• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

günaydınnn kızlarrrrrr:)
günaydınnn cnmmm :))
he walla bide annem kayınvaldem teyze hepsi benim falımıda yolla dedi...onlarında internet hakları vardı ordan yolladım walla...bitmesin hemen benimki...bide güne gittim üst komşuma...orda bi teyze var fal bakardı hep...bana iş değişikliği dedi...iki hafta içinde bi habere çok sevinicen oynuosun resmen dedi...sonra 2 yıl içinde ev alacaksınız ve eşinin ailesi bayağ yardımcı olacak dedi...sonra bebiş var sana dedi..dedide dedi işte walla:9::9::9::9:

hayyola nie bu kadar yordular seni kuzucumm

buarada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:54::54::54:
ayyyy hadii hayırlısııı inşallah cnmmm yaaa :)))) cnm ayın 1 i biliyosun ödeme ve yükleme günü en iyi sen bilirisn ;)
günaydınnnnnn ;)

raporluyummm...kocişimi yolladım...hep diomki accık erken kalkim kahvaltı hazırlayim diom ama kalkamıom ...o gitmeye yakın uyanabiliom ...sonrada yatamıom işte...pazara falan gitcem bide...

günaydınnnnnn
kızzz evdesin madem saati ayarla kalk kocişe kahvaltı hazırla azcık şımart kocişii :)) ayyy ben yarın çalışıyorumm :(((

kız varya sok oldumm haa fincanı açar açmaz iş değişikliği yapacaksın dedi...çok sıkılmıssın bunalmışsın dedi hatta tazminatta alacaksın dedi...bakalımm bekliozz...rapor bitsin cıkacam işten...sonunda ev hanımlığına terfi edicem :1::1::1:ama çizim programı çalışıomm...başladık kocişle derse...akşama kadar ben çizmeye çalışıoom sonrada kociş anlatıo yaptıklarıma bakıp..

ayy süpper aysunnn işten çıkarsan kocişini ikna et ve int all lüffenn :))

ayyy dün benden sonraa kimse uğramamış :53::53::53:
neyseeeeee herkezeeee günaydınnnnnn :119::119::119::119::119:
sbah yine tartıda harikaaaa bi sayı gördüm daha iyi olabilirdi ama olsun 1 haftada 700 gr süpper geçen hafta 66,9 dum bu hafta 66,2 yimm :21::21::21::21::21:

günaydın tubişimmmmm walla bende şok oldum...66,7 deldim geçen hafta 67,8 dim...tartımı yanlış acep diom ama görenler farkedio hatta nie rejim yapıon diolar..:9::9:bencede süper 1 haftada daha çok gidicek inşallahh tubişim inanıom ben walla...

günaydın tubişimmmmm walla bende şok oldum...66,7 deldim geçen hafta 67,8 dim...tartımı yanlış acep diom ama görenler farkedio hatta nie rejim yapıon diolar..:9::9:bencede süper 1 haftada daha çok gidicek inşallahh tubişim inanıom ben walla...

aynen öle cnmm yaaa ben 2 aya kadar 60 a inmeyi istiyom artık :))

ayyyy hadii hayırlısııı inşallah cnmmm yaaa :)))) cnm ayın 1 i biliyosun ödeme ve yükleme günü en iyi sen bilirisn ;)

günaydınnnnnn
kızzz evdesin madem saati ayarla kalk kocişe kahvaltı hazırla azcık şımart kocişii :)) ayyy ben yarın çalışıyorumm :(((

saatimde ayarlı ama bi türlü kalkamıom ki yataktan...gün içindede durmuom tubişim evde yalnızken yapacak bişiler buluom kendime mutlaka...ama yarın kalkacam diom kendi kendime söz veriom bakalımm...aaaaa hem bugün cumaa sabah dedim zaten ekmeğin içine peynir reçel koyimmi die yok dedi....cuma günleri onların işyerinde kahvaltı oluo...hemde süper bi kahvaltı....unuttum bak ben onu ondan yemedi yok dedi demek yapacağım şeye....:))

iyi yapıon caNIM ERKEN KALKMAK İYİ KALK YAP KAHVALTINI SONRA SPOR YAP AZCUK..

spor yapamıom hülyacımmmmaalesef...hala ağrıo belimm...kayınanneme gidicem şimdi ordan pazara..bu bana spor olur bugün bakalım...

ayy süpper aysunnn işten çıkarsan kocişini ikna et ve int all lüffenn :))

inşallahhh canımmm inşallahhh...

Son düzenleme:
satimde ayarlı ama bi türlü kalkamıom ki yataktan...gün içindede durmuom tubişim evde yalnızken yapacak bişiler buluom kendime mutlaka...ama yarın kalkacam diom kendi kendime söz veriom bakalımm...aaaaa hem bugün cumaa sabah dedim zaten ekmeğin içine peynir reçel koyimmi die yok dedi....cuma günleri onların işyerinde kahvaltı oluo...hemde süper bi kahvaltı....unuttum bak ben onu ondan yemedi yok dedi demek yapacağım şeye....:))

spor yapamıom hülyacımmmmaalesef...hala ağrıo belimm...kayınanneme gidicem şimdi ordan pazara..bu bana spor olur bugün bakalım...

inşallahhh canımmm inşallahhh...

