• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hoşgeldin şekerimm..
yaa ne güzel sendemi ama yaaaa bende istiyoreee hissetmek biliyorum erken ama nebilem kıskandım şimdi hepinizi bak :1::1: şaka bi yana gözünüz aydınnn şeker..babasıda nasıl heyecanlanmıştır ama hisedince benimkide hep doknuyo böle bi umut bekliyo napsın diyorum daha ben bilem hissetmiyom olmadı arada kulağını dayayıp dinliyo hareketlerini duyarım belki diye bi kıpırtı duyma umudu var hep babamızda :1::1: inş. darısı başımıza çok fazla bişey kalmadı şurda Allahın izniyle..
ben bayramda et yemiyorum zaten o yüzdeen kiloda bi değişiklik yok :1::1:
yakında hissedersin canım
tam işte adamalra laf anlatıyorum pat pat oynuyor
salak salak gülüyorum
sonrada millet ne der diyorum ah bu annelik

benim oğlum olcak bende deli gibi tatlı yiyorum, merak ettim çin takvimine baktınmı ben baktım benimki tuttu...
ayy kızlar o tam bir muamma yaaa
tecrübeli olduğum halde
ben takvime bakmayı bilmiyormuşum
meğer 1,2 yaş ekleme olayı varmış
ben saf yaşıma baktım
kız çıkıyodu
doktor not bile aldı kz diye
ama nerdeeee
yalancı çıktım adama

ya önemli değil de
ben nasıl bilmem nasıl atlarım bunu ona şaştım
doğru bir şekilde bakınca
1.de 2.de tuttuuuuu vallaaaa
:)

Bende bayramda kesin alırım diyordum ama ne almışım ne vermişim buda bizim için iyi bişi... bayramda babamız bizi çok gezdirdi öldük öldük aldıysam bile kesin gezerken vermişimdir :1::1::1:
:)
kesin öyle olmuşturrr canım

günaydın bayanlar nasılsınız
biz iş başı yaptık malesefffff evde yatmak güzeldi yaaa
geçmiş bayramınızı kutluyorum
öpüyorum hepinizi
işten güçten arta kalan zamanda yattım çok güzeldi
nete bile girmedim bilgisayardan bıkmışım tüm gün başındayım işte zaten

benim erkeğim sürekli pıtır pıtır babasıda sonunda hissetti şükür
doktor hissetmen iin daha erken demişti 1 hafta önce
hislerim kuvvetliymiş ,:)
kızlar bayramda kilo durumları nasıl
ben ilk 2 gün kilo vermiştim eee etlerle uğraş misafir ağırla falan yorulmuştum
ama sonrasında ful yedim tartılmadım ama
eksiye düşmüş olarak görmek istemiyorum kendimi
hala kilo alamadım sonuçta
gerçi ben 5. aydan sonra çoşarım ama hayırlısı

öpüyorum hepinizi

ANAMMM nasıl hıssediyorsunuz o hareketlerin bebek hareketleri oldugunu nasıl ayırd edioyrsnz??? ben bişey hıssetmıyorum cunku belirgin bişey yok ortada ancak eli ayagı bişeyleriyle iteklemesi lazım kı bu harekete bebegin yaptıgı demeliyim dıorum ...bişeyler oluyr ama bu kendimi dınlıyorum gaz fln dıorum ben

YEFRUM KENDİNİ BÖÖÖLE ÇOK SİNSİ HİSSEDİON..VAPURDASIN ARABADASIN, MİSAFİRLİKTESİN FALAN..DIŞARDAN BAKINCA BİŞİ YOK AMA SEN BİİLİYON İÇERDE BİŞİ VAR KIPIRDANIO..SİNSİ Bİ SIRITMA YERLEŞİO YÜZÜNE...İLK BAŞLARDA PIT PITTI ŞİMDİ DÖNDÜĞÜNÜ FALAN HİSSEDİYORUM, BAYAĞI KIPRAŞIO..BABAMIZ ELİNİ KOYUNCA ONADA İKİ KIÇ ATIO SEVİNSİN GARİBAN DİE:)) GEÇEN Bİ GÜN SBH BABAMIZI UYANDIRYODUM KARNIMIN ÜSTÜNE YATTIM, BABAMIZI SEVYODUM ZABAH, ANOMMM KISKANDI RESMEN BENDEN "AYY" DİE Bİ ÇIĞLIK, BAYAĞI Bİ TEKME ATTI..YA KISKANDI YADA STÜNE YATINCA HATUN HUYSUZLANDI:26::26:

ben bugüne kadar hiç öle gitmedim:))

