- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.041
aynen öle düşünüyorumm cnmm :)) nekadar mümkün ama onu bilemiyom :)) ayy cnmm yaa valla bak göz açıp kapayana kadar geçcek 2 ayda merak etme :))kızlarrr kafamızı rahatlatmamız lazım.düşünmemeliyiz.sizlerde öyle yapın bende kendimi şimdiden odaklıyorum
dun akşamda eşim soruyor nezmaan korunmayı bırakcaz dıye:)
valla bende öle düşünüyodum ama kısmet zatenn bu gidişleee yaz bebeği olcekler galiba :))bencede kuzucumm dusunmuom artik ne kadar gec olursa o kadarda ii hatta kış bebegi olmasin bari ablamin ufaklik cok hasta oldu klima falan mahvedio bronsit oldu bebis..nezaman olursa artik ama kisa denk gelmese daha ii tabi ..siz ne zaman birakiosunuz korunmayi
ayyy hadi bakalımm kısmet yaa bişi dicem pataloji sonucu temizdi peki neden olduguna dair bişi demişmiydi ??1 ay olacak kurtaj oldugum gerıye kaldı 2 ay haziran gibi başlıcaz çalışmalara.bakalım başka bişey cıkmazsa.
kürü hergun birkere yapmak yeter heralde sabah aksam duydum gibi hatirliom..ben konusamam yaa kocisle guler bana takilion oraya garip garip seler yapion dio...soleyemem ben anlican gunde belirlemiom artik biraktim ona ne zaman isterae o zaman oluuo oda ayda 2 kere oluyo(
sabah akşam die biliyorum bende ama emin diilim :)) yaa senimki çocuk istemiyomu o olmadan çocı-uk olmuyo leylekler getirmiyo artık biliyo dimi ayy aysun acaba korkuyomu aynı şeyleri yaşamandan belki seni üzmemek için öle yapıyodur birazdaha zaman geçsin diye :))