Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya dünkü geçmişi okurken birinin sigara kaçağı yaptığını okumuştum kimdi o?şimdi bulamadım,bende 2 gündür cayip stress oldum millet 3, 4 çocuk yapıyo ben birini yapmadan tırstım.bugün nerem ağrıcak acaba diye uyanıyorum her sabah.dün grip oldm,bugün alerjibende sigara içecemmm bugün
yeter beaaa
teşekkürler teyzzesi
geçmiş olsun canm ya inşallah bir an önce iyi olursun senin kızınada maşallahdemek boks yapıyodu he bak hele yaramaza
![]()
tüm bütün gün kızımın isteklerini yaptım.ona bolca alışveriş,istediği çizgi film cd lerini aradım buldum.sonra avmde palyaço ile çocuk aktiviteleri vardı.onlarda baya vakit geçirdik,buda enerjisini bitirmeye yetmedi.en son top havuzunda pestilini çıkardım
laf aramızda pestili çıkan ben oldum.
akşam eve geldiğimde karnım acayiip ağrıyordu.ılık duş aldım ama çok yatıştıramadım
sizlerdede böylemi çok çabuk yoruluyorum:44::44:
kızlar kesinlikle duyuyolar son gittigimde drum onunla konusmaya basla artık senin sesini tanısın dogunca hemen hisseder seni sesinden dedi ve gercekten sesimi tanıyo. annem elini göbişe koyuyo kociş koyuyo konusuyo tık yok onların eli göbişteyken miinnoooooşşşş oğlummmm die bi sesleniyorum elinden gelse dısarı cıkıp göbeğimin ustunde zıplıcak cıldırıyo resmen ben ona oda bana asık :))
bütün kızlar toplanmış,bi ben eksiktim şimdi tamam oldu
günaydın tontiş annelerrrr![]()
bütün kızlar toplanmış,bi ben eksiktim şimdi tamam oldu
günaydın tontiş annelerrrr![]()
Aman Allahım bi an kendimi ankarada hisseettim de içim titredi gecen kışı orda gecirdim yakıyodu resmen sogugu..
ayy cnm ya hafta sonu yazmıştın dr dan gelmişsin..maşallah demedim kuzuma unuttum, maşallah bebeğimizeteşekkürler teyzzesi
geçmiş olsun canm ya inşallah bir an önce iyi olursun senin kızınada maşallahdemek boks yapıyodu he bak hele yaramaza
![]()
ya dünkü geçmişi okurken birinin sigara kaçağı yaptığını okumuştum kimdi o?şimdi bulamadım,bende 2 gündür cayip stress oldum millet 3, 4 çocuk yapıyo ben birini yapmadan tırstım.bugün nerem ağrıcak acaba diye uyanıyorum her sabah.dün grip oldm,bugün alerjibende sigara içecemmm bugün
yeter beaaa
kızlar bişi sorcam yaa ben detaylı ultrasonu 22. haftanın sonunda yaptırsam sizce geçmi olur?? eşim ayın 23ünde gelcekmş ben gelince gidelim geç olmazsa diyo ve ozaman tam 22+0 oluyorum ama bilemedim sizce geçmi olur??
ideal zmn cnm...bekle beyini..![]()
ayy cnm ya hafta sonu yazmıştın dr dan gelmişsin..maşallah demedim kuzuma unuttum, maşallah bebeğimize
tşkler teyzesiii seninki napiii tepikliyomu ya benim yaramaz bu aralar resmen coştu geziniyo tepikliyooo iyice hissetmeye başladım yukarıda çıkmış bayağı ama mide yanmalarımda başladı şimdidenn
ben acaba şeker yükleme testinide ertelemişmi olurum acaba diye düşündüm..şeker yükleme kaçıncı haftalar arasında yapılıyor acaba tam olarak??
ben acaba şeker yükleme testinide ertelemişmi olurum acaba diye düşündüm..şeker yükleme kaçıncı haftalar arasında yapılıyor acaba tam olarak??
kızlar bişi sorcam yaa ben detaylı ultrasonu 22. haftanın sonunda yaptırsam sizce geçmi olur?? eşim ayın 23ünde gelcekmş ben gelince gidelim geç olmazsa diyo ve ozaman tam 22+0 oluyorum ama bilemedim sizce geçmi olur??
olmazsın cnm..şeker 24-28. haftalar arasında olyomuş netten öyle okudum...
aç karnına gidilyomuş, ben 25. haftada gidicem dr a, hiç bahsetmedi şeker yüklemesi yapılcak aç gel falan die
muhtemelen 25 tede yapmıcak 28 de yeniden çağırcak öle düşünyom ben..
c.tesi günü evlilik yıldönümümüs istediğim gibi olmasa da,yine de sıcak ve romantik bir gündü kızlar..
sabah öpücük yağmuruyla uyandırıldım(tabe o filmlerdeki yatağa kahvaltı olayı yoktu)
sonra dedimki hani benim kahvaltım,nie dedi bugün özel bi günmü ki dedi
sonra sarıldık,dile kolay 5 yıl oldu dedik,ikimizde memnunduk halimizden...
kahvaltımızı yaptık,dışarı çıktık alışveriş fln yaptık,kızımıza bornoz havlu tk. aldık..pasta aldık..
eve geldik,oğlumu bırakıp yemeğe çıkamadık o uyudu,bizde pastamızı kesip mumları yakıp geçmiş günlerden fln sohbet ettik...aşkımızı tazeledik işte iyiydi,yani...yeterki gönüller bir olsun insan mutlu olunca lüks restoranlara gerek yok![]()
günaydın değül şekerim tünaydınnnnnnnn artıkkk![]()