Amannn Yarabbim yaaa ne güzel bişeydir o ölee kurban olur kayınvaldesi onaaa çok fazla hareketli olmasın bakennnn oğlumdan önce beğenenler olmasın :52::52: o sinsi ifade gözümün önüne geldide şööölee bi kahkaha attımm ay çok komik yaa..kuzum nelerden konuşuyoduk başlarda kalp atışı falan şimdi hareketlerinden bahsediyoruz yaa ayyyy ağliciğim valla çok güzell bişi :21: babayıda kıskanırmış yağmurcuk yirim ben onu kız o değil benim arkadaş evde kuş besliyodu kuşunu sevdikçe bebek içerde nasıl tekmeliyodu varya dşün kuşu kııskanıyo :52:bizimde babamız garibim sürekli eli karnımda bi umut hareket ederde anlarmıyım diye daha ben hissetmiyorum dur bakalım dedim kulağına karnıma falan dayıyo ne duymayı bekliyosa artıkın yazık ya kocişim kıyamam :1::1: pıt pıtlar eğer küçük su torbacığı patlar gibi bişeyse çok nadir arada bendede oluyo ama bağırsaklarmı acaba diyorum bebişime yormak istiyorum :1::1:

pztesi haber veriririm. öğrenirsem inşallahh:52:
ya bi yerden duydu anacum yada kendi lafı hiç sormadım. ama benimde hoşuma gitti.:7:

yok yok vallaa tuttum ben bu sözü anneciğime sölciğim annecim ben senşn cevizin bebişimde cevizin içii diye ayy ağlar valla :1::1:

benim de 17. hafta biticek ama ben de hissetmiyorum hiç bişi henüz,ne pıt pıt ne seğirme :44: ,merakla bekliyorum bakalım,insan arada endişelenmiyor da değil hani ama internette 20. haftayı bile bulabilir diyo ilk kıpırtıyı hissetmek,çok merak ediyorum ben de yaaa

evet şekerim bende okumuştum ilk hamileliklerde 20. haftayı bulabiliyomuş endişelencek durum yokmuş ..

benim oğlum olcak bende deli gibi tatlı yiyorum, merak ettim çin takvimine baktınmı ben baktım benimki tuttu...

Kızlar bende tüm tahmin yöntemleri tuttu tevafukmudur bilemedim ama :)

Çin, Rus takvimleri.
Göbeğimin sivri olması. Lekenlenme olmaması.
vs.vs
Ama Eşimde ben de rüyamız da hep kız görmüştük :)

Çin, Rus takvimleri.
vs.vs

aynen benimde:)) bide bi aralar çok sivilce falan çıkardı şimdi o halimden eser yok bi güzellik geldi yüzüme gözüme herkes aynı şeyi sölüyo erkek bebek güzelleştirirmişya :46::46:

Çin, Rus takvimleri.
vs.vs

bende farklı farklı testler farklı sonuç veriyo yahu,dur baklım ne çıkacak benimkisi :1:

Bende bayramda kesin alırım diyordum ama ne almışım ne vermişim buda bizim için iyi bişi... bayramda babamız bizi çok gezdirdi öldük öldük aldıysam bile kesin gezerken vermişimdir :1::1::1:
ayy çok şükür ya bende alırım didum bi gr almamışım...cmt dr a gididcem öle tasalanıodum çok aldım kızcak bana die..tatil dönüşü ilk iş tartılmak oldu ama çok şükür bin şükür almamışım..cmt e kadarda tutcam boğazımı:))
benim de 17. hafta biticek ama ben de hissetmiyorum hiç bişi henüz,ne pıt pıt ne seğirme :44: ,merakla bekliyorum bakalım,insan arada endişelenmiyor da değil hani ama internette 20. haftayı bile bulabilir diyo ilk kıpırtıyı hissetmek,çok merak ediyorum ben de yaaa
bende hep aceba kıpurdar ama ben hissedemezsem ya bilemezsem diodum ama değişik bişi o ya...hissedilio yani zmnı gelince...insanın hassasiyetine göre kendini dinlemesine göre değişyomuş cnm..16.-22. haftalar arasında bi tarihde hissediliyormuş..
Amannn Yarabbim yaaa ne güzel bişeydir o ölee kurban olur kayınvaldesi onaaa çok fazla hareketli olmasın bakennnn oğlumdan önce beğenenler olmasın :52::52: o sinsi ifade gözümün önüne geldide şööölee bi kahkaha attımm ay çok komik yaa..kuzum nelerden konuşuyoduk başlarda kalp atışı falan şimdi hareketlerinden bahsediyoruz yaa ayyyy ağliciğim valla çok güzell bişi :21: babayıda kıskanırmış yağmurcuk yirim ben onu kız o değil benim arkadaş evde kuş besliyodu kuşunu sevdikçe bebek içerde nasıl tekmeliyodu varya dşün kuşu kııskanıyo :52:bizimde babamız garibim sürekli eli karnımda bi umut hareket ederde anlarmıyım diye daha ben hissetmiyorum dur bakalım dedim kulağına karnıma falan dayıyo ne duymayı bekliyosa artıkın yazık ya kocişim kıyamam :1::1: pıt pıtlar eğer küçük su torbacığı patlar gibi bişeyse çok nadir arada bendede oluyo ama bağırsaklarmı acaba diyorum bebişime yormak istiyorum :1::1:

