• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
arkadaşlar iki ayrı konu olmasın diye editör arkadaş bizim iki ayrı nisan anneleri konusunu birleştirmiş. hep birlikte olmak güzel ama konu aşırı kalabalık sürekli başında dursak ancak takip edilebilir. ben çalışıyorum ve hiç takip edemiyorum bir giriyorum bir sürü sayfa teker teker çok zaman alıyor ve kaçırdığım şeyler oluyor. eminim benim gibi olanlar vardır.belki şimdiki birleşimden memnun olan vardır ama ben hiiç memnun kalmadım.eğer benim gibi düşünen hisseden varsa editör arkadaşa söyleyelim iki ayrı konu olsun yine nisan anneleri diye herkes grubu ile devam etsin. hepimiz sonuç olarak annes adayı yada anneyiz daha fazla fikre ihtiyaç duyduğumuzda eminim her grup yardım isteyene yardımcı olur.
sonuç olarak sizlere sorum;
(eğer mümkünse)kalabalığı önlemek takibi kolaylaştırmak için iki konu olarak devam edelim mi?

kadifegül sayfamızın kapandığını görünnce burdaki 1127. sayfada isyan etmiştim hormonlarımın artmış haliyle bu konu yüzünden, isyan ettiğim kişi editörmüşş bana 1128 sayfada cevap verildi..en güzel aldığım cevapta beni üyelikten silmeleri oldu..sanki farklı bir isimle üye olamıcamm..buldukları çözüm bu!!..yorumsuz...haksız değilim aslında,, bu topikteki arkadaşlarımızın sohbeti çokkk tüm gün oturup takip etmen gerekioo..tüm gün çalıştığımız için bu mümkün olmuoo işyerinde kafa dinlemek için giriodum öbür topik psikolojik olarak mükemel geliodu bana çoğu zaman cevap veremesemde herkesi arkadaşım gibi görmüştüm kimine ağlıodum kimine gülüoduum...akşamları yemek yapıp anca yorgunluktan uyuyorumm, hafta sonuda pc den uzak kalmak istiorum..sonuçta dedğin gibi konuları kaçırıosunn bu sefer kopma ve isteksizlik oluo..buna da isyan etiğiim için şimdi burdan da silerler benii...

bayada beylikdüzülü varmış formumuzda ne güzel
kolandaki arzu hn. iyi fakat okadar yoğunki sizinle tam ilgilenemiyor.
medilifede genelde doktorları iyi ama randevu olayı beni bitiriyor, mesela bugün arasan en az 1 hafta sonraya veriyorlar.vede bu doktorlar cumartesi çalışmıyor.

ordaki doktorlar çok yoğun diye duymustum bende düşündüm ama hatta orda bi kadın vardı çok övdüler ama adını unuttum senin doktorun yoğun mu istediğin zaman gidip görebiliyor musun canım??*

Senin dediğin Nil hanım'dır ona randevulu bile gittiğinde bayağı bekliyormuşsun.
Ben Gönül hanım'ı tavsiye edebilirim.
Ama doğum için hastane olarak karar vermiş değilim açıkçası.

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bu siteye .daha önceleri yazıları takip ediyordum ama pek fırsatım olmuyordu. bende 17 haftalık hamileyim :D benim ilk hamileliğim.:49 : bu arada ikili test sonuçlarım iyi çıktı ama yine de3lü test yaptırmak istiyorum. doktor gerek yok dedi ama bilemiyorum.

Bende Beylikdüzü'ndeyim, yeni taşındım denebilir..
Özel sağlık sigortam olmasından dolayı Acıbadem'de Aylin Tatlıadım'a gidiyorum..
Bir kere Medicana'ya gittim hiç hoşlanmadım..
Doktor bulmak hele hele kafana göre doktor bulmak zor..

evet yaa gercekten benim arkadasım american hospitala gidiyordu vazgeçti ne yapcak bilmiyorum.bulsam parasınada bakmıcam vericem aslında ama bulamadım..

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bu siteye .daha önceleri yazıları takip ediyordum ama pek fırsatım olmuyordu. bende 17 haftalık hamileyim :D benim ilk hamileliğim.:49 : bu arada ikili test sonuçlarım iyi çıktı ama yine de3lü test yaptırmak istiyorum. doktor gerek yok dedi ama bilemiyorum.

hg cnmm doktorun dediyse dınle işkıllenme bence herkesın hıkayesi farklı kendine yorma ....

