2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
gunaydın kızlar EYIDAS ben burdayım canım sukur artık okulu bıtırecegız:))) gercı ev daha zor da :( bızımkı de sokakcı, parka asıkkk hergun cıkarır dısaaRI BABASI.. hepınızı opyrm

kızlar giriyorum bakıyorum aynı sayfa giriyorum bakıyorum yine aynı sayfa napıyosunuz nasılsınız çocuklar nasıllar iyilermi ne var ne yok
her seneki gibi mayıs haziran girdimi burası sessizliğini koruyor :)
ahsenimmm çoktandır göremiyorum seni
öğretmenlerim az kaldı okulda bitiyor :)
demoşş duru nasıl hamilelik nasıl gidiyor

biz hep balkon ve dışarı çıkmak istiyoruz işte klasik mevzular eminim sizinkilerde öyledir çokmu dışarı alıştırdık ne :33:

yazımı gören herkes vakti olmasada tek bi kelime yazıp çıksın :33:
bakalım kimler girip bakıp kaçıyo benim gibi :)

bende buralardayım canım arada bakıyorum kimse yazmayınca bende yazmak içimden gelmiyor:5:
sizide fc den takipteyim dogum gününüze bayıldım tekrar nice yaşlara

iyi akşamlar hatunlar kimsecikler yok epeyidir
bizde durumlar derdini rahatlıkla anlatıyor bazen öyle şeyler söylüyorki agzımıız açıkta kalıyor
tuvalet egitimine daha başlamadık emzige aşırı şekilde düşkünleşti ramazandan sonra kesmeyi düşünüyorum :14:2 yaş senduromu mu adı herneyse onu en kötü şekilde yaşıyoruz herşeyi kendi yapıyor ne söylesek itiraz edip tam tersini yapıyor el tutma asla o bizi degil biz onu takip ediyoruz :1:idare ediyoruz allah bu günümüzü aratmasın bunada şükür
park bahce bizimkide bayılıyor enerjisini atıyor biraz hergün olmasada haftada 2 3 çıkartmaya çalışıyorum gecen hafta çok kötü üşüttü öksürük kusma yeni yeni toparlanıyor çok şükür
birde cumartesi saçını kestirdik biraz fazla kısaltmış bayan tam bir erkek çocugu oldu:9:

gunaydın kızlar EYIDAS ben burdayım canım sukur artık okulu bıtırecegız:))) gercı ev daha zor da :( bızımkı de sokakcı, parka asıkkk hergun cıkarır dısaaRI BABASI.. hepınızı opyrm
herşyn bi zorluğu var be cnm napıcaksın işte :)
bende buralardayım canım arada bakıyorum kimse yazmayınca bende yazmak içimden gelmiyor:5:
sizide fc den takipteyim dogum gününüze bayıldım tekrar nice yaşlara
tşk ederim cnm beğenmene sevindim :)
iyi akşamlar hatunlar kimsecikler yok epeyidir
bizde durumlar derdini rahatlıkla anlatıyor bazen öyle şeyler söylüyorki agzımıız açıkta kalıyor
tuvalet egitimine daha başlamadık emzige aşırı şekilde düşkünleşti ramazandan sonra kesmeyi düşünüyorum :14:2 yaş senduromu mu adı herneyse onu en kötü şekilde yaşıyoruz herşeyi kendi yapıyor ne söylesek itiraz edip tam tersini yapıyor el tutma asla o bizi degil biz onu takip ediyoruz :1:idare ediyoruz allah bu günümüzü aratmasın bunada şükür
park bahce bizimkide bayılıyor enerjisini atıyor biraz hergün olmasada haftada 2 3 çıkartmaya çalışıyorum gecen hafta çok kötü üşüttü öksürük kusma yeni yeni toparlanıyor çok şükür
birde cumartesi saçını kestirdik biraz fazla kısaltmış bayan tam bir erkek çocugu oldu:9:

