• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar selamm ben mayıs annesı olacagım ınsallah doktorlar ıkılı testte yanı 12. haftalarda bıze cınısyet tahmınınde bulundu ılerleyen zamanlarda sızın degıstımı cınsıyetler yoksa ılk tahmınler tutuomu geneldeee

kızlar selamm ben mayıs annesı olacagım ınsallah doktorlar ıkılı testte yanı 12. haftalarda bıze cınısyet tahmınınde bulundu ılerleyen zamanlarda sızın degıstımı cınsıyetler yoksa ılk tahmınler tutuomu geneldeee

benim 13. haftanın sonunda söyledi, eğer erkekse değişmiyo ama kız dediyse değişebiliyo

kızlar merhaba. nasılsınız. sabah oğluşumu gördüüümmm. 4 boyutlu bi ultrason istemişti doktorum. şimdiye kadar hep siyah beyaz görmüştüm. şimdi ilk kez böyle gördüm miniğimiii. ayy çok tatlıydııı. bağdaç kurmuş oturuyo paşam elinide başına dayamış pek düşünceliydi.:nazar:

hımm bana erkek dedı degısmez ozaman hayırlısı bakalım hep kız olcagını düşünmüştümmm....

tabi yine bilmiyoum ama benim kuzenime doktor kız dedi sonra 5,5 aylıkken oğlan dediler,bende doktorum oğlun olcak deyince dedim dönmez di mi o da yok dedi bazen erkeğin testisi aşağıda oluyomuş kız zannediliyomuş ama erkek dönmez dedi :)))

ANAMMM nasıl hıssediyorsunuz o hareketlerin bebek hareketleri oldugunu nasıl ayırd edioyrsnz??? ben bişey hıssetmıyorum cunku belirgin bişey yok ortada ancak eli ayagı bişeyleriyle iteklemesi lazım kı bu harekete bebegin yaptıgı demeliyim dıorum ...bişeyler oluyr ama bu kendimi dınlıyorum gaz fln dıorum ben
canım yakın zamanda hissedersin
ve zaten kalbin çarpar anlarsın bu benim miniğim dersin

aynen benimde:)) bide bi aralar çok sivilce falan çıkardı şimdi o halimden eser yok bi güzellik geldi yüzüme gözüme herkes aynı şeyi sölüyo erkek bebek güzelleştirirmişya :46::46:
benim boynum sivilce dolu yüzümde de çıkmaya başladı
ama yüzüm pamuk gibi erkek olduğu belli
ayy çok şükür ya bende alırım didum bi gr almamışım...cmt dr a gididcem öle tasalanıodum çok aldım kızcak bana die..tatil dönüşü ilk iş tartılmak oldu ama çok şükür bin şükür almamışım..cmt e kadarda tutcam boğazımı:))

bende hep aceba kıpurdar ama ben hissedemezsem ya bilemezsem diodum ama değişik bişi o ya...hissedilio yani zmnı gelince...insanın hassasiyetine göre kendini dinlemesine göre değişyomuş cnm..16.-22. haftalar arasında bi tarihde hissediliyormuş..

cnm o vbağırsaktan gazdan daha farklı bişi, yani anlıosun onun yefrun olduğunu..
bana eşim sbh mail atmış yağmur napıo die..
didim vapurdayken uyandı...o zmndan buyanada suyla oynuo...bugün pıtlama patlamadan ziyade resmen dönüodu..şimdi ses yok ama:34::34:
cnm koç burcunun yani çok sakin bi çocuk olabilceğini düşünmüyorum helede bana çekerse hiiç düşünemiyorum emme hayırlısı..:52::52:

oy sana ne güzel

mutlu günlerr herkeseee:16:
bende kahvaltı yaptım,ortalığı topladım,geçmişi okudum yane ancaaa gelebildim:27:
baryamda da gezdik ailecek et yimedim o kadar,sadece kaynanamın kavurmasıyla annemin taskebabından yedim alınmasınlar die:56:
Ezqi'mizde tekmelere başladı canıma okuyor artık:1:
onun dışındaaaaa:44:
12 gün kaldı kontrolümüze,artık doktorumuz babasının müsait olduğu dönemlere veriyor randevuları yane akşam 6 dan sonra gelin dedi eşimde 6 da çıkıyor süper oldi böylee:29:
misaltin ve mavilef cinsiyetlerr hayırlı olsun amaa ben listeye burdan takip edip yazmasam sizin haber verdiiniz yoq:63:
neyse kızlar özledim sizi benn:29:
demek kızın olacak çok sevindim canım

