• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Annelerinin ve Bebeklerinin Kilo Takibi

kızlar kilolarınızı yazmayın ben takip etmiyorum, edemiyorum. sitede tablolar bozuldu, yenisini yapmayı ben bilmiyorum, bilen varsa buyursun yapsın.

benim kilo 65 oldu 16 kilo aldım, ,, azcık fazla sankiiii:17::17::17:
29+3 te bebegimizin boyu 38 kilosu 1450 :nazar:

merhaba kızlar bende ocak annesiyim 29+2 günlük olduk en son 27 haftalıkkken bebeğim 1073 gr dı bende 81 hamile kalmıştım 79 kadar düştüm bugün tartıldım sağlık ocağında 84 kloyum toplamda 5 kilo almış oluyorum

gerek yok ki canım tabloya ,, isteyen boyle de takip edebilir

bana BENİ TABLOYA EKLERMİSİN, TABLO NERDE VS gibi özel mesajlar devamlı geldiği için, bu mesajlardan bunaldığım için takip etmiyorum yazmayın deidm. kim nereye ne yazarsa yazsın elbette canım.

bende 60 kiloydum hamile kaldığımda ilk 3 AY 57 ye düştüm şimdi 62 olmuşum düşüşümle sayarsak 5 kilo almışım şuan 29 haftalığım

bebeğimde geçen hafta gittik kontrole 1046 grm olmuş boyuda 35 cm dr umuz 5 günde geriden geldiği için çok normal dedi büyüyoruz:)

ARkadaşlar 29+5 de bebeğim 1823 gr. Ben toplamda 12 kilo aldım. 16 kasımda randevumuz göreceğiz çirkin kızım ne kadar olmuş

selam, en son 26.haftada gittigimizde bebisin agirligi 875 gr di.doktor zayif dedi ama anne ye gore normal dedi anne cok iri degil iri bi bebek beklemeyin dedi.ben tabi agla agla gozlerim sisti! 58 kilo ile basladim suan 64 kiloyum. gercekten zayif mi 26.haftada sizin bebeislerinizin kilolari neydi.internetten okudugum kadariyla normal diyor ama ben endiseleniyorum!

selam, en son 26.haftada gittigimizde bebisin agirligi 875 gr di.doktor zayif dedi ama anne ye gore normal dedi anne cok iri degil iri bi bebek beklemeyin dedi.ben tabi agla agla gozlerim sisti! 58 kilo ile basladim suan 64 kiloyum. gercekten zayif mi 26.haftada sizin bebeislerinizin kilolari neydi.internetten okudugum kadariyla normal diyor ama ben endiseleniyorum!

selam ben de en son 26+4 de gitmiştim kilosu 990,boyu 35 cmdi.Doktorum gayet güzel gelişim demişti.Seninki de çok farklı değil.O yüzden takma kafanı.Zaten nette de 26 haftaya 750 gr filan diyor.

Bende en son 28. haftada gittim boyu 37 cm kilosu 1255 ... 4 boyutlu ultrason için 5 gün sonra gittiğimde boyunu söylemedi ama kilosu 1458 di... Dr bebeğin büyük olduğunu, SAT tarihinin tekrar hesaplanmasını söyledi... :44:

Bende en son 28. haftada gittim boyu 37 cm kilosu 1255 ... 4 boyutlu ultrason için 5 gün sonra gittiğimde boyunu söylemedi ama kilosu 1458 di... Dr bebeğin büyük olduğunu, SAT tarihinin tekrar hesaplanmasını söyledi... :44:

çocuk büyük olunca SAT tarihi yeniden mi hesaplanıyor.bebeğin büyük olması doğum zamanını da etkiliyor mu?

canim bebislerin kilosuna takilmayin,ultrasyonda degerler degisiyor cunku benim bebisim 32.haftada 1.500 kiloydu oyle cok korkmustumki bebegim zayif diye ama bosuna korkmusum.3.615 gr dogdu,bosuna endiselenmeyin.

30+1 de gittiğimde 1879 gram 42.5 cm idi ,bakalım 33+1 yani yarın kaç çıkıcaz :21:

Back