Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asliyan
sat:8 temmuz
doğum:13 nisan
başlangıç kilo:57
şuan:62
isim:ADA-YAĞMUR
canım bayansucum beni eklemişsin ,,inşallah yarınn sana cinsiyet haberini de getireceğimm...sana iş çıkarıyorum yine:))))))))))))))
canımm bugün gittim toktora vee bir şehzade daha geliyor topiğimize...bizim eve ise ikinci ilki de oğlandı..
ben nisan doğumluyum hamile olduğumu öğrenince ilki oğlanya belki bu da kızdır (GÖRÜMCEMİN BAKTIĞI Baktığı yüzük falında öyle çıkmıştı) diye adını NİSA koyarım düşüncesiyle topiğe girerken NİSA adıyla kaydolmuştum..ilk oğlumun ismi AHMET..hatta efe side var..eşimin dedesinin ismi..oğlum doğduktan 6 ay sonra kayınpeder vefat etti...adı mehmet ti..eşim ilk çocuğumuzun erkek oldğnuöğrenince hemen ahmet olsun mu demişti ki bunu nişanlıyken de konuştğmzdan ahmet adına yabancı durmadm..hem severim de bu ismi..ben karadenizliyim ama egede yaşıyrz o yüzden ben de efesini ekledm...ama bunda eşimin ağzını bıçak açmıyor..ben 8 yıllık kocamı tanımaz mıym deli gibi mehmeti istiyr ama ilkinde de karar merciinin kendisi olduğunu düşünerekten bana kıyamıyor..bir de benim babam var ki ahmet de bile ilk torunum benim ismimi koymadınız da diğer taraftan koyuldu diye bana resmen tavır yaptı ilk zamanlar...yani hadi mehmete de tuna yı ben ekleyip koyalım desem tamam artık
selam
BenSibel
sat:16 temmuz
tahmini doğum: 22nisan
başlangıç kilo:60,5
şu anki kilo :62 - 62,5
ben de yeni katıldım aranıza..
sat: 16 temmuz
t.d.t:21 nisan
başlangıç kilo: 64
şu anki kilo:63
diğerleri belli değil
Bayansucummm ismimizi ekler misin Doruk Ege olarak...
Maşallah cinsiyetler belli olmuş isimler bile hazır :) Biz perşembe günü nasipse öğrenelimde ekletelim listemize .Listede uzuyor maşallah geleceğin güzel insalarını yetiştirmeniz dileği ile.