2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
valla bizim burda bebeklerin yanında bile mutfakta salonda paket paket içiyolar hem de az değil hem de diyolar hamileyken de içtik onlar tiryaki zaten diyolar
PIHH...BENİM YÖNETİCİMDE DİO BEN HEP İÇTİM, HİÇ DE BİŞİ OLMADI DİEDE..YOK ANAM..BEN VİCDAN YAPARIM YANİ..SENİNKİNE OLMAMIŞDA BENİMKİNE OLMAYACAĞININ KİMSE GARANTİSİNİ VEREMEZ YANİ..ALLAH KORUSUN BİŞİ OLSA BENİ KİMSE TESELLİ EDEMEZ YANİ..
evet ya ne tarafa dönsem o tarafa sıkışıyo kuzum
zaten sağa sola dönerken 5 dk geçiyor
törenle dönüyorum

off ya işte benim 1 aydır yaşadığım sıkıntı..
kafamın altındaki yastığı yükselttim..
salondaki koltuklara koyduğum ikeadan aldığım uzun ince 2 yastık vardı.
onunda birini sağıma birini soluma koyyom.
sağa dönünce sağdaki yastığın; sola dönünce soldakinin bir ucunuz bacak arama alıom bir ucunu göbemin altına koyyom.
sola dönerek uyumaya çalışyom genelde ama sağada arada kaçak yapıom.
en çok sırt üstü yatarken rahat ediom ..ama o zmn da ayaklarımı uzatmıom hiç..
karnıma doğru toplayıp dizimden büküyom, vucudumu germeden yatıom..
amma lakınnnnnnnnn ben çok özledim göbemin üstüne uyumayııııııııııııııııııı, kocamla smake down yapmayıııııııııııııı

ahb earkadaşım benim de war 30 tane ölğrenci hele ki ders başı hepsi viyaklayıp druyo onu sen çekene sormak lazım gerektiğinde deyapıştırmak bi tane

öğretmenlik zaten gerçekten sevilirse yapılacak bi iş ve seven bir öğretmende kolay kolay bi çocuğa vurmaz gibi geliyor.
çünkü aileler yavrularını onlara emanet ediyor.

görümcem dün doğum yaptı, çok sevgili kayınvalidemi arayıp tebrik edip ablamı sormam lazım bir gelin olarak, bir telefon görüşmesi bu kadar mı zul gelir insana yahu... of of ben böyle değildim yaşarken oldum... telefona elim uzanıyor, sonra omuzlarım ağırlaşıyor, ona bir baş ağrısı eşlik ediyor, içimden bir ses ara gitsin yaaaa bu kadar zor değil saçmalama diye fırça kayıyor... iyice psikopata bağladım bu zebah, inş rüyam buna çıkmaz... hiç içki içmedim ama sarhoş olasım var bu sabah... biliyorum biliyorum abartmaktayım çok feci, haklısınız.... tamam arıcam valla...

evet yüzümü yastığa göme göme uyumayı özledim çok.
Ben hamile olduğumu öğrenmeden 3 önce bir smake down yapmıştık :)))
eşim resmen beni yere sermişti
demiştim ki "heh aferin bebek varsa gitti"
ben 15 ay hamile kalamamıştım o yüzden eşim umutsuzca "ya yoktur yine bişi ya " demişti yüzünü eğmişti kıyamam yaaaaa
ama hamile testimi gösterince ama ben geçen gün resmen senin üstüne oturdum diyip gözleri dolmuştu delinin
doktora bile sormuştu dotorda bize gülmüştü

yalnız değilsin canım
bende tabiri caiz ise
nefret ediyorum telle konuşmaktan..
bi de bizimkisi ikide bir hmmm yapar
konuşabilmik için muhabbet etmem gerekir
ıykkkkkkkk

bizimkisi çok kaprisli çokkkkk
şimdinin tiki kızları gibi konuşuyo zaten kocaman kadın

bende öyle canım son iki gecedir uyuyamıyorum.sola yatmak belimi çokçok rahatsız ediyor.sırt üstüde doktor yatma demişti ama öyle biraz daha rahat ediyorum.yani 2 gündür uykusuz geziyorum

Yaww ben çok mu uykuya düşkünüm başımı koyduğum an gidiyorum

maşallah sana ve yağmura Nazar Nazar Petuşş bu sefer yüz çalışması yapmamışsın resimde annem

biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk
3 günün ardından çok özledik sizi teyzişler babanemizdeydik foruma giremedik...
nasılsınız bakalım???
bebişler göbüşler keyifler nasıl görüşmeyeli??

görümce yokkk huzur var:))))))
bende hamile olduğumu öğrenmeden 3-5 gün önce nişantaşından beşiktaşa koşarak 10 dk inip vapura yetişlmitim..
diodum bişi varsada artık yok...yefrularımız zeynebim ya tutunmuşlar oysa iice analarına çook şükür
petuşşşşş
üstündekinin aynısından var bende
göbüşe de maşallahhhhh
bizim göbüşler aynı gidiyo
bu gün makinem yok
telefonun ara kablısu yok
bende en kısa zamanda çekip koyayım
neaaaa, paris dede var....anam bi buluşsakmı nea..
by lcw
maşallah sana ve yağmura Nazar Nazar Petuşş bu sefer yüz çalışması yapmamışsın resimde annem
saol bebem...ybu sefer böle..bi ara amuda kalkcam ama..göbik koyan yok..bende değiş değiş çekiom walla kendimi
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk
3 günün ardından çok özledik sizi teyzişler babanemizdeydik foruma giremedik...
nasılsınız bakalım???
bebişler göbüşler keyifler nasıl görüşmeyeli??
hoşgeldin guzummm..
petuşşşş göbüşünü ve sizi yirim anacımmmm
maşalah maşalahhh

saol bebem...sabah göbee bu bide..akşam ları ne sen sor ne ben diim.
biraz önce muhasebedeki kadına kağıt verdim..imzaladı..öncesinde hiç bakmamıştı..
sonra kafayı bi kaldırdı "ayyyy nolmuş sna böle die"...genelde hırka olyodu üstümde..bugün tek body saldım çayıra modundayım:))
popoda löp löp maşallah..

Ben de günceleyen arkadaşa sesleniyorum benim değil güncellemek ismim bile yok sanırım orada rica etsem beni de ekler misiniz? Bilgiler neyse söyliim hemen
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/476359-2012-nisan-annelerinin-yeni-takip-listesi-2.html
cnm bu linke yaz bilgilerini..bayansu güncellio..girince görür günceller..
oyy pembelim pembelim...kadife şeyler çook güzel ya..
ya bide pembe olmasın aldıklarım diom..elim hep pembeye gidio...en güzel pembelerrr...miiss gibi giysin cnm..
Oyyy çok güzellll güle güle giysin öyküm siteden falan mı aldın? Biz yarın bakırköye gidicez bayağı çeşit varmış bir de uygunmuş öyle diyorlar :S

bakırköy pazarınamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…