- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.561
çıkıcak canım tertemizzzzzzzz çıkıcak inşallahh...naptın nasılsın?ne yedin bakalım bugün?
canım pırasa yenegi yapmıstım ondan getirmiştim yanıma ondan yedim:):)bir dilim kepekli ekmekle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkıcak canım tertemizzzzzzzz çıkıcak inşallahh...naptın nasılsın?ne yedin bakalım bugün?
hoşgeldin tubişimmmmm afiyet olsunn canım...işe dalmışım...atmış sistem![]()
tayfunozge UZUN ZAMANDIR GÖRÜYORUM SENİ FAKAT HİÇ BİŞEY YAZMADAN CIKIYORSUN.NASILSIN ?İYİMİSİN?NERDENSİN?NERELİSİN?KAÇ YAŞINDASIN?EVLİMİSİN?BEKARMISIN?
canım pırasa yenegi yapmıstım ondan getirmiştim yanıma ondan yedim:):)bir dilim kepekli ekmekle.
anadım zatenn yaaaa ben yarım lavaş yedim veeee protein diyeti bozuldu ben normal diete devam edim :))
tayfunozge UZUN ZAMANDIR GÖRÜYORUM SENİ FAKAT HİÇ BİŞEY YAZMADAN CIKIYORSUN.NASILSIN ?İYİMİSİN?NERDENSİN?NERELİSİN?KAÇ YAŞINDASIN?EVLİMİSİN?BEKARMISIN?
hülyaaaa dayanamadııı :)))
ay evet yaaa tayfun özge merhaba ...hülyacım bayağ sormuş ama aynı soruları bende sorim sanatanıtsana kendini biraz..
ben hepimiz adına sordum ama halendaha cevap gelmedi![]()
ohh bol limonluuu :))) afiyet bal şeker olsunn :))canım pırasa yenegi yapmıstım ondan getirmiştim yanıma ondan yedim:):)bir dilim kepekli ekmekle.
afiyet olsun canım...ay nasıl yiyonuz pırasayı yaaa ben hiç sevmiom
boşver o dieti bence sen diyetine devam et afiyet olsun canımmmmmmm
bekliyelim bakalım bi cevap gelir heralde![]()
tubişşşşşşşşşşşşşş ben metro yedim bitane...bide nescafe içtim walla napim iice stres oldum kriz geldi kaç haftadır nescafe içmiodum her hafta 1 tane içecem bundan sonra bide 1 tanede çikolata yicem...söleme tamammııı![]()
bakalım..konuşmak isterse konusur.muhabbetimize ortak olur.
afiyet olsun canım...ay nasıl yiyonuz pırasayı yaaa ben hiç sevmiom
boşver o dieti bence sen diyetine devam et afiyet olsun canımmmmmmm
ohh bol limonluuu :))) afiyet bal şeker olsunn :))
ayyy valla süpper yiyozzz sen ağzının tadını bilmiyonn :)) yaaa varya sabah tartıldım geçen haftayla aynıyom yane 66,8 1 gr bile gitmemeişşş(
ay tubişşşş bende tartılıom bi çıkıo bi iniyo bi garip yaaa noluyo bize ..ben bu hafta veremicem fazla sanırım...
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 366667 Eki Görüntüle 366668