- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.061
ayyy hülyaaa evettt yaaa çok özlemişim yazıııı
kızlar nasılsınız?
ben doktora gittim. 10 günlük rapor verdi yatçam.
ama beni çok üzen bebeğin ense kalınlığı 10+3 haftada 2.3 çıktı doktor fazla dedi
12.hafta birdaha ölçücez dedi.
çok moralim bozuk 12.haftasına kadar nasıl sabredicem bilmiyorum...
kızlar nasılsınız?
ama beni çok üzen bebeğin ense kalınlığı 10+3 haftada 2.3 çıktı doktor fazla dedi
günaydın bayanlarr..bugün nasılıız.
ben biraz uyuşuk başlasamda havanın güzelliği sebebi ile inşallah uyuşukluğum geçicek biliyorum.
hepinize güzel sorunsuz mutku bir gün dilerim..
kızlarrrr günaydııınnnnnnnnnnnnnnnn
bugününüzzzz dününüzdennnn dahada güzel geçsin inşallahhh :116::116::116::116::116:
günaydın cnmmm :))) ayyy evet yaaa git gide havalarda ısınıyoo benide bi mutluluk basıyoo :))
kızlar nasılsınız?
günaydın canım iyiyim sen nasılsın? burda hava iki gün güzeldi bügün kar yağmış biraz soğuk ve kapalı bir hava var uykum geliyo sen tadını çıkar biraz faydalana biliyorsan:)))
günaydın sanada kuzum :))
benideenerjim yükseliyo yazı özledik walla bari bahar çabuk gelse bekletmesin bizi :)
kalbini ferah tut canım inş. 12. haftanızda güzel sonuçlar alırsınız zamanın kolay geçmesi umuduyla inş.
günaydinn.ay kızlarr bizim iş yerinde taşınmaa varr yeni binaya taşınıyoruzz.tabii bende yenii odamaa.çok mutluyumm..bebek konusuna gelincee bu ayy bizlidiginiz üzeree tatil verdikk koçişleee diger aya uzayy mekiginden fırlamışş gibi gircezz.ay örnekk bi garip poldu idare edinn:):)
kızlarrr sizinle bişi paylaşıcam
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...eme-hayat.html (bir gülümseme bir hayat !)
kızlarrr bizde buna katılalımmmı ben katılmayı düşünüyorum :))
ayyy acıktım sankimmm ben yaaaa :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
o link hatalı oldu burdan girebilirsinizz :))
pro üyeliği nedemek özel mi demek.
evet cnmmm ama ben zaten yardım yapmak istiyodum ii oldu bu ben hemen üye oluyorum :))
peki ben özel miyim:)
şuanda normal kullanıcıyız ben ödememmi yaptım lşimdi bana pro kart gelicek ve aşağıda ismim de farklı görünücek :))
iiii hur cumm sen nasılsınn ???merhabalar nassın tuğbacım?
çookı iyi yaaa.
Başka bir özellik varmı hiç araştırmadım.arşatırmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?