ah be cnm hiç hasta olmasınlar ya onların hastalığı daha zor
saçıda uzar nasılsa taktırıyorsa ufak bi tokayla halledersin :)

kızlar eviniz nasıl geceleri çocuklar elif gibi üstünü açıyormu devamlı ne yapıyorsunuz o durumda? valla ben napıcamı şaşırdım üstünde hiç bişi tutmuyor ztn yatış şekilleri çok garip hep yatağın köşe kenar kısımlarında kendini sıkıştırıyor

birde çok takılıyor yürürken düz yolda bişi yokta evin içinde düz yerde ayağına takılan yokken kendi kendine takılıyor düşecek gibi oluyor varmı sizlerde böle bi durum

tuvalet eğitimine başlamadım daha çişini söylemiyor bi belirti yok sadece kakada bazen belli edior ztn daha net konuşmamız yok ama kendince sayı sayıyor :) emzik kullanıyoruz hala bıraktırmaya çalışsam diyoum cesaret edemiyorum

Merhaba kizlar dogrusu bende bakip bakip cikanlardanim kimse yazmayinca bende yazmiyorum ama eyidas ortami hareketlendirdi iki cumlesiyle bravo ;) ceren de butun gun biraksa psrkta oynar kaydiraklardan biraz biraz kaymaya basladi ama o donenlerden korkuyo. Yarim saat hic sikilmadan sallaniyo. Evimixin etrafinda 4 tane park var biz bu yazi o parklarda gecircez gibi duruyo. Tuvalet konusuna gelince icim daraliyo pek bi isik gormuyorum sanki ama kakasini yapinca soyluyo. Bu yaz alistiramazsam kisin kresede veremem cunku islak mendilletle hayatta sildirmiyo ben hep yikiyorum o da oyle alisti ve genital bolgesi konusunda su yapismadan dolayi asiri hassasiyeti var ne yspicam bilmiyorum benden baskadina hayatta dokundurtmaz :( gece uykusu cok guzel artik masallah diyim hic uyanmiyo ama ustu hep acik sabah uyaninca parkyataginin fermuarini acip benim odama geliyo hemen beni uyandiriyo elleri ayaklari hep buz gibi oluyo sabah serinliginde daha cok usuyo muhtemelen. Cenesine gelince bi dustu bi dustu soylediklerine sasiriyoruz. Surekli anlatiyo sikayetlere bile basladi aksam babasi gelince annem bana kizdi diyo kizarken ne dediysem nasil davrandiysam aynilarini taklit ediyo ve soyluyo ;) isimiz var yani :)

kızlar eviniz nasıl geceleri çocuklar elif gibi üstünü açıyormu devamlı ne yapıyorsunuz o durumda? valla ben napıcamı şaşırdım üstünde hiç bişi tutmuyor ztn yatış şekilleri çok garip hep yatağın köşe kenar kısımlarında kendini sıkıştırıyor

birde çok takılıyor yürürken düz yolda bişi yokta evin içinde düz yerde ayağına takılan yokken kendi kendine takılıyor düşecek gibi oluyor varmı sizlerde böle bi durum

tuvalet eğitimine başlamadım daha çişini söylemiyor bi belirti yok sadece kakada bazen belli edior ztn daha net konuşmamız yok ama kendince sayı sayıyor :) emzik kullanıyoruz hala bıraktırmaya çalışsam diyoum cesaret edemiyorum

canım bizim evde halen tam ısınmadı uyku tulumuyla uytuyorum bizde halen elyaf yorganla uyuyoruz havalar ısınınca üstünüde acsa sorun olmaz az kaldı :34:

kızlar bizde bugün tuvalete alışmaya çalışıyoruz sabah bezini çıkarttım 3 kez lazımlıga 1 kez altına kaçırdı ama kendi söylemiyor ben zorla ikna ediyorum tuvalete gitmek için çişini kaçırdıgındada kendi söylemedi ben alıştırma kilodunu açınca gördüm allah sabrımı artırsın :18:
tuvalet alışkanlıgı kazanan çocuklarımız varmı topikte kaç saate bir wc götürüyorsunuz :31:

kızlar bizde bugün tuvalete alışmaya çalışıyoruz sabah bezini çıkarttım 3 kez lazımlıga 1 kez altına kaçırdı ama kendi söylemiyor ben zorla ikna ediyorum tuvalete gitmek için çişini kaçırdıgındada kendi söylemedi ben alıştırma kilodunu açınca gördüm allah sabrımı artırsın :18:
tuvalet alışkanlıgı kazanan çocuklarımız varmı topikte kaç saate bir wc götürüyorsunuz :31:

Maşallah canım, üçe karşı bir gayet iyi bence, kolay gelsin sana... Ben Beşir'in hazır olmadığını düşünüyorum çünkü bezini değiştirmemden pek hoşnut olmuyor, zor yapıyorum gönlünü... Bu da gösteriyor ki oğlum hennüz hazır değil tuvalet eğitimine malesef...

Selam kizlar..çok şükür yazan oldu da durumlarınızi öğrendik :)) bizimde ayni anlattiginiz gibi..huyduz sinirli emrinde kosturan biri oldu çıktı. Uc gündür tuvalete başladık ama daha ben tuvalete yaptiramadim.hep altina yaptı. Inatla söylemiyor. Cisinin kakasinin geldiğini biliyor ama yok..hatta kakasini bile donuna yapti.ama pes etmicem.gecede baglamiyorum. Isiyor altina gece kontrol ediyom bisey yok sabaha karsi islak..alisacak tek sey sabir oda bende yok.cok cabuk sinirleniyorum ama okudukca nasil davranmam gerektiğini öğreniyorum. .herkese bol sabirlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar dün akşama dogru iyice cozuttu ahsen ben yasabır çeke çeke kıyafet degiştirdim dünden berri 2 makina çamaşır yıkandı alıştırma kilotlarınıda habire elimde yıkayıp kurutmaya çalıştım bu gün fırsat bulursam gidip 2 tane daha almak istiyorum çünkü yetişmiyor küçük hanıma

gece bende bağlamadım su istemeye kalkınca çişe tuttum yaptı ama sabah resmen havuz yapmıştı :36:
sabahta bikere altına yaptı 3 kerede lazımlıga ama halen kendi söylemedi hiç sürekli soruyorum yarım saati gecincede götürüyorum tuvalete 5 dakika filan bekliyoruz yapmazsa kalkıp 15 dakika sonra tekrar götürüyorum ben iş dadırınca hemen salıyor küçük hanım burda bazı bayanları okudumda 1 ay uğraşan var beni büyük kız çok çabuk alışmıştı inşallah ahsende çabuk alışır :18:

henüz alıştırmaya başlamayanlar önce ya kulozet için olanlardan yada lazımlık edinin arada oturtun kakasını yapmaya çalıştıgını görünce hemen oturtun biraz alışsın ben ahseni nerdeyse 2 aydır sürekli kakasını farkettigim ana biraz yapmış olsa bile oturtum alıştı biraz arada bezsizde koyuyordum rahatlıgı görsün bezden sıkılsın diye bakalım inşallah 1 haftaya alışır :8:

Merhaba kizlar dogrusu bende bakip bakip cikanlardanim kimse yazmayinca bende yazmiyorum ama eyidas ortami hareketlendirdi iki cumlesiyle bravo ;) ceren de butun gun biraksa psrkta oynar kaydiraklardan biraz biraz kaymaya basladi ama o donenlerden korkuyo. Yarim saat hic sikilmadan sallaniyo. Evimixin etrafinda 4 tane park var biz bu yazi o parklarda gecircez gibi duruyo. Tuvalet konusuna gelince icim daraliyo pek bi isik gormuyorum sanki ama kakasini yapinca soyluyo. Bu yaz alistiramazsam kisin kresede veremem cunku islak mendilletle hayatta sildirmiyo ben hep yikiyorum o da oyle alisti ve genital bolgesi konusunda su yapismadan dolayi asiri hassasiyeti var ne yspicam bilmiyorum benden baskadina hayatta dokundurtmaz :( gece uykusu cok guzel artik masallah diyim hic uyanmiyo ama ustu hep acik sabah uyaninca parkyataginin fermuarini acip benim odama geliyo hemen beni uyandiriyo elleri ayaklari hep buz gibi oluyo sabah serinliginde daha cok usuyo muhtemelen. Cenesine gelince bi dustu bi dustu soylediklerine sasiriyoruz. Surekli anlatiyo sikayetlere bile basladi aksam babasi gelince annem bana kizdi diyo kizarken ne dediysem nasil davrandiysam aynilarini taklit ediyo ve soyluyo ;) isimiz var yani :)
napim cnm alışık değilim sakinliğe baktım herkes okuyup çıkyıor yazayım dedim eksiklik oluyor burasını okumazsam alıştım :)
benim çevremdede park yok çok şanslısın cnm
bak sen şuna annesini şikayet ediyo ilahi ceren :) benimki daha net konuşamadığından bizde öle durumlar yokta
canım bizim evde halen tam ısınmadı uyku tulumuyla uytuyorum bizde halen elyaf yorganla uyuyoruz havalar ısınınca üstünüde acsa sorun olmaz az kaldı :34:
uyku tulumudakalın gelcek gibi geliyor bende hırka giyitiyorum işte valla blemiyorum yazlık uyku tulumu varmış onalr nasıl acaba
Maşallah canım, üçe karşı bir gayet iyi bence, kolay gelsin sana... Ben Beşir'in hazır olmadığını düşünüyorum çünkü bezini değiştirmemden pek hoşnut olmuyor, zor yapıyorum gönlünü... Bu da gösteriyor ki oğlum hennüz hazır değil tuvalet eğitimine malesef...

cnm bezini değiştirmemden hoşnut olmuyor dedinya o daha alışamaz manasınamı geliyor?
bir arkadaşımda çişini sık sık yapıyorsa daha alışamaz ama ara ara çok yapıyorsa hazır demek demişti
ben daha başlamadımda bilmiyorum nasıl olacak benimki daha konuşmadığı içinde daha bekleyeyim diyorum

Eyidas, Adem Güneşi dinlemiştim üç şeyden bahsediyordu, tuvaletini yaparken hissettirmesi, kaslarını kontrol edebiliyor olmasiı yani, uzun süre, en az iki saat altını ıslatmadan durabilmesi, bir de psikolojik olarak hazır olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam ben bunu oğlumda göremiyorum malesef, biraz daha beklemem gerekiyor sanırım... Cok itiraz ediyor, lazımlığa oturmuyor, klozete de aynı şekilde o yüzden zorlayamam kesinlikle, o da farklı sorunlara yol açıyor çünkü...

Bez acan arkadaşlar gece bagliyormusunuz? Bizde durumlar kötü. 5gundur acikti ve sadece ben bi kez yaptırabildim lazimliga..sanirim geri bez baglicam çünkü psikolojisi bozuluyor giderek :( hayal kirikligina ugradim malesef

Bez acan arkadaşlar gece bagliyormusunuz? Bizde durumlar kötü. 5gundur acikti ve sadece ben bi kez yaptırabildim lazimliga..sanirim geri bez baglicam çünkü psikolojisi bozuluyor giderek :( hayal kirikligina ugradim malesef

Melisela, bizim de bez paketi bitmişti, ben de acmaya çok hevesliydim ama baktım bizimki hiç oralı olmuyor hatta inat ediyor, ben de vazgectim ertelemeye karar verdim. Ben de üzüldüm artık kurtulsun istiyordum ama malesef daha zamanı değilmis henüz, sen de canını sıkma önemli olan hazır olmaları, psikolojilerini bozmadan bu işi başarmak, yoksa daha farklı problemler çıkabilir...

