2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

günaydın birtanem nasılsın?nasıl işler dün kaldınmı toplantıya?
günaydın cnmm :)) yok cnmm toplantı salıydı ama kar yağdığı için iptal oldu haftaya yapcazz :))
bayanlar hepiniz iyisinizdir inşallah.güzel bir gün geçirmeniz dileğiyleee...

iyiyiz cnnmmm sen nasılsınn geçtimi yoğunluğunuz ??

günaydın cnmm :)) yok cnmm toplantı salıydı ama kar yağdığı için iptal oldu haftaya yapcazz :))

iyiyiz cnnmmm sen nasılsınn geçtimi yoğunluğunuz ??

bugun iyi suana kada hiç kimse gelmedi,şükürler olsun ki dün kü gelenlerin işlemlerini yapıyoruz.toplatı var birde bugun

Tubiş kız senin doğum günün nezaman?hangi burçsun bir listede onun içinmi yapsak ne yapsak:)

Herkese günadın.güne çok kötü başladım.inş sizler güzel başlamışsınızdır.sanırım kırmızıyı görcem.çok ızdıraplı bir sancım var.önceden sancım olurd ama böyle değil.kıvranıyorum resmen.izinde vermiorlar.ilaçta içemem hemen kesiyor.ne yapacağımı bilmiyorum.ne yapsam kızlar ya.

canım benim agrı kesici içme ozaman kesiyorsa.bol bol ıhlamur felan iç.birde miden bulanmasa şekerli sıcak su iç oda iyi gelıyor diyorlar.birde muz bulma ihtimalin varsa mut tüket.oda adet sancılarına ,iyi geliyor.bende işe yarıyor bazen

bugun iyi suana kada hiç kimse gelmedi,şükürler olsun ki dün kü gelenlerin işlemlerini yapıyoruz.toplatı var birde bugun
ayy süpper yaaa :)) ayyy ayın ilk günü toğplantımı olurmuş beaa ayy ne sıkıcııııı....
Ayy uzun zamandır müzik dinleyerek iş yapıyorumm.çok keyifli
ahh ahh keşke bende yapabilsem ama imkansızz :))
Tubiş kız senin doğum günün nezaman?hangi burçsun bir listede onun içinmi yapsak ne yapsak:)
16 eylül cnmm :)) senin ??? olur cnmm neden olmasın ben haftasonu eklemeye çalışırım :))
Aaaa niye kımse yok yahuu

burdayım cnm ama biraz yoğunuz siz yoğunlaşmadınız galiba :))

deneyeyim.bugün akşam olmaz bana.

evet ayın ilk günü son günü fark etmiyor.inşallah canım yaparsın dınleyebılırsın.aaa eylüldemi.benimde 25 kasım.ekle canım olur vallaha aman dilini ısır yogunlaşmayalım nolurrr:)

evet ayın ilk günü son günü fark etmiyor.inşallah canım yaparsın dınleyebılırsın.aaa eylüldemi.benimde 25 kasım.ekle canım olur vallaha aman dilini ısır yogunlaşmayalım nolurrr:)

ayyyy ısırdımm yoğunlaşmayın inşallah biz inanılmaz yoğunuzz hiç sevmiyorum ayın 1 ini (

yaa bende rejim yapmak ıstıyorum ama yapamıyorum.neden ki.

ohhhhh ne güzel keyifli kahvaltılar canımmm.

saol canım çok keyifli oldu walla 2 teyze kayınannem annemde geldi şimdi ohhh

anladım zatenn :))) günaydınn cnmmm inşallahhhh :))

günaydın cnmm güneşmi burda kar yağıyoooo

aynen öleeeee .... günaydınn cnmmm :))

tamam bitanemm aysunnn bende gelimmi ???

walla güneş var ama dışarısı soğuk tubişimm...gel kuzucummm beklerim wallaaa...

günaydın serayım nassın ? Kolay gelsin cnm tmm hadi git kahvaltını hazırla görüşürüz taglım

iyiyimmm oturuoz çene çalıozz...sen nasılsınn?

yaa bende rejim yapmak ıstıyorum ama yapamıyorum.neden ki.

walla ben bayağ hırslandım hülyacım bakalım ne kadar verebilcemm....kaç kilosunki

ohhh altın kızları topladın keyifleri cıkar:)
canım ben 64 kiloyum 57 ile evlendim 57 ye düşmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…