- 27 Mart 2012
- 1.233
- 643
- 248
dün gece nispeten iyi geçti,2 kere uyandı,emdi,annecim süt bitti bak,hadi ayağımda sallayayım seni dedim,yarı uykulu olsa da ikisinde de memeyi bırakınca ağlamadı,bugün de emmeden iyice uykusu gelince yine ayağıma koyup uyuttum,uyuyo şimdi,aslında memede uyuyunca sallamıyordum ama kendi kendine yatınca ikide birde kalkıyo,uykusunu dağıtıyor,bari memeyi bırakana kadar hafif sallayayım ayağımda da memeden kesince sallama olayını bitiririm,zaten çok uzun ve fazla sallamıyorum,maksat ayağımda yatınca kalkmıyor olması,illaki yerine bi şey koymam gerek,emzik ve biberon da bu saatten sonra zaten olmayacağından bari sallayarak uyutayım bi süre ama pes etmeyeceğim,buraya kadar getirdim,sadece uykuda emme olayı kaldı,onu da bir iki haftaya bitirmeye kararlıyım,sonra ağustos ayında tuvalet eğitimine geçicem,onu bıraktım şimdi ,önce sütten kesme olayını halledip öyle başlayayım dedim,ikisi birden zaten olmayacak
Kolay gelsin canım, aslında iyi gidiyordun galiba, başka bir degişiklik oldu mu hayatınızda, çocuklar çok çabuk etkileniyorlar malum... Bir de gündüz emmeyi bırakan çocuk gece düşkünleşebiliyor, biliyorsun, bence ona biraz daha zaman tanı, iki hafta çok uzun bir süre değil,oğluna göre ayarlamaya çalış geçişleri, o hazır olunca anlarsın zaten... Gündüz emmesini birden azlttıysan ondan da olabilir... Diş çıkarıyor olabilir mi?