Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saol azram..çok da fena beni öldürüyor :))
Canim valla ben bu iki gundur devamli bagiriyorum.cunku bunaldim eski ela yine geldi herseye agliyor.sinirlenince kendini yoluyo kafasina vuruyor.herseyi yapiyorum ama nafile..ee memnun olmayincada fittiriyorum bir noktadan sonra..aksam mola yontemini deneyim dedim.aglaya aglaya bi kosede beklettim sustu biraz anlattim ama bosa gitti donunce yine aynısını yapti..bi arada adem beyi ben dinleyemedim.sitesine girdim ama bulamadim radyo söyleşisi ni..Hangisi öyle degil ki canım yaa, biraz da bizden kaynaklaniyor belki de, ben bu aralar biraz sabirsiz gibiyim, bagiriyorum cocuga ama cok rahatsiz da oluyorum, ne kadar istemesem de kendimdeki cabuk parlayan, cabuk sinirlenen yönümü ogluma yansıtıyorum,az önce adem günesi dinledim de aglamak geliyor icimden, bizde de cok eksiklik var, Rabbim düzeltmeyi nasip etsin... Ayy dolmusum biraz, sana döktüm icimi
Aslinda siteye girince hemen karsina çıkıyor, bi daha bak istersenn en üstte hatta.. Yok canım ya ben cezaya karsiyim artik, kiyma sen de yavruna, cok kücük daha zaten... Benim anlik tepkilerim olmasa hic kiyamiyorum aslinda, adem günes diyo ki günde üc kez onbes dakika kendinize zaman ayirin ve yavaslayin, icinize derinlesin ve yavrunuzu son kez görüyormus gibi düsünün... gercekten öyle düsünsek hic kiyabilir miyiz ?Canim valla ben bu iki gundur devamli bagiriyorum.cunku bunaldim eski ela yine geldi herseye agliyor.sinirlenince kendini yoluyo kafasina vuruyor.herseyi yapiyorum ama nafile..ee memnun olmayincada fittiriyorum bir noktadan sonra..aksam mola yontemini deneyim dedim.aglaya aglaya bi kosede beklettim sustu biraz anlattim ama bosa gitti donunce yine aynısını yapti..bi arada adem beyi ben dinleyemedim.sitesine girdim ama bulamadim radyo söyleşisi ni..
Aslinda siteye girince hemen karsina çıkıyor, bi daha bak istersenn en üstte hatta.. Yok canım ya ben cezaya karsiyim artik, kiyma sen de yavruna, cok kücük daha zaten... Benim anlik tepkilerim olmasa hic kiyamiyorum aslinda, adem günes diyo ki günde üc kez onbes dakika kendinize zaman ayirin ve yavaslayin, icinize derinlesin ve yavrunuzu son kez görüyormus gibi düsünün... gercekten öyle düsünsek hic kiyabilir miyiz ?
Canım koşturma içinde geçiyor hayat.okuyup çıkıyorum ancak.bir ara dediğini yapmıştım her şeye benim dedirtiyordum ama bu sefer çık bencilce davranmaya başladı.eşyalarını paylaşmıyordu bende oluruna bıraktım.Çocuk gelişim ızmanıda öyle dedi çok yüksek sese mi maruz kaldı diye;ben de hatırlayamadım.bakalım kreşe gidince değişir diye düşünüyorum.Kreş dönemini de dört gözle bekliyorum artık.sen nasılsın canım,kuzucuk nasıl?Ah demosum ya tahmin edebiliyorum ne kadar sikintili oldugunu. Gecmis olsun oncelikle ama en kotu senaryoyu cizmemek lazim hem doktorda demis tahmin etmiyorum diye ama tabiiki incelenmesinde fayda var. Sen kotu dusunme gonlunu ferah tutmaya calis bisey yoktur Allahin izniyle. Hem bak hamilesinde... haberlerini bekliyoruz , dua edicem bende.