Melisela, bizim de bez paketi bitmişti, ben de acmaya çok hevesliydim ama baktım bizimki hiç oralı olmuyor hatta inat ediyor, ben de vazgectim ertelemeye karar verdim. Ben de üzüldüm artık kurtulsun istiyordum ama malesef daha zamanı değilmis henüz, sen de canını sıkma önemli olan hazır olmaları, psikolojilerini bozmadan bu işi başarmak, yoksa daha farklı problemler çıkabilir...

Evet canim hayirlisi olsun.benimde psikoloji iyi değil bu aralar bide ela böyle yapinca iyice kendimi kötü hissettim. Herseyde başarısız gibi görüyorum kendimi ve kendime olan güvenim gidiyor..tarla islerimde yolunda değil fideler kötü. Bir yığın işlenmesi gereken verim var duruyor..kizimla ilginemiyorum bakici cokmu zorluyor anlamadım. Kadina dedim habire tuvalete lazimliga oturtma ve sık sık sorma.cunku ela inat varsada yapmıyor. Zaten cis gelince belli ediyor.tavlayarak goturse yapar benim kiz öyle. Başında olabilsem 15-20 gün alistirirdim belki ama buda imkansız :(

üzülme canım zamanı vardır daha bencede zorlama bir kaç ay sonra tekrar dene
bizimde bugün 6. günümüz halen kendi söylemedi bende işe daldırırnnca hemen salıyor
gece ilk gün baglamadım ama yaptıgı için ikinci gün bağladım gündüzde gecede uyuyunca yapıyor bende pirimanın kilot şeklinde bezi çıkmış görmüşsünüzdür onu giydiriyorum bak kızım doralı kilodun çok güzel sakın çişini yapma seslen ben gelicem desemde sabah bez top şekline geliyor canım ana bu bezine 1 kez bile yapmış olsa atıyorum ıslaklık hisetmesin diye
ilk günler 30 dakikada gidiyorduk şimdi 45 dakika 1 saate yaklaştık bu süreyi aşıp unutmuşsam hemen kaçırıyor
azraselam2 saat kuuru kalması gerekir demişsin ya şimdi bizim kuzu okadar hiç kalmadı benim zorlamamammı gerkiyor şimdi
çünkü gün içinde sordugumda hep yok gelmiyor diyor oyunla kandırarak gidiyoruz

Canim gormedim primanin o ürününü. Bende alayim o zaman daha rahat olur belki.

bizimde bugün 6. günümüz halen kendi söylemedi bende işe daldırırnnca hemen salıyor
gece ilk gün baglamadım ama yaptıgı için ikinci gün bağladım gündüzde gecede uyuyunca yapıyor bende pirimanın kilot şeklinde bezi çıkmış görmüşsünüzdür onu giydiriyorum bak kızım doralı kilodun çok güzel sakın çişini yapma seslen ben gelicem desemde sabah bez top şekline geliyor canım ana bu bezine 1 kez bile yapmış olsa atıyorum ıslaklık hisetmesin diye
ilk günler 30 dakikada gidiyorduk şimdi 45 dakika 1 saate yaklaştık bu süreyi aşıp unutmuşsam hemen kaçırıyor
azraselam2 saat kuuru kalması gerekir demişsin ya şimdi bizim kuzu okadar hiç kalmadı benim zorlamamammı gerkiyor şimdi

Ahsen canim bezin ustunde ne yazıyor. Bana yazabilirmisin

Canım ben birkaç yerde öyle okudum, en az iki saat kuru kalması lazım diyor zaten aksi halde seni de çok zorlar, sürekli üst baş değiştirmek durumunda kalırsın heralde... Bi de kaslarını kontrol edebildiğine dair bir gösterge olabilir bu süre diye düşünüyorum ama tabi sen de bilirsin az çok, senin ikinci çocuğun en azından.... Ben mesela şurda hata yapmışım; aklı ermeden lazımlığa oturtup alıştırmam lazımmış, şimdi çok inat ediyor, bunu da şimdi anlıyorum malesef...

Back
X