cnm yaaaa hani derlerya insanın bi eşşek bi eşref saati var diye sen ona raslamışsın galiba

( cnm benim ama böle yaparak birbirinizi yıpratıyosunuz ne kadarlık evlisiniz?? ayrıca ben burçlara çok inanmam aslında burç çatışmasınada evlilikte hep bi taraf alttan almalı benim eşimde inanılmaz kıskanç ve arkadaşlarımla hiçbiyere göndermez kıyafetlerime karışır ama ben onu çok seviyorum bu yüzden hep alttan almaya ona hissettirmeden alttan alttan ikna ederek dediklerimi yaptırıyorum . erkekler baskın kadınlardan hoşlanmıyorlar galiba :44::44: istersen biraz kendi haline bırak belkide üzerine gidiyoun die öle yapıyodur ve bu çocuk yapma konusu ikinizin ortak kararımı ??
ayyyy ne güzelllll ben kayınvaliden yakın olsa oda yapardım ama adına sevindim eşinin sert kahve istemesi eminim hoşuna gitmiştir... cnm ben dün 5 de çıktım şirketten burdan aldı eşim beni 8 de anca evdeydik çok trafik vardı ve ben kötü oldum oyüzden eve gidince hemen uyudum bu akşamı doldurcaz inşallah :))
bizde olmaz o cnm benim eşim bırak bilgisayarı yanıma gel der bırakırım ki oda aynı şekilde :))