Oooo epeydir yoktun sen nerelerdeydin! Evet bebisler buyuyo... bi cocugun hismina filanmi ugradi elindeki bisey yuzunden? Belki biri canini acittiysa korku kalmis olabilir. Su donemde bu tarz davranislar cok degisken olabiliyo cok ustunde durma bence ama yine de benim kavraminin gelismesine yardimci ol tabii...
Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için artık oluruna bıraktım .Bizimki de büyüklerle tanımadığı kişilerle hemen muhabbet ediyor,gördüğü kişilere hemen iyiy günler iyi akşamlar diyor ama kendi yaş grubundan çekiniyor.Bence hic büyütme canım, ilerde ögrenir nasil davranmasi gerektigini, çok kücükler daha, benim oğlum bi ara hic paylasmiyordu özellikle bizim evimize gelen cocuklara yada kendinden kücük cocuklara cok hırcın davraniyordu, o da hic hoş olmuyor gercekten, simdi daha sakin gibi ama disarda cekingein özellikle... sen de öyle gözlemle bi istersen... elfledaya katiliyorum, birinden korkmus olabilir a zamanla düzelir sen ona destek olursan...
biraz tembellik var bende biraz da koşturmaca içinde geçiyor ara ara girip çıkıyordum.maşallah ahsen e eskisi kadar yormuyor seni anlaşılan .sen de benim gibisin desene me zaman iyi şeyler desen nazar ediyorsun kuzuya:)ay canımya seni odurumda düşündümdeşevval olmasa bende kayardım heralde
bizim şevval çıkartıp oturtuyor bende aşagıda bekliyorum
slm canım yoksun epeyidir özlettin kendini
maşallah oğluşuna biz daha sayı filan bilmiyoruz ismin ne diyince ahsen diyor birde kaç yaşındasın diyince 2 diyor
ama cenemiz çok düşük hemen hemen herşeyi söylüyor artık
biz biraz minyonuz kız çocugu dert etmiyorum çıtı pıtı olsun banada babasınada benzememiş
allah saglık sorunu veremesin yemeside eskiye göre çok şükür bugün gene kustu ama inşallah devam etmez kendi nazarım degiyor ne zaman iyi desem ertesi gün başlıyor terslikler![]()
Canım bizim gece uykumuzda çok kötüydü gece beslrnmesi uyumasını kolaylaştırıyor diye düşünüp devam ediyordum.en sonunda beslenmey kestim ve 3gün içinde düzene girdi uykumuz.gece beslenmesi devam ediyorsa sen de kesmeyi denesen belki işe yararDemos canim cok gecmis olsun..benim içim cok rahat seninde oyle olsun..okuyunca kotu hicbisey hissetmedim. Goreceksin durunun hicbiseyi yok.masallah turp gibi..sende skma canini dikkat et kendine.dualarim sizinle...
Melapusefe maşallah canim ogluna..daha bizde pek bisey yok ama adini soyluyor.konusmasi fena degil..
Ahsen canım maşallah bicirigima..yemeside iyi olmus cok şükür. .elada fena degil artik ama uyku problemini asamadik bir turlu..gece yine 3-4kez uyaniyor...dun 3,5 da uyandi ve hic uyumadi sonrada simdi bakicida uyuyormudur bilmiyorum. Ama ben cok kötüyüm. Yorgunum. .
Maşallah edaya ne kadar büyümüş gözlük nasıl da yakışmış.Nasıl alıştırdın gözlüğe canım?çok zor olmuş olmalı
Canim valla ben bu iki gundur devamli bagiriyorum.cunku bunaldim eski ela yine geldi herseye agliyor.sinirlenince kendini yoluyo kafasina vuruyor.herseyi yapiyorum ama nafile..ee memnun olmayincada fittiriyorum bir noktadan sonra..aksam mola yontemini deneyim dedim.aglaya aglaya bi kosede beklettim sustu biraz anlattim ama bosa gitti donunce yine aynısını yapti..bi arada adem beyi ben dinleyemedim.sitesine girdim ama bulamadim radyo söyleşisi ni..