evett yaaa bir de aralarındaki babakız aşkı insanı teşvik ediyorr..mesela bizimde ilk çocuumuz erkek olduğu için ki onu babası hep bitanemm diye sever bu defa kız olsun çoook istiyordu eşim onda bi kız çocuğu hayranlığı oldum olasu vardı zaten:38:son gittiimizde doktor kesin kız didi yaa bizimki birr şişti bi kabarttı koltukları,banadaa şöyle didi...hedef 12 den vuruldu görev tamam:1::1:
bende ezgi'yi beğendim ailede yoq hiç ezgi diye arkadaşım da olmadı...
bayramda da herkese söyledik kızımz ezqi diye...herkesinde hem hoşuna gitti hem çabuk alıştılar..,ezgi doğunca diye başlayan cümleler kurmaya başladılar:46:
benimkide kız olsun istiyodu
hayırlısıyla oğlumuz olacakkkk
ezgi güzel isim
benim 13. haftanın sonunda söyledi, eğer erkekse değişmiyo ama kız dediyse değişebiliyo

aynen kayılıyorum benimde 14 haftalıktı erkek gibi dedi
ve öyle çıktı

kızlar merhaba,

ben 2012 mart annelerindenim :) umarım herşey yolundadır, yakında ayrıntılı ultrasona girmeyede başlayacaksınız hamileliğin zor kısımlarını ufak ufak atlatıyorsunuz büyük ihtimalle, yavaş yavaş alışverişlerde başlar :)

birçoğunuz duymuştur belki e-bebek bebeveyn kulübü diye bir kulübü var alışverişlerinizden %2 para puan kazanmanızı sağlıyor hem internet hemde mağaza alışverişlerinde geçerli bir kulüp ve referans sistemi ile çalışıyor.

e-bebek kulüp üyeliği için davet isteyen olursa aşağıdaki bilgileri bana msj atsın veya gamze.malkoc@gmail.com mail adresine göndersin, tc no cep tel falan ortalıkta paylaşmak doğru olmaz :) ben davet gönderirim isteyenlere.

bu arada CENTRAL HOSPITAL DR. BAŞAK SEL'E giden var mı aranızda ? bizim grupta 6 kişiyiz biz ama doğumunu yaptırmış birileri ile görüşmek istiyoruz umarım bulabiliriz, sizlerden bilgisi olan varsa 2012 mart anneleri bölümünde paylaşabilir misiniz?

Ad Soyad
doğum Tarihi
GSM Telefon
TC kimlik no

sıkıntıdan google yazdım ilginç kız isimleri die kk da bi yere attı..
allam ne kaaaa çok değişik isimler varmış, değil duymak söylemek bile çok zor yani bunları..
kız anası olacak olanlar ve isim konusunda kararsız olanlara;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...r/134246-ilginc-kiz-isimleri-bulan-var-3.html

tanrımmm kızım dermi aceba anne nie yağmur da berlikai erva, eliz, ikra, elisa, melinda, milena, armina vs. değil die:26::26::26:

merhabalar arkadaşlar.hepinizin bebişleri hayırlı olsun.benim bebişimde 19 haftaya girdi.cinsiyetimiz erkek.burcumuz koç.fakat ben hiç hissetmiyorum henüz.sık sık korkulara kapılıp her fırsatta ultrasona girmek istiyorum.ayrıca arefe günü karnımın üzerine düştüm.bayramda hep hastane telaşındaydık.hamd olsun bebeğime bişi olmamış.
bu gün kontrolüm vardı doktor çok uzun inceledi.ve bebek hiç dönmüyor dedi.ayrıntılı ultrason istedi.dua edin lütfen.gerçi ben ilk ultrasona girdiğimden beri benim bebiş hep sırt üstü yatıyor.hiç farklı pozisyonda görmedik.acaba benim gibi olanlarınız var mı?