CANIM DOKTOR GEREK YOK DEDİYSE ÇOCUĞu boş yere ultrason ışınlarına maruz bırakma bence

arkadaşlar doğumumu zeynep kamilde mi yoksa göztepe de mi yapsam karar vermedim bir türlü zeynep kamilde çalışan arkadaşlarım var gel diyiyorlar ama göztepe ye muayene oluyorum sürekli ve daha sistemli bir hastane gibi geliyor bilginiz varsa paylasşırsanız sevinirim.

hoşgeldin :46:
bencede dr una güven bu konuda..

kadifegül sayfamızın kapandığını görünnce burdaki 1127. Sayfada isyan etmiştim hormonlarımın artmış haliyle bu konu yüzünden, isyan ettiğim kişi editörmüşş bana 1128 sayfada cevap verildi..en güzel aldığım cevapta beni üyelikten silmeleri oldu..sanki farklı bir isimle üye olamıcamm..buldukları çözüm bu!!..yorumsuz...haksız değilim aslında,, bu topikteki arkadaşlarımızın sohbeti çokkk tüm gün oturup takip etmen gerekioo..tüm gün çalıştığımız için bu mümkün olmuoo işyerinde kafa dinlemek için giriodum öbür topik psikolojik olarak mükemel geliodu bana çoğu zaman cevap veremesemde herkesi arkadaşım gibi görmüştüm kimine ağlıodum kimine gülüoduum...akşamları yemek yapıp anca yorgunluktan uyuyorumm, hafta sonuda pc den uzak kalmak istiorum..sonuçta dedğin gibi konuları kaçırıosunn bu sefer kopma ve isteksizlik oluo..buna da isyan etiğiim için şimdi burdan da silerler benii...

tatlım boşver bence..haklı olduğun konular var
mesela ben de şöyle düşünüyorum diğer topikteki arkadaşlar da gelince kalabalıklaştık evet ve biz birbirimizi tanıyoruz kimin nesi var ne zaman kontrole gidecek falan hepsini biliyoruz..
Diğer topik de eklenince tanımadığımız bir sürü yeni arkadaş aynı anda geldi ve açıkcası ben de bi yabancılaşma oluştu.. Fakat dikkat ettin mi bilmem bu topikten olan hiçbir kimse şöyle oldu böyle oldu demedi.. Tanımaya ve sohbete kaldığımız yerden devam etmeye çalışıyoruz.. Ama diğer topikten gelenlerde malesef böyle bi isyan hali söz konusu..bu topikte de ben de dahil çalışan anneler ağırlıklı.. Fırsat buldukça bakıyoruz yorum yapıyoruz fikir istiyoruz alıyoruz veriyoruz.. Hızlı akış sebebiyle takip biraz zor oluyor haklısın ama çok da sinir bozucu olduğunu düşünmüyorum..
Bence sen cidden boşver.. Kaçırdığın zaten yeniden yeniden yazılır istersen..
Ne bileyim işte.. :34:

öncelikle hoşgeldinnn..hayırlı olsun benim doktorumda gerek görmediki bişey demedi daha bana

arkadaşlar doğumumu zeynep kamilde mi yoksa göztepe de mi yapsam karar vermedim bir türlü zeynep kamilde çalışan arkadaşlarım var gel diyiyorlar ama göztepe ye muayene oluyorum sürekli ve daha sistemli bir hastane gibi geliyor bilginiz varsa paylasşırsanız sevinirim.

valla arkdasların varsa hıc dusunme obur turlu 2 yerde cekılmez ne nazlanabilirsn ne operasyonunda hıjyenık gectigıne guvenebilirsin...özel oda da tutarsın arkdsların ilgilenecekse zeynep kamil dogru kararr

valla arkdasların varsa hıc dusunme obur turlu 2 yerde cekılmez ne nazlanabilirsn ne operasyonunda hıjyenık gectigıne guvenebilirsin...özel oda da tutarsın arkdsların ilgilenecekse zeynep kamil dogru kararr

3 tane yakın arkadaşım var orda çeşitli servislerde çalışan özel odada ayarlayacaklar inşallah bakalım

ben iki hastaneyede hiç gitmedim ama zeynep kamile hep çok ii bi doğum hastanesi diolar...ben özel hastaneye gidiorum ama zzeynep kamil çok iyi, özeli bırak zeynep kamile git dien bile oldu:53::53:
mesela ben de şöyle düşünüyorum diğer topikteki arkadaşlar da gelince kalabalıklaştık evet ve biz birbirimizi tanıyoruz kimin nesi var ne zaman kontrole gidecek falan hepsini biliyoruz..
Diğer topik de eklenince tanımadığımız bir sürü yeni arkadaş aynı anda geldi ve açıkcası ben de bi yabancılaşma oluştu.. Fakat dikkat ettin mi bilmem bu topikten olan hiçbir kimse şöyle oldu böyle oldu demedi.. Tanımaya ve sohbete kaldığımız yerden devam etmeye çalışıyoruz.. Ama diğer topikten gelenlerde malesef böyle bi isyan hali söz konusu..bu topikte de ben de dahil çalışan anneler ağırlıklı.. Fırsat buldukça bakıyoruz yorum yapıyoruz fikir istiyoruz alıyoruz veriyoruz.. Hızlı akış sebebiyle takip biraz zor oluyor haklısın ama çok da sinir bozucu olduğunu düşünmüyorum..

