- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.881
ohhh altın kızları topladın keyifleri cıkar:)
canım ben 64 kiloyum 57 ile evlendim 57 ye düşmeliyim
bugun çok yogun değiliz canım ya.şükürler olsun.
ben bi firmanın çağrı merkezinde çalışıoyorum cnm :))Ben hala ne iş yaptıgını anlamadım desem:)
cnm okadar yoğunumki başımı kaşıyamıyom :)) sen ii sin galiba :))Ayyyben varım kimse yok yaaa:)
neden acaba cnm sen istersen buraya günlük ne yrdiğini yaz yorumlayalım belki yardımcı olabiliriz :))yaa bende rejim yapmak ıstıyorum ama yapamıyorum.neden ki.
bitti kuzucum kahve içtik herkes fal kapattı fal gönderdik derya abla fal die bi site var ...oturuoz şimdide...çene yapıoz...sen napıosun yoğun değil heralde...
ben bi firmanın çağrı merkezinde çalışıoyorum cnm :))
cnm okadar yoğunumki başımı kaşıyamıyom :)) sen ii sin galiba :))
neden acaba cnm sen istersen buraya günlük ne yrdiğini yaz yorumlayalım belki yardımcı olabiliriz :))
ohh afiyet bal şeker olsun sen iyi taktın falcı teyzeye :))
yaaa varya ben masayı geçtim gel benim halimi görrtubişşşş ne yapıonnn bi masamın halini görsen evrak kaynıyor:)
anladım canım:)
iyiyim sanırım ama gel gör masamı dosyalarımı fotosunu cekıcem hepsini birden yüklerim.
vallaha yazayım ne yediğimi sabah dere otlu bi adet poğaca ve şekersiz çay içtim şeker asla kullanmadım çayı.öğlen köfte ekmek yarım yarısını yiyemedim suanlık okadar cekmecemde bir halley var ben ona bakıyoruym o bana:)
ayyy ölüyom yorgunluktannnn((
ayy sorma valla ölüyom kocişi aradım kafamı dağıtmam lazım akşam sinemaya gidelimmi diye bakarız dedi ama bilmiyom :)) inşallah gideriz :))canım benim yoruldun yaaaderin derin nefes all.akşam oldugunu düşün eve gideceksin yemek yiyeceksin ayaklarını uzatıp tv karşısında yatacaksın.ohh misss.
selam kızlar nasılsınz görüşmeyeli ben yine adet oldumm.... listede değiştir cnm tarihi yeni tarihim 29 mart.. sizin nasıl gidiyo çalışmalar tubiş başladın mı çalışmalara toparlandn dimi canm
deneyeyim.bugün akşam olmaz bana.
ben bi firmanın çağrı merkezinde çalışıoyorum cnm :))
cnm okadar yoğunumki başımı kaşıyamıyom :)) sen ii sin galiba :))
neden acaba cnm sen istersen buraya günlük ne yrdiğini yaz yorumlayalım belki yardımcı olabiliriz :))
ohh afiyet bal şeker olsun sen iyi taktın falcı teyzeye :))
ayyy ölüyom yorgunluktannnn((
he walla bide annem kayınvaldem teyze hepsi benim falımıda yolla dedi...onlarında internet hakları vardı ordan yolladım walla...bitmesin hemen benimki...bide güne gittim üst komşuma...orda bi teyze var fal bakardı hep...ban aiş değişikliği dedi...iki hafta içinde bi habere çok sevinicen oynuosun resmen dedi...sonra 2 yıl içinde ev alacaksınız ve eşinin ailesi bayağ yardımcı olacak dedi...sonra bebiş var sana dedi..dedide dedi işte walla
hayyola nie bu kadar yordular seni kuzucumm
buarada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnn kızlarrrrrr:)
aysunnn raporlu değilmisin sen?sabah sabah uyanıksın:))
günaydınnnnnn
raporluyummm...kocişimi yolladım...hep diomki accık erken kalkim kahvaltı hazırlayim diom ama kalkamıom ...o gitmeye yakın uyanabiliom ...sonrada yatamıom işte...pazara falan gitcem bide...
hadı kız hayırlısıyla ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?