allam ne kaaaa çok değişik isimler varmış, değil duymak söylemek bile çok zor yani bunları..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...r/134246-ilginc-kiz-isimleri-bulan-var-3.html

tanrımmm kızım dermi aceba anne nie yağmur da berlikai erva, eliz, ikra, elisa, melinda, milena, armina vs. değil die:26::26::26:

erkek versiyonunu buldum :1::1::1:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...erkek-bebek-isimleri-onerebilirmisiniz-4.html

ya allah aşkına petuş yaa..
yağmur hepsinden de güzel.. ecnebi ismi gibi bunlar yaf:1:

merhabalar arkadaşlar.hepinizin bebişleri hayırlı olsun.benim bebişimde 19 haftaya girdi.cinsiyetimiz erkek.burcumuz koç.fakat ben hiç hissetmiyorum henüz.sık sık korkulara kapılıp her fırsatta ultrasona girmek istiyorum.ayrıca arefe günü karnımın üzerine düştüm.bayramda hep hastane telaşındaydık.hamd olsun bebeğime bişi olmamış.
bu gün kontrolüm vardı doktor çok uzun inceledi.ve bebek hiç dönmüyor dedi.ayrıntılı ultrason istedi.dua edin lütfen.gerçi ben ilk ultrasona girdiğimden beri benim bebiş hep sırt üstü yatıyor.hiç farklı pozisyonda görmedik.acaba benim gibi olanlarınız var mı?

canım geçmiş olsun...umarım herşey yolundadır içini ferah tutmaya çalış..dualarımız seninle

şuara ya bayıldım ben yanee..
insan kızçesine şuara ismini nasıl bi ruh haliyle koyar yaa..:53:

ayy çok güldüm ya allah cızırtını versin...bak seninle aynı kafayı yaşıyan biride yorum yazmış: hanya,hunya,ecza,ezva,lara,lura vs.iki heceyibiraraya getir al sana isim

gerçekten saçmalamakta son noktaya ulaşmışlar...:52::52:

Ayyh canım yaa dikkat et bende çok korkuyorum düşmekten.. şimdi nasılsın? bişi oldu mu?

en son gittiğimizde yüzüstü yatıyordu bizimki :nazar::nazar: doktor hemen bi foto almalaıoyım bakın bakın her zaman bu pozisyonda göremezsiniz dedi maşallah yafruma :nazar: tabi alan geniş biraz daha büyünce bakalım öle artistlikler yapabilecek mi :1::1::1:

Afiyet bal şeker olsun tatlım. Ah o etleri bide ben yiyebilsem tam bi etoburdum şu an et denince midem bulanıyo b12 vitamini eksikliği cıktı yiyemediğim için toktor b12 vitamini verdi bana siz et yinin ben hap :( bu oğlan kimyamı bozduu :)

aynenn tatlım bizde bugün döndük bayram çabucak bitti... ve bu etler, tatlılar göbiş yaptı bende de... şimdiye kadar hiç kilo almamıştım ama bu bayram yaradı bize :1:

menzil ilk aylarda yemeyi bırak kokusuna tahammül edemiyordum aylardır yemediğimden olsa gerek nası özlemişim zaten seviyorum kırmızı et beyaz et balık :56::56::56:
srrbkl bende de göbek çıktı yaa ilk günlerde hiç belli olmuo diyorlardı bayramın son günlerinde belli oluyo canım demeye başladılar ben ilk aylarda da kilo aldığım için kilolardan çekiniyorum riskli aylara giriyoruz naasıl olacak bilmem:44::44:
hareketleri hissetmiyorum hala:50:keşke hissedebilsem artıkım

kızlar merhaba. nasılsınız. sabah oğluşumu gördüüümmm. 4 boyutlu bi ultrason istemişti doktorum. şimdiye kadar hep siyah beyaz görmüştüm. şimdi ilk kez böyle gördüm miniğimiii. ayy çok tatlıydııı. bağdaç kurmuş oturuyo paşam elinide başına dayamış pek düşünceliydi.:nazar:

ooyyşşş...yirimmmm bağdaşını,dünyanın nasıl bir yer olduğunu düşünüyodur zavallımm:1:

bende ilk tahmin tuttu,fekat tutmayanlar da var canım:29:

canım yakın zamanda hissedersin
ve zaten kalbin çarpar anlarsın bu benim miniğim dersin

benim boynum sivilce dolu yüzümde de çıkmaya başladı
ama yüzüm pamuk gibi erkek olduğu belli

oy sana ne güzel

demek kızın olacak çok sevindim canım

benimkide kız olsun istiyodu
hayırlısıyla oğlumuz olacakkkk
ezgi güzel isim

aynen kayılıyorum benimde 14 haftalıktı erkek gibi dedi
ve öyle çıktı

heee kızım olcakkk ismide ezgi olcak inşallahhhh,sağol bebemmm:29:

walla akıllı bir kız bence bu isimler için kavga eder ailesiyle...bu ne beee ervaa başka isimmi yoqtu anneeeee diyee:1:

Back
X