:46::46::46::46::46:

bende 2 yıl öncesine kadar en çok bebek ölümü gerçekleşen hastane diye biliyorum zeynep kamili...
hatta en son bir bebek öldüğünde aile dava açmış ve bu konu medyaya taşınmıştı.
Sağlık bakanlığıda bebek ölümü önlemek için harekete geçmişti....
Ben haberleri hatırlıyorum da.....

kadifegül sayfamızın kapandığını görünnce burdaki 1127. sayfada isyan etmiştim hormonlarımın artmış haliyle bu konu yüzünden, isyan ettiğim kişi editörmüşş bana 1128 sayfada cevap verildi..en güzel aldığım cevapta beni üyelikten silmeleri oldu..sanki farklı bir isimle üye olamıcamm..buldukları çözüm bu!!..yorumsuz...haksız değilim aslında,, bu topikteki arkadaşlarımızın sohbeti çokkk tüm gün oturup takip etmen gerekioo..tüm gün çalıştığımız için bu mümkün olmuoo işyerinde kafa dinlemek için giriodum öbür topik psikolojik olarak mükemel geliodu bana çoğu zaman cevap veremesemde herkesi arkadaşım gibi görmüştüm kimine ağlıodum kimine gülüoduum...akşamları yemek yapıp anca yorgunluktan uyuyorumm, hafta sonuda pc den uzak kalmak istiorum..sonuçta dedğin gibi konuları kaçırıosunn bu sefer kopma ve isteksizlik oluo..buna da isyan etiğiim için şimdi burdan da silerler benii...

size bir soru peki topiğiniz kapatılmasaydı yeni üyeler gelip katılsaydı ne olacaktı.kusura bakmayın biz kalabalık olmak istemiyoruz o yüzden sizi kabul edemiyoruz mu dicektiniz.ya da hadi kızlar yeni bir nisan anneleri topiği açalım. sadece meraktan sordum.bende kapatılması taraftarı değilim haklısınız yanlış anlamayın sakın. herkes kişisel tercihlerinde özgürdür..

teşekkür ederim canım ama haksılızlığa hiç tahammülüm yokk napiim,, başkalarına yapılınca her zaman müdahale ederim kendime olunca zaten çıldırıyorumm..cevap verme hakkı vardır demii.. bende olanı paylaşarak kendimi savundumm sadece...sanki adam kovuluoo kimsenin buna bu şekilde hakkı yokki...üzüntüm bu konuma düşürülmüş olmam..yoksa buraya da bakıodum hatta yazmıştımda..sonuçta hepimiz aynı heyecanı paylaşıoruz...

ben iki hastaneyede hiç gitmedim ama zeynep kamile hep çok ii bi doğum hastanesi diolar...ben özel hastaneye gidiorum ama zzeynep kamil çok iyi, özeli bırak zeynep kamile git dien bile oldu:53::53:

:46::46::46::46::46:

hee ben de zeynep kamili iyi diye duydum nerde olduğunu bilmem ama.arkadasın tanıdığı da varmış en iyisi tanıdık olan yer bence.Petuş nası gidiyo canım kaç kilo aldın biz seninle aynı gidiyoduk ben her gün daha fazla geliyorum sanki.bugün bi öğrencim hamilemisiniz hocam dedi.artık anlaşılıyomuş göbeğim çıkmış yaww.

hee ben de zeynep kamili iyi diye duydum nerde olduğunu bilmem ama.arkadasın tanıdığı da varmış en iyisi tanıdık olan yer bence.Petuş nası gidiyo canım kaç kilo aldın biz seninle aynı gidiyoduk ben her gün daha fazla geliyorum sanki.bugün bi öğrencim hamilemisiniz hocam dedi.artık anlaşılıyomuş göbeğim çıkmış yaww.

CNM BENİM BARİZ BELLİ oluo artık göbikim..bide ben kaptırdım kendimi, hamile kıyafeti giyyorum, anne olduğum belli olsun die saçıma taç takıorum, ellrim belimde, ara ara uff puff diorum, kalkarken sandalyeden destek alıorum falan, çok havaya girdim:)) ama çok şükür bin şükür bugün 5. aya girdim ve henüz 1,5 kilo aldım..dr umda çook ii didi..

Back
X