• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Annelerinin ve Bebeklerinin Kilo Takibi

ayy yeni topik mi açtınız hayırlı olsun :nazar:

benim bugün akşamüstü doktor randevum oğluşumu görmeye gidicem. dönünce hem kendi kilomu hem de bebişin son bilgilerini veririm

bugünkü kontrolden sonra bilgilerimiz

hamile kaldığım kilo 52, şuanki kilom 53.2
bebek 20 haftalık boyu 22 cm, kilo 290 gr

bugünkü kontrolden sonra bilgilerimiz

hamile kaldığım kilo 52, şuanki kilom 53.2
bebek 20 haftalık boyu 22 cm, kilo 290 gr

ay sulfatcım ne güzel sadece 1,2 kg almışsın...ben o kiloyu nerdeyse 2 haftada 1 alıyorum:60::60:neyse oğlum sağlıklı olsun da veririm o kiloları ben:60:

ben de anlamadım ben yıllardır aynı kilodayım ergenliğimden bu yana hiç kilo almadım yani 11 yıldır aynı kiloda olupta hamilelikte de almazsın dediler ama ben daha 19 haftalığım ve 6. kilomu da bugün itibariyle almış bulunuyorum...

ay sulfatcım ne güzel sadece 1,2 kg almışsın...ben o kiloyu nerdeyse 2 haftada 1 alıyorum:60::60:neyse oğlum sağlıklı olsun da veririm o kiloları ben:60:

:60::60: sanırım ben de bu haftadan itibaren almaya başlıcam en hızlı kilo alacağımız döneme girmişim doktorun söylediğine göre
ayda 2 veya 2.5 kg, aradaki açığım hızla kapanır :60:

:60::60: sanırım ben de bu haftadan itibaren almaya başlıcam en hızlı kilo alacağımız döneme girmişim doktorun söylediğine göre
ayda 2 veya 2.5 kg, aradaki açığım hızla kapanır :60:

gülüm kapanmaz açık, bizde aynısını hatta belki daha fazlasını alacaz çünkü:(

sen baştan beri sütü light içiyordun değilmi, peyniri de mi light yiyorsun canım?

en baştan sütü light içiyorum canım, hamilelikten önce de öyleydi yağlı içemiyorum kokuyor gibi geliyor bana
peyniri de çok severim kahvaltıda bikaç çeşit tüketiyorum sadece beyaz peynirim light, ama yoğurdu da light tüketiyorum

en baştan sütü light içiyorum canım, hamilelikten önce de öyleydi yağlı içemiyorum kokuyor gibi geliyor bana
peyniri de çok severim kahvaltıda bikaç çeşit tüketiyorum sadece beyaz peynirim light, ama yoğurdu da light tüketiyorum

ben sütü yarımyağlı, peyniri normal alıyorum. yoğurt yapmak için süt alıp mayalıyorum, ayranı da o yoğurtla yapıyorum canım. o sütünde kaymağını atıyorum, yağsız oluyor yani.

kızlar kg mı guncellıyorum
suan 18+5m 78 kgyım :1:
en son 80 yazdıgımda kabızlıktanmıs
bebısımın kılosunuda 5 eylulde ınsallah detaylıya gırdıgımde :)=

kızlar 56 kilo ile başladım ve şu an 62- 63 arası değişip duruyorum 20+6 haftalığım bebeğimin gramını henüz bilmioyrum inşllah bir sonraki kontrolde söyleeceyk doktor :) benim gibi 7 kilo alan varmı ya ben mi çok alıyorum :)

Back