- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.381
bencede cnmm o tartıı yanlış tartıyoo :)) sen bidaha tarıl ne ölüm orucu kızz sen bi tartıl bakalım konuşuruz neler yapman gerektiğini :)) olmadı bizim yazıflama topikine alırız seni :)))yaa tubişş az önce tartıldım.70 çıktı inanamadım.sonra yanımdaki aradaşım tartıldı.ben daha yeni tartıldım bakayım dedi.cıktı yanlış tartıyormuş.akşam hemen bi yerde tartılmalıyım yaa.7 demek nedemek yaa
64 kiloydum HADİ DE 66 70 NERE
ÖLÜM ORUCUNA BAŞLARIM BI KAÇ GÜN :)
ayy bu erkeklerr yaaaa yaa o elbise yırtmaçsızda bişeye benzemezkiaynen canım bizimkilerde karışmaz.ama benimki kıskanırmı kıskanır.bir eteğim var arkadan yırtmaçlı çok değil yırmacı amagiydirmiyor.olmadı yırtmaçsız yaptırırım.
merhaba cnmm iyiyim valla ben şahsennHerkese mrb kızlar.umarım hepiniz iyisinizdir.
ebettttttt sanırım burdayım bakcaz artık bi görüşme daha yapcam ya daha yapamadım bilionmu :18::18::18:
bencede cnmm o tartıı yanlış tartıyoo :)) sen bidaha tarıl ne ölüm orucu kızz sen bi tartıl bakalım konuşuruz neler yapman gerektiğini :)) olmadı bizim yazıflama topikine alırız seni :)))
ayy bu erkeklerr yaaaa yaa o elbise yırtmaçsızda bişeye benzemezki((
merhaba cnmm iyiyim valla ben şahsenn) sen nasılsıınnn ???
Anladım zatennn öle oldugunu :)) bence biran önce konuş uzamasın konu :))
evet yaa dimi.ama işte bizimkilerde dışardaki diğer ö..kzler için öyle davranıyor.:)
merhaba kızlar bir türlü yazamadım herkese çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin inşallah..ben bu gün kan verdim ama daha sonuçları alamadım inşallah değerlerim de iyi çıkar..
bu ay özel bir şey yapmadım hatta 3 kez iliş ki oldu olmaz diyordum ama çok şükür oldu galiba ..:)3kez iliş ki oldu ama ovulasyon günüm ve ertesi günü kasıklarımda ağrı ve yumurta akı gibi bir akıntım vardı iki gün üst üste ilişki oldu ve bence o zaman tutmuştur..onun dışında bol bol ayet el kursi ve esmaul hüsna okudum bu Allahın bir mucizesi gerçekten de başkada bir şey yapmadım kızlar ha bir de stresten bana sıkıntı veren insanlardan uzak durdum ..:)
allah herkese nasip etsin bizede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ...:)
ayy cnm yaa sonuçların kaçta çıkıcak hemen haber ver bizedeee olurmu :))
Kızlar hepinizi öpüyorum ben cıkıyorum .akşama misafirim var .ara ara gelmeye çalısırım akşama.tubişim iyi hafta sonları.babanın dogum gününü kutlarım bir tanem.aysuncumm görüşürüz kaşama senide öpüyorum be diger tüm arkidişlerim.
aaaaa çok saol canımmmmm inan bende çok şaşırıom artık insanı canından bezdiriolar..ben iyiyimm işten çıkıom o nedenle fazla giremiom ...
bende iiim cnm.bende fazla giremiyorum.patron bizi takibe almış.nete girmek yasak ya bilg bi program yüklemiş sanırım.biz nette nerelere giriyoz.neyapıyoruz diye.böle bişey nasıl olur varmıdır bilemiyorum.o yüzden fazla takılmamaya çalışıyorum.inş daha iyi bir iş bulursun neti rahat kullanabileceğin:)))
bencede cnmm o tartıı yanlış tartıyoo :)) sen bidaha tarıl ne ölüm orucu kızz sen bi tartıl bakalım konuşuruz neler yapman gerektiğini :)) olmadı bizim yazıflama topikine alırız seni :)))
ayy bu erkeklerr yaaaa yaa o elbise yırtmaçsızda bişeye benzemezki((
merhaba cnmm iyiyim valla ben şahsenn) sen nasılsıınnn ???
anladım zatennn öle oldugunu :)) bence biran önce konuş uzamasın konu :))
merhaba kızlar bir türlü yazamadım herkese çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin inşallah..ben bu gün kan verdim ama daha sonuçları alamadım inşallah değerlerim de iyi çıkar..
bu ay özel bir şey yapmadım hatta 3 kez iliş ki oldu olmaz diyordum ama çok şükür oldu galiba ..:)3kez iliş ki oldu ama ovulasyon günüm ve ertesi günü kasıklarımda ağrı ve yumurta akı gibi bir akıntım vardı iki gün üst üste ilişki oldu ve bence o zaman tutmuştur..onun dışında bol bol ayet el kursi ve esmaul hüsna okudum bu Allahın bir mucizesi gerçekten de başkada bir şey yapmadım kızlar ha bir de stresten bana sıkıntı veren insanlardan uzak durdum ..:)
allah herkese nasip etsin bizede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ...:)
aaa nie bu kadar erken çıkıyosunn ??? bende öpüyorum seni şimdiden kolay gelsin cnmm :)) çok çok saollll :))
bencede ama yarına kaldı artık :18::18::18:
merhaba canım ovulasyon gününü nasıl hesapladın ayrıca o günlermiydi o iki gün yoksa öncesi veya sonrasındamı ilişki oldu...
valla canım eşim bi program yüklemiş telefona son adet tarihini ve bi önceki adet tarihini yazıyorsun sonra o hesaplıyo işte benim 20 şubatta çıkmıştı o gün ve ertesi günü ilişki oldu bi de adetim bittiği ilk gün yapmıştım ama ben 20-21 şubatta olduğunu düşünüyorum çünkü o gün akıntım da çoktu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?