2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlar nasılsınız?
ben doktora gittim. 10 günlük rapor verdi yatçam.
ama beni çok üzen bebeğin ense kalınlığı 10+3 haftada 2.3 çıktı doktor fazla dedi
12.hafta birdaha ölçücez dedi.

çok moralim bozuk 12.haftasına kadar nasıl sabredicem bilmiyorum...

canım moralini, bozma.bekle nelki herşey normaldir.belki oyuzden bir daha ölçcek.

cnm hoşgeldin aynıyız biz sen nasılsınn ?? cnm bozma moralini lütfen 12. haftayı bekle eminim normal çıkıcaktır sakın sıkma canını olurmu bebeğe geçer senden endişe hep olumluı düşün cnmm :))

günaydın bayanlarr..bugün nasılıız.
ben biraz uyuşuk başlasamda havanın güzelliği sebebi ile inşallah uyuşukluğum geçicek biliyorum.
hepinize güzel sorunsuz mutku bir gün dilerim..

günaydın canım iyiyim sen nasılsın? burda hava iki gün güzeldi bügün kar yağmış biraz soğuk ve kapalı bir hava var uykum geliyo sen tadını çıkar biraz faydalana biliyorsan:)))

kızlarrrr günaydııınnnnnnnnnnnnnnnn
bugününüzzzz dününüzdennnn dahada güzel geçsin inşallahhh
:116::116::116::116::116:

günaydın sanada kuzum :))

günaydın cnmmm :))) ayyy evet yaaa git gide havalarda ısınıyoo benide bi mutluluk basıyoo :))

benide enerjim yükseliyo yazı özledik walla bari bahar çabuk gelse bekletmesin bizi :)

kalbini ferah tut canım inş. 12. haftanızda güzel sonuçlar alırsınız zamanın kolay geçmesi umuduyla inş.

canım benim bebeişimiz nasıl .sen nasılsın herşey yolunda dimi.
ben güneşin tadına anca iş yerimdeki camdan bakarak faydalanıyorum:)

günaydinn.ay kızlarr bizim iş yerinde taşınmaa varr yeni binaya taşınıyoruzz.tabii bende yenii odamaa.çok mutluyumm..bebek konusuna gelincee bu ayy bizlidiginiz üzeree tatil verdikk koçişleee diger aya uzayy mekiginden fırlamışş gibi gircezz.ay örnekk bi garip poldu idare edinn:):)

ayyy cnmm yaaa hadi hayırlı olsunn yeni odann ve yeni ayyyy nisandaaaa güzel haberler vercen inşallahh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…