- Konu Sahibi tugbaemrah
boşver canımm sen en iisi kan tahlili yaptırr ümitlendirmek istemiyorumm sen canımmm ama inş hamilesindirr inşallah..güzel haberlerini bekliyorumm..
yorum yapmadın yoktur dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşver canımm sen en iisi kan tahlili yaptırr ümitlendirmek istemiyorumm sen canımmm ama inş hamilesindirr inşallah..güzel haberlerini bekliyorumm..
yorum yapmadın yoktur dimi![]()
canımm ne dicemi şaşırdımm ama inşallahh hamilesindirrr inşallah canımmm güzel haberlerini alırız ama içimde ki sess ewett dioo:))
inşallah öyledir ya.. yrn büyük gün uyku uyuyamam bn şimdi:)) tuğba doruk fln gelmedi hçç bişi yoktur inşallahh
hafta sonu ya belkide ondandır kocişleriyle zaman geçiiriolardırr ..geçirsinler güzel haberlerini alalımm bakalımm tatlımm en napıosun nasıl geçioo haftasonunn??
iyi ya nasıl olsun bgn arkadaşıma gttm ordaydm onlarda gaza getrdi brz bni:)) kocişte uyuyakaldı işteydi bgn yine uyandrcam brzdan gece yeni başlıyo dicemmşaka bi yana bn yanıma yaklaştrmam kocamı ya bebiş varsa bişi olursa:18: ee sen naptn evdemiydn kaç gün kaldı test yapmana:))
ewet ewdeydik bizz maleseff canımm bizim dinlenme günümüzdüü bugünn inş bizimde yarınn olacakk bişilerr :)))bence uyandırma sabah daha kaliteli olduğu sölenioo spermlerinn :)))belki uykusunu alır o seni uyandırır tatlışımm
ya eğer çocuk yoksa adetm geçmiş kaç gün olmaz heralde bu zamandan snra.. hayırlısı yaa.. benmde uykum geldi ztn:))hadi cnm bnde çıkayım sende çık kocanla ilgileniyi geceler
![]()
test yatrdm sonuç 1.17![]()
cnm ben geçen ay geçirdim senin degerlerin ne bilmiyorum ama benimki 13,85 di ve kanamayla gittimerhaba kızlar ben su anda kimyasal gebeyim malesef çok mutluydum ama kursagımda kaldı bu hafta vucudun kendinden atması bekleniyo bende sanırım korunma vermesse ocak ayı çalışanlarından olucam varmı aranızda kiyasal gebe lik geciren bu arada ne sat belli ne bat
test yatrdm sonuç 1.17![]()
kaçıncı gün adetinin canım...
ben 26.günü yaptırmıştım. doktor erken dedi...
bakalım bugün 29.günüydü
32.günü tekrar yapçam gerçi doktor 40.günü bekle demişti...
naber kızlar neler oldu ben yokken bakım varmı değişiklik
canlar benim sat 29 kasım ve birkaç gündür hafif hafif kasık ağrım var 2 gündür göğüslerim çok hassas karnımda şişkinlik var ama regl mi olcam yoksa hamilemiyim anlamıyorum ve regl öncesi hiç böyle belirtilerim olmazdı ama hamilelik içinde çok mu erken test yapmalımıyım sizce :44:bende yok canm hala adet olmamı bekliyorum sen nasılsın? var mı güzel haberler inşallah![]()
canlar benim sat 29 kasım ve birkaç gündür hafif hafif kasık ağrım var 2 gündür göğüslerim çok hassas karnımda şişkinlik var ama regl mi olcam yoksa hamilemiyim anlamıyorum ve regl öncesi hiç böyle belirtilerim olmazdı ama hamilelik içinde çok mu erken test yapmalımıyım sizce :44:
bende yok canm hala adet olmamı bekliyorum sen nasılsın? var mı güzel haberler inşallah![]()
bendede değişiklik yok regl oldum 3 ayım bitti oturup duruyorum haftaya işe başlıcam öfff ya herkes beni sormuş eşime ne zaman gelcek diye kafam zaten allak bullak şimdi bi dengesiz bişey sorucak yine yıkılıcam doktorada gitmedim oturup duruyom ................
amin canım bakalım görücez neler olacakbide şöle düşün ama işle kafan dağılır evde öle olmuyo hep düşünüyosn tmm iştede çıkmaz aklından ama brz olsun kafan dağılır.. dengesiz çok dünyada düşüncesizin teki sorar ama duymamazlıktan gel veya tersle üstüne gelmez inşallah. Rabbim en güzelinden hayırlı sağlıklı evlatlar versin sanadoktora gitseydn ama keşke başlardn hemen çalışmalara bakarsın ilk aydan hamile kalırsın sevindirsin bizi
inan kendimden çok istiyorum snn çocuğunun olmasını ama bizim elimizde değil tabi herşey Allahın izniyle sabretcez dua etcez bolbol
![]()