2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

günaydınnn kızlarrrrrr:)
günaydınnn cnmmm :))
ayyyy hadii hayırlısııı inşallah cnmmm yaaa :)))) cnm ayın 1 i biliyosun ödeme ve yükleme günü en iyi sen bilirisn
günaydınnnnnn

raporluyummm...kocişimi yolladım...hep diomki accık erken kalkim kahvaltı hazırlayim diom ama kalkamıom ...o gitmeye yakın uyanabiliom ...sonrada yatamıom işte...pazara falan gitcem bide...

günaydınnnnnn
kızzz evdesin madem saati ayarla kalk kocişe kahvaltı hazırla azcık şımart kocişii :)) ayyy ben yarın çalışıyorumm ((

ayy süpper aysunnn işten çıkarsan kocişini ikna et ve int all lüffenn :))

günaydın tubişimmmmm walla bende şok oldum...66,7 deldim geçen hafta 67,8 dim...tartımı yanlış acep diom ama görenler farkedio hatta nie rejim yapıon diolar..bencede süper 1 haftada daha çok gidicek inşallahh tubişim inanıom ben walla...

aynen öle cnmm yaaa ben 2 aya kadar 60 a inmeyi istiyom artık :))

saatimde ayarlı ama bi türlü kalkamıom ki yataktan...gün içindede durmuom tubişim evde yalnızken yapacak bişiler buluom kendime mutlaka...ama yarın kalkacam diom kendi kendime söz veriom bakalımm...aaaaa hem bugün cumaa sabah dedim zaten ekmeğin içine peynir reçel koyimmi die yok dedi....cuma günleri onların işyerinde kahvaltı oluo...hemde süper bi kahvaltı....unuttum bak ben onu ondan yemedi yok dedi demek yapacağım şeye....:))

iyi yapıon caNIM ERKEN KALKMAK İYİ KALK YAP KAHVALTINI SONRA SPOR YAP AZCUK..

spor yapamıom hülyacımmmmaalesef...hala ağrıo belimm...kayınanneme gidicem şimdi ordan pazara..bu bana spor olur bugün bakalım...

ayy süpper aysunnn işten çıkarsan kocişini ikna et ve int all lüffenn :))

inşallahhh canımmm inşallahhh...

Son düzenleme:

muhtemelennn cnmm eger orda harika bir kahvaltı varsa ekmek arası çekmemiştir tabikidee :)) inşallahhhh :))

muhtemelennn cnmm eger orda harika bir kahvaltı varsa ekmek arası çekmemiştir tabikidee :)) inşallahhhh :))

ben hazırlanıorum kuzucum çıkıcam birazdan kayınanneme gitcem..kahvaltı yapıp pazara gitcez...ordanda eve akşamada yemeğe bizdeler...yemek yaparız kayınannemle beraber...gelmeye çalışırımmmm...öpüldünüzzz

günaydınnnnnnnnnnn kızlar sana kolay gelsin cnm

tamam cnmm afiyet olsunn fazla yeme heee :)) şimdiden kolay gelsinn :))

günaydınn cnmm nasılsınnn :))

saol canımm kıss sultan seni geçecem heralde hergün kahvaltılar gezmeler vs. oluyo

tamam cnmm afiyet olsunn fazla yeme heee :)) şimdiden kolay gelsinn :))

günaydınn cnmm nasılsınnn :))

saol canmm ...yemiom zaten...kızıolar walla ama alıştılar artık hemen o diette diolar

günaydın güzelim sen nassın?
iyi diyelim iyi olsun valla yine son dakka cumartesi çalışıcağımı öğrenmesem daha iyi olucaktım ama neysee :))
saol canımm kıss sultan seni geçecem heralde hergün kahvaltılar gezmeler vs. oluyo

saol canmm ...yemiom zaten...kızıolar walla ama alıştılar artık hemen o diette diolar

ayy bu süpper valla yaa eger yee aysun kilolu diilsin diyip seni yemeğe teşfik etseydiler daha ne istiyon kızzz :))

saol canımm kıss sultan seni geçecem heralde hergün kahvaltılar gezmeler vs. Oluyo

Saol canmm ...yemiom zaten...kızıolar walla ama alıştılar artık hemen o diette diolar

hadi bakalım ne güzel oluyo dimi böyle gezmek falan cnm benim bugünde günüm var öğleden sonra gidicem

canım dün akşam telden girdim fekat ve fekat yazamadım oyuzden kimsecikler gelmemiş gibi gözküyor.
Günaydınnnn buarada.
Canım ii ilerleme var bende başlıcam.sporla ama kalçalarımı eritmem lazım.

hadi ya tüh üzüldüm cnm ne sinir bozucu dimi allah yardım etsin sana kolay gelsin güzelim

hayırlısı canım ya .

ayy canım ya bu işler bitmiyır gidiyor ya

hadı bakalım yap sporunu maden.yaa beline masaj felan yaptırıyormusun?

canım dün akşam telden girdim fekat ve fekat yazamadım oyuzden kimsecikler gelmemiş gibi gözküyor.
Günaydınnnn buarada.
Canım ii ilerleme var bende başlıcam.sporla ama kalçalarımı eritmem lazım.
hımmmm oki ozaman bende geldim ama kimse yok die çıktım :)) başla valla cnm imkanın varsa :))
hadi ya tüh üzüldüm cnm ne sinir bozucu dimi allah yardım etsin sana kolay gelsin güzelim
aynen öleeee çok saol cnmm yaaa :))
ayy canım ya bu işler bitmiyır gidiyor ya
aynen cnmm yaaaaaa varya cumartesi gelmek çok sinir bozucu (
evet ya bende ikna etmeliyim:)))))

aynen cnmm hadi bakalım napıyoruzz güzel güzel kocişi ikna ediyoruzz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…