- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.841
dua etcem sana bolbol onuda yeneceksin insallah cnmmm benimmm
aminnnnnn ,nşallah cnmmm :)))insallah canim diom zaten Allahim gercek olsunda yalan solemek zorunda kalmayim diom ...Allahim hepimizi gobusu kocamanlardan. yapsin (bebisli kocaman)tabi :)
ayyyy paşamm yaaaaaa .....benim sevgimö hepiciginize yeter canım birde şu panik ataklalarım azmasa ne olucek benim bu halim ya
dün annemi almaya gittim ablama oglanda hastaya dedim evi temizliyim kaç zamandır yapmıyom sonra sen benim panik atak az:18::18:aklım paşada kaldı evde tek bırakıcam ya birşey olursa ogluma diye çarpıntımı durduramadım arkadaşa telefon açtım sagolsun yavaşlattı çarpıntımıu işinm kötüsü oda benim gibi panik atak benim sesimi duyunca ne köttü olmuş benim peşime oda geçirmiş nöbet allahım beterinden koruusn işşallah
kızlarrr saat geç oldu bi duş alıp yatıcamm hadii öptümm yarın görüşmek üzereee :))
kocis cizim ogretiodu ona daldik gelemedim dun
.sistemde atmis zaten..basladim bakalim dersimi calismaya..yapabilirim insallahhhh..gunaydin buarada canim...hayirli isler stressiz gunler..
herkese gunaydinnnn...gunesli bi adanadan...
canım günaydınnnn... hayırdır ne çizimi?
birde dr gitmişssin belin içinmi gitmiştin?ne dedi dr rapor patlatmış heralde:)
gunaydin cnmm.archicad die mimari tasarim programi var onu ogrenmeye calisiyorum.isten cikacam...onu ogrenirsem evde calisicam...belim cok agriodu o nedenle gittim rapor verdi filmde cekmedi adet olursam film cektirmeye gitcem.sende ne var ne yok nasil isler yogunluk azalmistir..Adanada gunes acti walla umarim bozmaz hava pazara gitmem lazim..
kizlar ben cikiuorum kayinannem ve teyzem (esimin teyzesi) kahvaltiya gelecek markete gitmem lazim..gelmeye calisirim yine...opuldunuzz...
anladım zatenn :))) günaydınn cnmmm inşallahhhh :))kocis cizim ogretiodu ona daldik gelemedim dun
.sistemde atmis zaten..basladim bakalim dersimi calismaya..yapabilirim insallahhhh..gunaydin buarada canim...hayirli isler stressiz gunler..
günaydın cnmm güneşmiherkese gunaydinnnn...gunesli bi adanadan...
aynen öleeeee .... günaydınn cnmmm :))güneşli günmüüü burası kar dolu...
kizlar ben cikiuorum kayinannem ve teyzem (esimin teyzesi) kahvaltiya gelecek markete gitmem lazim..gelmeye calisirim yine...opuldunuzz...
günaydınnn.................oyy içim yaniii yanıyoooooo karı koca bu ay bize bişi olduu hiç canimız halvete girmekk istemiyor.........gittiii koskaca bi ayy:):)
günaydınnn.................oyy içim yaniii yanıyoooooo karı koca bu ay bize bişi olduu hiç canimız halvete girmekk istemiyor.........gittiii koskaca bi ayy:):)
anladım zatenn :))) günaydınn cnmmm inşallahhhh :))
günaydın cnmm güneşmiburda kar yağıyoooo
aynen öleeeee .... günaydınn cnmmm :))
tamam bitanemm aysunnn bende gelimmi ???
bayanlar hepiniz iyisinizdir inşallah.güzel bir gün geçirmeniz dileğiyleee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?