- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.141
canim ben cok isterim ama yapamiyorum :93::105:
canım kusura bakma bazen kafa duruyor.hatırlayamadım bian.nasıl gidiyor hamilelik herşey yolunda dimi sağlığın nasıl.
ayyy yaparı cnm ben sanaaaa tahmini doğum tarihin nee ve satın ???
canim anladim aslinda ben internet probleminden dolagi uzun zaman giremedim onun icin unutdum gitdi
iyi gidiyo canim agrim bulantim hicbiseyim yok sadece her kokuya karsin bi hassasiyet var
gelen hafta bidaha gitcem her sey yolundami degilmi diye
benimle ayni haftada hamis kalanlar simdi o kadar bulantili bi donem geciriyorlar ki
bazen kendi-kendime dusunuyom belki bende bebisde problem var neden hic bir belirtim yok diye
sevill bak bakalım beğencenmi 9+3 oldugunu sölemiştin :))
http://lbdf.lilypie.com/u8Bup2.png
http://lbdf.lilypie.com/kljlp2.png
http://lmtf.lilypie.com/VXALp2.png
cnm öle düşünme lütfenn mide bulantısı herkezde olcek die bişi yokki hem bence yoksa sevin çok rahat bi hamilşik geçircen işte :))
vallahi 3u de guzel ama birini mutlaka secmek gerekiyor 3.yu seciyorum
tamam o linki kopyala üstte kontrol paneli yazıyo oraya baş profili düzenleye gir aşağı doğru indiğinde çizelge die bi bölüm var oraya yapıştır ve kaydet işte bu kadarr :)))vallahi 3u de guzel ama birini mutlaka secmek gerekiyor 3.yu seciyorum
cok sagol canim iste boyle biraz heyecan yapiyorum
insallah gelecek hafta gitcem dr.a bi ultrasonda goreyim dahada rahatlicam
tubisim simdi napiyim secdigimi kopyalamakmi lazim
http://lmtf.lilypie.com/VXALp2.png
ayy şşoookkk şeker olmuşş güle güle kullan cnmm :)) aminn bitanemmmm :))bakim olmusmu:107:
olmus iste tesekkurler tubisim Allah sanada nasip etsin boyle cizelge yapmayi
kızlar günaydın:)))
doktora gittim sabah bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür zaten tedirgindim giderken beni ne beklediğini bilmiyordum ama çok şükür meleğim benimleymiş
düşük tehlikem varmış yine((( kesenin etrafında değil ama hemen yakınında bi alanda kanama var dedi doktorum progestan iğneye devam edicem 3 tüp kan bide idrar verdim öğleden sonra alıcam sonucu. kızlar duygularım çok karışık bi tarafım heyecanlı umutlu diğer tarafım korkular içinde hayırlısı olsun ama meleğim beni bırakmasın bu sefer inş.
ayy şşoookkk şeker olmuşş güle güle kullan cnmm :)) aminn bitanemmmm :))
günaydın bitanemmm ayyyyy çok mutlu oldummmm allah hep böle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah sana :)) cnm sen kafanı rahat tut lütfen ve devamlı dinlen herşey yolunda ve öle devam edicek merak etme sadece çok dikkat et ani hareketlerden kaçınn test sonuçlarını bizimlede paylaş olurmu bitanemm utrasonda kaç haftalık çıktı ??
inşallah canım hepimiz şenlendiririz.sende varmı bişiler.
inş. canım çalışıyorum iş öyle yorucu değil eve gidince de dinlenmeye çalışıyorum ama bilmiyorum inş. bebeğim beni bırakmaz sıkı sıkı annesine tutunur inş. tamam canım öğleden sonra alınca yazarım buraya. miniğim 10mm 7 haftalık walla heyecandan bişeyde soramadım doktora leyla oldum bugün :))))
canim anladim aslinda ben internet probleminden dolagi uzun zaman giremedim onun icin unutdum gitdi
iyi gidiyo canim agrim bulantim hicbiseyim yok sadece her kokuya karsin bi hassasiyet var
gelen hafta bidaha gitcem her sey yolundami degilmi diye
benimle ayni haftada hamis kalanlar simdi o kadar bulantili bi donem geciriyorlar ki
bazen kendi-kendime dusunuyom belki bende bebisde problem var neden hic bir belirtim yok diye
kızlar günaydın:)))
doktora gittim sabah bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür zaten tedirgindim giderken beni ne beklediğini bilmiyordum ama çok şükür meleğim benimleymiş
düşük tehlikem varmış yine((( kesenin etrafında değil ama hemen yakınında bi alanda kanama var dedi doktorum progestan iğneye devam edicem 3 tüp kan bide idrar verdim öğleden sonra alıcam sonucu. Kızlar duygularım çok karışık bi tarafım heyecanlı umutlu diğer tarafım korkular içinde hayırlısı olsun ama meleğim beni bırakmasın bu sefer inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?