muhtemelennn cnmm eger orda harika bir kahvaltı varsa ekmek arası çekmemiştir tabikidee :)) inşallahhhh :))

muhtemelennn cnmm eger orda harika bir kahvaltı varsa ekmek arası çekmemiştir tabikidee :)) inşallahhhh :))

ben hazırlanıorum kuzucum çıkıcam birazdan kayınanneme gitcem..kahvaltı yapıp pazara gitcez...ordanda eve akşamada yemeğe bizdeler...yemek yaparız kayınannemle beraber...gelmeye çalışırımmmm...öpüldünüzzz

ben hazırlanıorum kuzucum çıkıcam birazdan kayınanneme gitcem..kahvaltı yapıp pazara gitcez...ordanda eve akşamada yemeğe bizdeler...yemek yaparız kayınannemle beraber...gelmeye çalışırımmmm...öpüldünüzzz

günaydınnnnnnnnnnn kızlar sana kolay gelsin cnm :34:

tamam cnmm afiyet olsunn fazla yeme heee :)) şimdiden kolay gelsinn :))

günaydınn cnmm nasılsınnn :))

saol canımm kıss sultan seni geçecem heralde hergün kahvaltılar gezmeler vs. oluyo :9::9::9:

tamam cnmm afiyet olsunn fazla yeme heee :)) şimdiden kolay gelsinn :))

günaydınn cnmm nasılsınnn :))

saol canmm ...yemiom zaten...kızıolar walla ama alıştılar artık hemen o diette diolar :1::1::1:

günaydın güzelim sen nassın?:34:
iyi diyelim iyi olsun valla yine son dakka cumartesi çalışıcağımı öğrenmesem daha iyi olucaktım ama neysee :))
saol canımm kıss sultan seni geçecem heralde hergün kahvaltılar gezmeler vs. oluyo :9::9::9:

saol canmm ...yemiom zaten...kızıolar walla ama alıştılar artık hemen o diette diolar :1::1::1:

ayy bu süpper valla yaa eger yee aysun kilolu diilsin diyip seni yemeğe teşfik etseydiler daha ne istiyon kızzz :))

saol canımm kıss sultan seni geçecem heralde hergün kahvaltılar gezmeler vs. Oluyo :9::9::9:

Saol canmm ...yemiom zaten...kızıolar walla ama alıştılar artık hemen o diette diolar :1::1::1:

hadi bakalım ne güzel oluyo dimi böyle gezmek falan cnm benim bugünde günüm var öğleden sonra gidicem :52::34:

ayyy dün benden sonraa kimse uğramamış :53::53::53:
Neyseeeeee herkezeeee günaydınnnnnn :119::119::119::119::119:
Sbah yine tartıda harikaaaa bi sayı gördüm daha iyi olabilirdi ama olsun 1 haftada 700 gr süpper geçen hafta 66,9 dum bu hafta 66,2 yimm :21::21::21::21::21:

canım dün akşam telden girdim fekat ve fekat yazamadım oyuzden kimsecikler gelmemiş gibi gözküyor.
Günaydınnnn buarada.
Canım ii ilerleme var bende başlıcam.sporla ama kalçalarımı eritmem lazım.

iyi diyelim iyi olsun valla yine son dakka cumartesi çalışıcağımı öğrenmesem daha iyi olucaktım ama neysee :))

ayy bu süpper valla yaa eger yee aysun kilolu diilsin diyip seni yemeğe teşfik etseydiler daha ne istiyon kızzz :))

hadi ya tüh üzüldüm cnm ne sinir bozucu dimi allah yardım etsin sana kolay gelsin güzelim:34:

kız varya sok oldumm haa fincanı açar açmaz iş değişikliği yapacaksın dedi...çok sıkılmıssın bunalmışsın dedi hatta tazminatta alacaksın dedi...bakalımm bekliozz...rapor bitsin cıkacam işten...sonunda ev hanımlığına terfi edicem :1::1::1:ama çizim programı çalışıomm...başladık kocişle derse...akşama kadar ben çizmeye çalışıoom sonrada kociş anlatıo yaptıklarıma bakıp..

hayırlısı canım ya .

günaydınnnnnn

ayy canım ya bu işler bitmiyır gidiyor ya:(

saatimde ayarlı ama bi türlü kalkamıom ki yataktan...gün içindede durmuom tubişim evde yalnızken yapacak bişiler buluom kendime mutlaka...ama yarın kalkacam diom kendi kendime söz veriom bakalımm...aaaaa hem bugün cumaa sabah dedim zaten ekmeğin içine peynir reçel koyimmi die yok dedi....cuma günleri onların işyerinde kahvaltı oluo...hemde süper bi kahvaltı....unuttum bak ben onu ondan yemedi yok dedi demek yapacağım şeye....:))

Inşallahhh canımmm inşallahhh...

hadı bakalım yap sporunu maden.yaa beline masaj felan yaptırıyormusun?

canım dün akşam telden girdim fekat ve fekat yazamadım oyuzden kimsecikler gelmemiş gibi gözküyor.
Günaydınnnn buarada.
Canım ii ilerleme var bende başlıcam.sporla ama kalçalarımı eritmem lazım.
hımmmm oki ozaman bende geldim ama kimse yok die çıktım :)) başla valla cnm imkanın varsa :))
hadi ya tüh üzüldüm cnm ne sinir bozucu dimi allah yardım etsin sana kolay gelsin güzelim:34:
aynen öleeee çok saol cnmm yaaa :))
ayy canım ya bu işler bitmiyır gidiyor ya:(
aynen cnmm yaaaaaa varya cumartesi gelmek çok sinir bozucu :((
evet ya bende ikna etmeliyim:)))))

aynen cnmm hadi bakalım napıyoruzz güzel güzel kocişi ikna ediyoruzz :))

Back
X