cnm o vbağırsaktan gazdan daha farklı bişi, yani anlıosun onun yefrun olduğunu..
bana eşim sbh mail atmış yağmur napıo die..
didim vapurdayken uyandı...o zmndan buyanada suyla oynuo...bugün pıtlama patlamadan ziyade resmen dönüodu..şimdi ses yok ama:34::34:
cnm koç burcunun yani çok sakin bi çocuk olabilceğini düşünmüyorum helede bana çekerse hiiç düşünemiyorum emme hayırlısı..:52::52:

ayy çok şükür ya bende alırım didum bi gr almamışım...cmt dr a gididcem öle tasalanıodum çok aldım kızcak bana die..tatil dönüşü ilk iş tartılmak oldu ama çok şükür bin şükür almamışım..cmt e kadarda tutcam boğazımı:))

bende hep aceba kıpurdar ama ben hissedemezsem ya bilemezsem diodum ama değişik bişi o ya...hissedilio yani zmnı gelince...insanın hassasiyetine göre kendini dinlemesine göre değişyomuş cnm..16.-22. haftalar arasında bi tarihde hissediliyormuş..

cnm o vbağırsaktan gazdan daha farklı bişi, yani anlıosun onun yefrun olduğunu..
bana eşim sbh mail atmış yağmur napıo die..
didim vapurdayken uyandı...o zmndan buyanada suyla oynuo...bugün pıtlama patlamadan ziyade resmen dönüodu..şimdi ses yok ama:34::34:
cnm koç burcunun yani çok sakin bi çocuk olabilceğini düşünmüyorum helede bana çekerse hiiç düşünemiyorum emme hayırlısı..:52::52:

Allahım nasıl güzel bi duygudur bu yaa içinde yawrunu taşıyosun o senle yaşıyo ve hareket ediyo :emir_bebek:
şimdi uyuyodur kuzucuk ondan ses yoktur annesi sabah yorulmuştur ondan bide su yorar :52::52: aman nazarlar değmesin:nazar::nazar: benim alanyada daktır doğum 21 nisan dedi hönk dedim adam gününü söledi şaşırdım eğer 21 nisan olursa dediği gibi koç değil boğa olcek bebeğim ama ben sezeryan istediğim için sanırsam 21inden erken olur benim doğum ozmaan koç olur veee bende bi koç olduğum içünn anasına çeker dediğin gibi hareketli olar yawrucum :emir_bebek:

mutlu günlerr herkeseee:16:
bende kahvaltı yaptım,ortalığı topladım,geçmişi okudum yane ancaaa gelebildim:27:
baryamda da gezdik ailecek et yimedim o kadar,sadece kaynanamın kavurmasıyla annemin taskebabından yedim alınmasınlar die:56:
Ezqi'mizde tekmelere başladı canıma okuyor artık:1:
onun dışındaaaaa:44:
12 gün kaldı kontrolümüze,artık doktorumuz babasının müsait olduğu dönemlere veriyor randevuları yane akşam 6 dan sonra gelin dedi eşimde 6 da çıkıyor süper oldi böylee:29:
misaltin ve mavilef cinsiyetlerr hayırlı olsun amaa ben listeye burdan takip edip yazmasam sizin haber verdiiniz yoq:63:
neyse kızlar özledim sizi benn:29:

bende kahvaltı yaptım,ortalığı topladım,geçmişi okudum yane ancaaa gelebildim:27:
baryamda da gezdik ailecek et yimedim o kadar,sadece kaynanamın kavurmasıyla annemin taskebabından yedim alınmasınlar die:56:
12 gün kaldı kontrolümüze,artık doktorumuz babasının müsait olduğu dönemlere veriyor randevuları yane akşam 6 dan sonra gelin dedi eşimde 6 da çıkıyor süper oldi böylee:29:
misaltin ve mavilef cinsiyetlerr hayırlı olsun amaa ben listeye burdan takip edip yazmasam sizin haber verdiiniz yoq:63:

günaydın şekerrrr hoşgeldinn:46: bizde seni özledik:)
ayyy demek senin böcekte başladı tekmelere ne güzel yaa bayramdan döndük kaç kişinin bebişi kıpırdanmaya başlamışş bayram yaradımı bebiklere nee :1::1:

Evet cnm haklısın bu arada kilomda 54 oldu :)
Bundan sonra isim meselesi kaldı.
Ben Emre ve Kıvanç düşündüm. Ama babamız tıhh demiyor.

Zamanı gelince diyor :) Bakalım nasıl bir bomba patlatcak...

Allahım nasıl güzel bi duygudur bu yaa içinde yawrunu taşıyosun o senle yaşıyo ve hareket ediyo :emir_bebek:
şimdi uyuyodur kuzucuk ondan ses yoktur annesi sabah yorulmuştur ondan bide su yorar :52::52: aman nazarlar değmesin:nazar::nazar: benim alanyada daktır doğum 21 nisan dedi hönk dedim adam gününü söledi şaşırdım eğer 21 nisan olursa dediği gibi koç değil boğa olcek bebeğim ama ben sezeryan istediğim için sanırsam 21inden erken olur benim doğum ozmaan koç olur veee bende bi koç olduğum içünn anasına çeker dediğin gibi hareketli olar yawrucum :emir_bebek:
koç boğa farketmez ikiside zor burç:))
babamız koç bizde..annede balık..normalde bi koç kızı bekliyoruz..ama illa yok ben çok erken gelcem derse balık olur, kendi bilir:))
evden ii bilyorum balıkta olsa koç da olsa huysuz olcaa kesin:46::46::46:
vee bide koç bebikiyle en ii anlaşan anne balık annesiymiş...yani beeeeeeeeeenn:46::46:

hoşgeldin yefrum

kızlar herkeşlere merhabalar, ne çok şey yazmışsınız biz bayram sonrası rehaveti nedeniyle geç uyandık oku oku bitiremedik geçmişi...

cinsiyeti belli olanlara hayırlı olsun diyoruz kızmla beraber :nazar::nazar::nazar:

bayramın 2. gün anneannenin evinde gece tam yatmaya hazırlanmıştık, ben babacığın sırtına sarılmış uzanıyodum, kızım ilk tekmesini savurdu babasına. kızım kıçına tekmeyi bastı dedim :27::27:

bayramda dünyaları yedim, fena halde de şiştim ama kilo 2-3 güne oturduğu için hafta başı anlarım gerçek kilomu.
annenannemiz bize kavurma köfte pilav hazırlamış yemeye gitcez birazdan.
kızımla etoburuz :56::56::56:

hepiciğinize iyi günler, şirin tekmelenmeler diliyorum:64::62::66::80::80:

günaydın şekerrrr hoşgeldinn:46: bizde seni özledik:)
ayyy demek senin böcekte başladı tekmelere ne güzel yaa bayramdan döndük kaç kişinin bebişi kıpırdanmaya başlamışş bayram yaradımı bebiklere nee :1::1:
öyle oldu tunişim bayramda yidik tatlıları sarmaları etleri bebelerde içerde bayram etti:1:yoqsa ben kilo alcam die yemeye korkuyorum normalde:27:

Evet cnm haklısın bu arada kilomda 54 oldu :)
Bundan sonra isim meselesi kaldı.
Ben Emre ve Kıvanç düşündüm. Ama babamız tıhh demiyor.

