• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Annelerinin ve Bebeklerinin Kilo Takibi

merhaba kızlar benimde bebeişim 26 haftalık başlangıç kilom 53 şimdi 58 kiloyum kızımda tam 1105 gr benide yazarmısınız ? (biraz fazlamı kilosu acaba?)

merhaba kızlar,

ben 24 haftalık hamileyim 60kg le başladım, 7kg aldım bebeğimin kilosu 635gr, beni de eklermisiniz listeye... sevgiler.

tablomuza noooooooooldu yaaa, bu topiğimizde mi kapatıldı:))))))))

bebğim 26+4 kilosu 980 gr boyu 35 cm.Ayrıca arkadaşlar AC ve BPD ne demek ultrasonda ölçülüyor da öğrenmek istiyorum.Dr soramadım.

bebğim 26+4 kilosu 980 gr boyu 35 cm.Ayrıca arkadaşlar AC ve BPD ne demek ultrasonda ölçülüyor da öğrenmek istiyorum.Dr soramadım.

cnm BPD bebeğin şakakları hizasından alınan kesit, HC bebeğin baş çevresinin ölçümü, AC de karnının çevresi, FL de uyluk kemiğinin boyu....

cnm BPD bebeğin şakakları hizasından alınan kesit, HC bebeğin baş çevresinin ölçümü, AC de karnının çevresi, FL de uyluk kemiğinin boyu....

teşekkürler cnm netten baktım şimdi ben de değerleri normal sadece boyu ve kilosu 1 hafta önde gidiyor :) babası gibi uzun olacak sanırım oğlum :):nazar::nazar:

rica ederim cnm ,benim kızımda 29 haftalık oldu,28 hafta 1 günlükken 1162 gr 39 cm di.dr uzun boylu bi kız olcak dedi:))) bizimkide anne tarafına çekecek anlaşılan:)))))

meraba kızlar herkesin bebişleri umarım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir...
ben en son 24 haftalıkken gittim 510 gr.dı perşembe günü gidicem kontrole bakalım ne kadar olmuş oğluşum...

meraba kızlar herkesin bebişleri umarım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir...
ben en son 24 haftalıkken gittim 510 gr.dı perşembe günü gidicem kontrole bakalım ne kadar olmuş oğluşum...

rica ederim cnm ,benim kızımda 29 haftalık oldu,28 hafta 1 günlükken 1162 gr 39 cm di.dr uzun boylu bi kız olcak dedi:))) bizimkide anne tarafına çekecek anlaşılan:)))))

maşallah senin kızına daaa. Ben çok merak ediyorum artık oğluşumu kime benzicek diye.Benim hastanemde 4 boyutlu ultrason yokmuş ben de başka yerde baktıracağım merak ediyorum yüzünü.

slmm anne adyalarıı inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımza alırız
benim oğlışumda 28+0 da 1.300 gr. :nazar:

maşallah senin kızına daaa. Ben çok merak ediyorum artık oğluşumu kime benzicek diye.Benim hastanemde 4 boyutlu ultrason yokmuş ben de başka yerde baktıracağım merak ediyorum yüzünü.

ben gördüm kızımın yüzünü babasına çok benziyo:)))) ama vücut yapısı bizim tarafa çekecek galiba,minyon değil gibi:))) ayakları falan kocaman kocaman kızımın:)) dayıları,anneannesi gibi uzun olur inşllh:)))

ben gördüm kızımın yüzünü babasına çok benziyo:)))) ama vücut yapısı bizim tarafa çekecek galiba,minyon değil gibi:))) ayakları falan kocaman kocaman kızımın:)) dayıları,anneannesi gibi uzun olur inşllh:)))

ne güzel maşallah kızına bende hafta sonu gideceğim 4 boyutluya.Bakalım cd ye de kaydettireceğim .Gidee gelir bakarım artık.:1:

Arkadaşlar güncelleyin beni de :)
kilom 70 olmuş ::))
kızım ise 28+3 de 1312 gram. Boyunu sölemediler :( maşallah dedi sadece :)

Bu arada benim kızım çirkin ya :) ultrasonda çok değişik gözüküor. merak etmeye başladım. yüzü çenesi filan bana benziyor. dudakları babasına. gözleride bana :=) nasıl olacak acaba bebişim. Gerçekten çirkin mi? meraktan ölcem :D

Son düzenleme:
Back