- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.861
iyiyiz cnm sen nasılsın? inşallah hepimize güzel ,iyi , mutlu günler olsun
günaydın cnmm :)) yok cnmm toplantı salıydı ama kar yağdığı için iptal oldu haftaya yapcazz :))günaydın birtanem nasılsın?nasıl işler dün kaldınmı toplantıya?
bayanlar hepiniz iyisinizdir inşallah.güzel bir gün geçirmeniz dileğiyleee...
günaydın cnmm :)) yok cnmm toplantı salıydı ama kar yağdığı için iptal oldu haftaya yapcazz :))
iyiyiz cnnmmm sen nasılsınn geçtimi yoğunluğunuz ??
herkese günadın.güne çok kötü başladım.inş sizler güzel başlamışsınızdır.sanırım kırmızıyı görcem.çok ızdıraplı bir sancım var.önceden sancım olurd ama böyle değil.kıvranıyorum resmen.izinde vermiorlar.ilaçta içemem hemen kesiyor.ne yapacağımı bilmiyorum.ne yapsam kızlar ya.
ayy süpper yaaa :)) ayyy ayın ilk günü toğplantımı olurmuş beaa ayy ne sıkıcııııı....bugun iyi suana kada hiç kimse gelmedi,şükürler olsun ki dün kü gelenlerin işlemlerini yapıyoruz.toplatı var birde bugun
ahh ahh keşke bende yapabilsem ama imkansızz :))Ayy uzun zamandır müzik dinleyerek iş yapıyorumm.çok keyifli
16 eylül cnmm :)) senin ??? olur cnmm neden olmasın ben haftasonu eklemeye çalışırım :))Tubiş kız senin doğum günün nezaman?hangi burçsun bir listede onun içinmi yapsak ne yapsak:)
Aaaa niye kımse yok yahuu
canım benim agrı kesici içme ozaman kesiyorsa.bol bol ıhlamur felan iç.birde miden bulanmasa şekerli sıcak su iç oda iyi gelıyor diyorlar.birde muz bulma ihtimalin varsa mut tüket.oda adet sancılarına ,iyi geliyor.bende işe yarıyor bazen
ayy süpper yaaa :)) ayyy ayın ilk günü toğplantımı olurmuş beaa ayy ne sıkıcııııı....
Ahh ahh keşke bende yapabilsem ama imkansızz :))
16 eylül cnmm :)) senin ??? Olur cnmm neden olmasın ben haftasonu eklemeye çalışırım :))
burdayım cnm ama biraz yoğunuz siz yoğunlaşmadınız galiba :))
evet ayın ilk günü son günü fark etmiyor.inşallah canım yaparsın dınleyebılırsın.aaa eylüldemi.benimde 25 kasım.ekle canım olur vallaha aman dilini ısır yogunlaşmayalım nolurrr:)
tubisimmm acamadim zayiflama topikini menumu sen paylasirmisin benim icin...
28.02.2012 menum
sabah:2 dilim tam tahilli ekmek 2 dilimli kasarla tost 1 bardak sekersiz cay
ara:1 bardak sekersiz cay
ogle:2 adet patatesli borek ( kucuktu yalniz gozleme gibi falam degil) yarim kase mercimek corbasi
ara: 1 adet elma
aksam: 2 adet cok haslanmis yumurta peynir domates yesillik ve sekersiz cay..
4 litreye yakin su
spor yapamiorum belimi sakatladim isede gitmedim doktora gitcem..sizleri seviyorum...mucuk
ohhhhh ne güzel keyifli kahvaltılar canımmm.
anladım zatenn :))) günaydınn cnmmm inşallahhhh :))
günaydın cnmm güneşmiburda kar yağıyoooo
aynen öleeeee .... günaydınn cnmmm :))
tamam bitanemm aysunnn bende gelimmi ???
günaydın serayım nassın ? Kolay gelsin cnm tmm hadi git kahvaltını hazırla görüşürüz taglım
yaa bende rejim yapmak ıstıyorum ama yapamıyorum.neden ki.
Aysunn bittimi kahvaltı yoksa yenimi başlıcak:)
saol canım çok keyifli oldu walla 2 teyze kayınannem annemde geldi şimdi ohhh
walla güneş var ama dışarısı soğuk tubişimm...gel kuzucummm beklerim wallaaa...
Iyiyimmm oturuoz çene çalıozz...sen nasılsınn?
Walla ben bayağ hırslandım hülyacım bakalım ne kadar verebilcemm....kaç kilosunki
bitti kuzucum kahve içtik herkes fal kapattı fal gönderdik derya abla fal die bi site var ...oturuoz şimdide...çene yapıoz...sen napıosun yoğun değil heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?