• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

..::2012 NiSaN aNNeLeRiNiN (YeNi) TaKiP LiSTeSi..::

sat:29 HAZİRAN
tahmini doğum :4 nisan
başlangıç kilo:67
şimdiki kilo:69
isim: aranıyor:)

Beni de eklermisiniz:)

sat:24 Temmuz
Tahmini doğum :29 Nisan
Başlangıç kilo:61
şimdiki kilo:62
isim: Kız olursa Ece, erkek olursa Ozan:)

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin diyorum Bende bu mükemmel duyguyu tatmış bir erkek annesiyim oğlum 13 aylık :) ama şuan hamiş değilim :) sizlere bir arkadaşımında nisan annesi olacağını ve facebookta 2012 nisan anneleri diye grup açtığını belirtmek istedim bizlerde sizin gibiydik artık ağırlık face oldu çok güzel dostluklar kurduk dilerim sizlerde bu gruba girerek birbirinizi tanır yeni paylaşımlar yeni dostluklar kurarsınız linki veriyorum eğer çıkmazsa faceden aratırsınız sağlıcakla kalın :)

https://www.facebook.com/groups/129165617184293/

bizi de ekleyinnnn
sat:1 temmuz
bdt: 7 nisan
baş kilo:72
güncel kilo:78
isim: oğuz

asliyan
sat:8 temmuz
doğum:13 nisan
başlangıç kilo:57
şuan:62 :(

isim:ADA-YAĞMUR

canım bayansucum beni eklemişsin ,,inşallah yarınn sana cinsiyet haberini de getireceğimm...sana iş çıkarıyorum yine:))))))))))))))

canımm bugün gittim toktora vee bir şehzade daha geliyor topiğimize...bizim eve ise ikinci ilki de oğlandı..

ben nisan doğumluyum hamile olduğumu öğrenince ilki oğlanya belki bu da kızdır (GÖRÜMCEMİN BAKTIĞI Baktığı yüzük falında öyle çıkmıştı) diye adını NİSA koyarım düşüncesiyle topiğe girerken NİSA adıyla kaydolmuştum..ilk oğlumun ismi AHMET..hatta efe side var..eşimin dedesinin ismi..oğlum doğduktan 6 ay sonra kayınpeder vefat etti...adı mehmet ti..eşim ilk çocuğumuzun erkek oldğnuöğrenince hemen ahmet olsun mu demişti ki bunu nişanlıyken de konuştğmzdan ahmet adına yabancı durmadm..hem severim de bu ismi..ben karadenizliyim ama egede yaşıyrz o yüzden ben de efesini ekledm...ama bunda eşimin ağzını bıçak açmıyor..ben 8 yıllık kocamı tanımaz mıym deli gibi mehmeti istiyr ama ilkinde de karar merciinin kendisi olduğunu düşünerekten bana kıyamıyor..bir de benim babam var ki ahmet de bile ilk torunum benim ismimi koymadınız da diğer taraftan koyuldu diye bana resmen tavır yaptı ilk zamanlar...yani hadi mehmete de tuna yı ben ekleyip koyalım desem tamam artık

selam
BenSibel
sat:16 temmuz
tahmini doğum: 22nisan
başlangıç kilo:60,5
şu anki kilo :62 - 62,5

ben de yeni katıldım aranıza..
sat: 16 temmuz
t.d.t:21 nisan
başlangıç kilo: 64
şu anki kilo:63
diğerleri belli değil

Maşallah cinsiyetler belli olmuş isimler bile hazır :) Biz perşembe günü nasipse öğrenelimde ekletelim listemize .Listede uzuyor maşallah geleceğin güzel insalarını yetiştirmeniz dileği ile.

canım bayansucum beni eklemişsin ,,inşallah yarınn sana cinsiyet haberini de getireceğimm...sana iş çıkarıyorum yine:))))))))))))))

canımm bugün gittim toktora vee bir şehzade daha geliyor topiğimize...bizim eve ise ikinci ilki de oğlandı..

ben nisan doğumluyum hamile olduğumu öğrenince ilki oğlanya belki bu da kızdır (GÖRÜMCEMİN BAKTIĞI Baktığı yüzük falında öyle çıkmıştı) diye adını NİSA koyarım düşüncesiyle topiğe girerken NİSA adıyla kaydolmuştum..ilk oğlumun ismi AHMET..hatta efe side var..eşimin dedesinin ismi..oğlum doğduktan 6 ay sonra kayınpeder vefat etti...adı mehmet ti..eşim ilk çocuğumuzun erkek oldğnuöğrenince hemen ahmet olsun mu demişti ki bunu nişanlıyken de konuştğmzdan ahmet adına yabancı durmadm..hem severim de bu ismi..ben karadenizliyim ama egede yaşıyrz o yüzden ben de efesini ekledm...ama bunda eşimin ağzını bıçak açmıyor..ben 8 yıllık kocamı tanımaz mıym deli gibi mehmeti istiyr ama ilkinde de karar merciinin kendisi olduğunu düşünerekten bana kıyamıyor..bir de benim babam var ki ahmet de bile ilk torunum benim ismimi koymadınız da diğer taraftan koyuldu diye bana resmen tavır yaptı ilk zamanlar...yani hadi mehmete de tuna yı ben ekleyip koyalım desem tamam artık

yaşasınnn bi şehzademiss daha oluyoorr:46::46::nazar::nazar:
artık Nisa adını da 3.ye koyarsınız inşallah canımm:29:
isim konusunda işin zor ama bence mehmet tune gayet iyi:29:

selam
BenSibel
sat:16 temmuz
tahmini doğum: 22nisan
başlangıç kilo:60,5
şu anki kilo :62 - 62,5

ben de yeni katıldım aranıza..
sat: 16 temmuz
t.d.t:21 nisan
başlangıç kilo: 64
şu anki kilo:63
diğerleri belli değil

ekledim kızlar ama yaşınız haniii:44:

Bayansucummm ismimizi ekler misin Doruk Ege olarak...

yirimmm ben onun adını yafffffff:29::27::nazar:

Maşallah cinsiyetler belli olmuş isimler bile hazır :) Biz perşembe günü nasipse öğrenelimde ekletelim listemize .Listede uzuyor maşallah geleceğin güzel insalarını yetiştirmeniz dileği ile.

beklioruzz haberini canımm:29:

bayansucum yaşımı sanırım unutmak istemişim
şaka bi yana 33 yaşındayım canım

merhaba anne adaylarıı
beni de ekleyin listenize

bianka
sat: 18 temmuz
t.d.t: 24 nisan
önceki kilo: 64
şimdiki kilo: 65
isim: erkek olursa mehmet ege kız olursa belli değil

:49:

çok teşekkür ediyorum listeye eklenmişim :) yaşım 25 bu arada unutmuşum...

Back
X