Zamanı gelince diyor :) Bakalım nasıl bir bomba patlatcak...

walla bende dahil şu isim koyma işini babalara bıraktık yaaa anlamıyorum nideeen:47:
insan acıyorr galibaaa eşine şöle diyosun meselaa''ayyy yazııkk canım yaaa,ben bebei hissediom o hissetmiyoo ne kadar eziq bi duyguu babalık bariii ismini koysunda bi katkısı olduğunu anlasınn:27::27::1:'' mı diyoruz hepimiz yoqsa bendeki cadılıkla hayatta ismi benden başkası koyamazdı emmee içimden bi his koysun didi hep:38:

koç boğa farketmez ikiside zor burç:))
babamız koç bizde..annede balık..normalde bi koç kızı bekliyoruz..ama illa yok ben çok erken gelcem derse balık olur, kendi bilir:))
evden ii bilyorum balıkta olsa koç da olsa huysuz olcaa kesin:46::46::46:
vee bide koç bebikiyle en ii anlaşan anne balık annesiymiş...yani beeeeeeeeeenn:46::46:

hoşgeldin yefrum

hoşbulduk kanqii:3:

öyle oldu tunişim bayramda yidik tatlıları sarmaları etleri bebelerde içerde bayram etti:1:yoqsa ben kilo alcam die yemeye korkuyorum normalde:27:

walla bende dahil şu isim koyma işini babalara bıraktık yaaa anlamıyorum nideeen:47:
insan acıyorr galibaaa eşine şöle diyosun meselaa''ayyy yazııkk canım yaaa,ben bebei hissediom o hissetmiyoo ne kadar eziq bi duyguu babalık bariii ismini koysunda bi katkısı olduğunu anlasınn:27::27::1:'' mı diyoruz hepimiz yoqsa bendeki cadılıkla hayatta ismi benden başkası koyamazdı emmee içimden bi his koysun didi hep:38:

hoşbulduk kanqii:3:

yea ben beğenmesem kesin kıllık yapardım isim konusunda yapmur benim kafama yattı o nedenle ses etmedim..
benimde içime şöle bi duygu geldi, yazık kocacğım ilk 3 ay çok nazladı, çok ii baktı, damacık 2 kilo verdi...oda hak etti yani isim koymayı..
bide kız çocuk kim ne derse desin babayla arasında resmen bi aşk oluo..bende didim eşime nede olsa ben hiç aranıza giremicem, aranızda ayrı bi aşk olcak, o aşkın adını sen koy yefrum:)))) ama tabi yağmur değilde başka bişi deseydi böle ılımlı olurmuydum, tabikide nayırrrr:37::37:

yea ben beğenmesem kesin kıllık yapardım isim konusunda yapmur benim kafama yattı o nedenle ses etmedim..
benimde içime şöle bi duygu geldi, yazık kocacğım ilk 3 ay çok nazladı, çok ii baktı, damacık 2 kilo verdi...oda hak etti yani isim koymayı..
bide kız çocuk kim ne derse desin babayla arasında resmen bi aşk oluo..bende didim eşime nede olsa ben hiç aranıza giremicem, aranızda ayrı bi aşk olcak, o aşkın adını sen koy yefrum:)))) ama tabi yağmur değilde başka bişi deseydi böle ılımlı olurmuydum, tabikide nayırrrr:37::37:

evett yaaa bir de aralarındaki babakız aşkı insanı teşvik ediyorr..mesela bizimde ilk çocuumuz erkek olduğu için ki onu babası hep bitanemm diye sever bu defa kız olsun çoook istiyordu eşim onda bi kız çocuğu hayranlığı oldum olasu vardı zaten:38:son gittiimizde doktor kesin kız didi yaa bizimki birr şişti bi kabarttı koltukları,banadaa şöyle didi...hedef 12 den vuruldu görev tamam:1::1:
bende ezgi'yi beğendim ailede yoq hiç ezgi diye arkadaşım da olmadı...
bayramda da herkese söyledik kızımz ezqi diye...herkesinde hem hoşuna gitti hem çabuk alıştılar..,ezgi doğunca diye başlayan cümleler kurmaya başladılar:46:

di mi bende çok merak ediyorum ama yakındır bizimde hissetmemiz, olsun benim bugün 16'da randevum var görcem oğlumu bakalım ne kadar büyümüş şimdiden heyecan bastı :)))) inşallah bizim bebişlerimizde üzmezler annelerini hemen hissettirirler kendilerini ;)

benimde doğum tarihim 21 nisan görünüyo :))

Back
X