yokluğu dayanılmaz.bide blrdenmi olmuş o yabirimi bişey demiş
hosgeldin tubisimmmmmm :))
hoşbulduk cnmm nasılsınn ??? ben hala sinirliyim( şimdi ben sabah bi günaydın bile diyemicem yaaa
(
oyyy kiyamamm yaaa ben senin yerine hergun gunaydin derim kuzucumben inanmiom bu fransa meslesine isleri gucleri yok oyle arastirmami yapacaklar.bi program var internette cok kalinan siteyi engelliler listesine alio erisimi engellio..dusunsen isyerinin isi icin iskura giriom orayi bile engellio isimi yaparken dusun yani..ben pisyedili isliom..tubisim ben ne yedim bilionmu 2 kucuk dilim pizza yedim
solesemmi yarin
![]()
aynen öle cnm bizde öle düşünüyoruz fransanın hiçişi gücü yok sanki çocuk kandırıyolar neysee artık akşamları girerim ve tele alırım olmadı internet denerim tekrar :))
valla bence söleme sonra akrep fena azarlıyoo :)) ben akşam çok küçük bi tavuk yağsız tavada pişirdim ve çok az kırmızı biber okadar :))
aynen öle cnm bizde öle düşünüyoruz fransanın hiçişi gücü yok sanki çocuk kandırıyolar neysee artık akşamları girerim ve tele alırım olmadı internet denerim tekrar :))
valla bence söleme sonra akrep fena azarlıyoo :)) ben akşam çok küçük bi tavuk yağsız tavada pişirdim ve çok az kırmızı biber okadar :))
ayy nolii aysun sanaaa az daha sorsam bişiler daha sölicen çekirdek heeeee :)) valla denemeyi düşünüyorum belki yarın alırım paket turkcell ilk 3 ay 5 tl di galiba :))dayanamdim tubisim yaa pisbogazligim ustunde buaralar cnm bisiler isteyip duruo..solemem artik napim..accik cekirdekte yedim( noliyi bana hamisde degilimdir..telefona alirsin uygun olursa kuzucum
![]()
buarada afiyet olsun sana kuzucum guzel bi aksam yemegi olmus..ben yarin aksam bisi yemeyi dusunmuom bakalim umarim uygulayabilirim![]()
ayy nolii aysun sanaaa az daha sorsam bişiler daha sölicen çekirdek heeeee :)) valla denemeyi düşünüyorum belki yarın alırım paket turkcell ilk 3 ay 5 tl di galiba :))
saol cnmm :)) yarın için yemeğimide hazırladım işe götürceim kahvaltı salata ve tavuk :))) valla bence yee aç kalma ama hafif yee yoğurt ye meselaa:))
cekirdek bir avuc icini doldurmaz bile tubisim..walla bisi oldu bu hafta bana(( baska bisi cikmaz ama esime aldigim metro var mutfakta gidip gelip seytan durtuo yesemmi die üüü
( bisi yapmadim yarinada dedigin gibi yogurt yiyim sadece 1 dilim ekmekle