• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Annelerinin ve Bebeklerinin Kilo Takibi

merhaba benide ekleyin 63 kilo ile hamile kaldım şimdi 66yım haftamız 19+6 18+6dayken kızımn kilosu 271 gramdı boyunu bilmioruz
bu arada doktor uhtli süt içme dedi oğluma sütaşın günlük pastörize sütlerinden alıyodum onlardan içeceğim yarım litre yeterliymiş

kızlar 56 kilo ile başladım ve şu an 62- 63 arası değişip duruyorum 20+6 haftalığım bebeğimin gramını henüz bilmioyrum inşllah bir sonraki kontrolde söyleeceyk doktor :) benim gibi 7 kilo alan varmı ya ben mi çok alıyorum :)

Bende 56 kiloyla hamile kaldım we 63 kiloyum :)) Ama bu kilo hesaplaması sizin boyunuza göre değişiyor.
Ben 1.72 boyundayım we 17-20 kilo almam lazım çok zayıf hamile kaldım....
Yarın randewum war bebeğimin kilo we boyunu sizinle paylaşıcam beni de eklerseniz sewinirim...

Bende 56 kiloyla hamile kaldım we 63 kiloyum :)) Ama bu kilo hesaplaması sizin boyunuza göre değişiyor.
Ben 1.72 boyundayım we 17-20 kilo almam lazım çok zayıf hamile kaldım....
Yarın randewum war bebeğimin kilo we boyunu sizinle paylaşıcam beni de eklerseniz sewinirim...

Biraz önce Dr. kontrolünden geldim 22 haftalık 542 gr. 27 cm :))

ekledim cnaım.. maşallah bebeğine..

canım bugün itibariyle oğlum 30 cm ve 640 gr :nazar:
ben de 55.3 oldum başlangıç kilomu küsuratsız yazdırmıştım ama sana zahmet onu da düzeltelim 52.2 idi

Simrancım bnm kilom 72 bebişinki 551 gr boyu 28cm..
Haftasıda 23+3 23 yani bi kaç gün geride çıkabiliyo bazen..

bebeğim 23 haftalık yani 22+2 haftalık olmuşum şimdiki kilom 54,3 gr bebeğimin kilosu 609 gr güncellermisinizi lütfen

simrancım benımkını de güncellermısın? 22+0 iken başlangıç kılom 58 şimdiki kılom 66 bebeğim 480 gr. boyu da 26 cm. :nazar:

Son düzenleme:
güncelleyelim canım...:)) gebelik 25+0 bebeğin kilosu 780gr. benim kilom 63.6 maaşallah bize...:))

slm arkadaşlar bende ocak annesi adaylarındanım inşallah benide eklersen sevinirimm canım23+4 de 600 gr 28 cm idik
arkadaşlar sizce nasıl normal mi gidişatımızzz
benim şuan ki kilom 75 ,65 ile başlamıştık

Son düzenleme:
Back