Aslinda siteye girince hemen karsina çıkıyor, bi daha bak istersenn en üstte hatta.. Yok canım ya ben cezaya karsiyim artik, kiyma sen de yavruna, cok kücük daha zaten... Benim anlik tepkilerim olmasa hic kiyamiyorum aslinda, adem günes diyo ki günde üc kez onbes dakika kendinize zaman ayirin ve yavaslayin, icinize derinlesin ve yavrunuzu son kez görüyormus gibi düsünün... gercekten öyle düsünsek hic kiyabilir miyiz ?
Canım koşturma içinde geçiyor hayat.okuyup çıkıyorum ancak.bir ara dediğini yapmıştım her şeye benim dedirtiyordum ama bu sefer çık bencilce davranmaya başladı.eşyalarını paylaşmıyordu bende oluruna bıraktım.Çocuk gelişim ızmanıda öyle dedi çok yüksek sese mi maruz kaldı diye;ben de hatırlayamadım.bakalım kreşe gidince değişir diye düşünüyorum.Kreş dönemini de dört gözle bekliyorum artık.sen nasılsın canım,kuzucuk nasıl?
Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için artık oluruna bıraktım .Bizimki de büyüklerle tanımadığı kişilerle hemen muhabbet ediyor,gördüğü kişilere hemen iyiy günler iyi akşamlar diyor ama kendi yaş grubundan çekiniyor.
biraz tembellik var bende biraz da koşturmaca içinde geçiyor ara ara girip çıkıyordum.maşallah ahsen e eskisi kadar yormuyor seni anlaşılan .sen de benim gibisin desene me zaman iyi şeyler desen nazar ediyorsun kuzuya:)
Canım bizim gece uykumuzda çok kötüydü gece beslrnmesi uyumasını kolaylaştırıyor diye düşünüp devam ediyordum.en sonunda beslenmey kestim ve 3gün içinde düzene girdi uykumuz.gece beslenmesi devam ediyorsa sen de kesmeyi denesen belki işe yarar
Maşallah edaya ne kadar büyümüş gözlük nasıl da yakışmış.Nasıl alıştırdın gözlüğe canım?çok zor olmuş olmalı
Canim valla ben bu iki gundur devamli bagiriyorum.cunku bunaldim eski ela yine geldi herseye agliyor.sinirlenince kendini yoluyo kafasina vuruyor.herseyi yapiyorum ama nafile..ee memnun olmayincada fittiriyorum bir noktadan sonra..aksam mola yontemini deneyim dedim.aglaya aglaya bi kosede beklettim sustu biraz anlattim ama bosa gitti donunce yine aynısını yapti..bi arada adem beyi ben dinleyemedim.sitesine girdim ama bulamadim radyo söyleşisi ni..
o sandalye yöntemini adem güneş kesinlikle önermiyor,bir de 4 yaşına kadarkli yaklaımı daha farklı,hiç dinledin mi bilmiyorum,bir de o süper dadıyı izlerken bazen çok itici geliyor uygulamalar bana,ne bileyim düşünme sandalyesi mesela antipatik geliyor,bir de dearmoon un dediği gibi 3-4 yaş öncesi uygulanan bi yöntem değil,ben uygular mıyım,şu anda hayır diyorum ama zaman ne gösteriri bilinmez tabi,büyük komnuşmamak gerek
Süper Dadı!daki mola yöntemini henüz uygulamayın. aslında her programda uyarması lazım. Çünkü 3 yaşından evvel mola sandelyesi yok, öyle demişlerdi.
o sandalye yöntemini adem güneş kesinlikle önermiyor,bir de 4 yaşına kadarkli yaklaımı daha farklı,hiç dinledin mi bilmiyorum,bir de o süper dadıyı izlerken bazen çok itici geliyor uygulamalar bana,ne bileyim düşünme sandalyesi mesela antipatik geliyor,bir de dearmoon un dediği gibi 3-4 yaş öncesi uygulanan bi yöntem değil,ben uygular mıyım,şu anda hayır diyorum ama zaman ne gösteriri bilinmez tabi,büyük komnuşmamak gerek