Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selamm ben mayıs annesı olacagım ınsallah doktorlar ıkılı testte yanı 12. haftalarda bıze cınısyet tahmınınde bulundu ılerleyen zamanlarda sızın degıstımı cınsıyetler yoksa ılk tahmınler tutuomu geneldeee
benim 13. haftanın sonunda söyledi, eğer erkekse değişmiyo ama kız dediyse değişebiliyo
hımm bana erkek dedı degısmez ozaman hayırlısı bakalım hep kız olcagını düşünmüştümmm....
canım yakın zamanda hissedersinANAMMM nasıl hıssediyorsunuz o hareketlerin bebek hareketleri oldugunu nasıl ayırd edioyrsnz??? ben bişey hıssetmıyorum cunku belirgin bişey yok ortada ancak eli ayagı bişeyleriyle iteklemesi lazım kı bu harekete bebegin yaptıgı demeliyim dıorum ...bişeyler oluyr ama bu kendimi dınlıyorum gaz fln dıorum ben
benim boynum sivilce dolu yüzümde de çıkmaya başladıaynen benimde:)) bide bi aralar çok sivilce falan çıkardı şimdi o halimden eser yok bi güzellik geldi yüzüme gözüme herkes aynı şeyi sölüyo erkek bebek güzelleştirirmişya![]()
ayy çok şükür ya bende alırım didum bi gr almamışım...cmt dr a gididcem öle tasalanıodum çok aldım kızcak bana die..tatil dönüşü ilk iş tartılmak oldu ama çok şükür bin şükür almamışım..cmt e kadarda tutcam boğazımı:))
bende hep aceba kıpurdar ama ben hissedemezsem ya bilemezsem diodum ama değişik bişi o ya...hissedilio yani zmnı gelince...insanın hassasiyetine göre kendini dinlemesine göre değişyomuş cnm..16.-22. haftalar arasında bi tarihde hissediliyormuş..
cnm o vbağırsaktan gazdan daha farklı bişi, yani anlıosun onun yefrun olduğunu..
bana eşim sbh mail atmış yağmur napıo die..
didim vapurdayken uyandı...o zmndan buyanada suyla oynuo...bugün pıtlama patlamadan ziyade resmen dönüodu..şimdi ses yok ama
cnm koç burcunun yani çok sakin bi çocuk olabilceğini düşünmüyorum helede bana çekerse hiiç düşünemiyorum emme hayırlısı..![]()
demek kızın olacak çok sevindim canımmutlu günlerr herkeseee
bende kahvaltı yaptım,ortalığı topladım,geçmişi okudum yane ancaaa gelebildim
baryamda da gezdik ailecek et yimedim o kadar,sadece kaynanamın kavurmasıyla annemin taskebabından yedim alınmasınlar die
Ezqi'mizde tekmelere başladı canıma okuyor artık
onun dışındaaaaa:44:
12 gün kaldı kontrolümüze,artık doktorumuz babasının müsait olduğu dönemlere veriyor randevuları yane akşam 6 dan sonra gelin dedi eşimde 6 da çıkıyor süper oldi böylee
misaltin ve mavilef cinsiyetlerr hayırlı olsun amaa ben listeye burdan takip edip yazmasam sizin haber verdiiniz yoq
neyse kızlar özledim sizi benn![]()
benimkide kız olsun istiyoduevett yaaa bir de aralarındaki babakız aşkı insanı teşvik ediyorr..mesela bizimde ilk çocuumuz erkek olduğu için ki onu babası hep bitanemm diye sever bu defa kız olsun çoook istiyordu eşim onda bi kız çocuğu hayranlığı oldum olasu vardı zatenson gittiimizde doktor kesin kız didi yaa bizimki birr şişti bi kabarttı koltukları,banadaa şöyle didi...hedef 12 den vuruldu görev tamam
bende ezgi'yi beğendim ailede yoq hiç ezgi diye arkadaşım da olmadı...
bayramda da herkese söyledik kızımz ezqi diye...herkesinde hem hoşuna gitti hem çabuk alıştılar..,ezgi doğunca diye başlayan cümleler kurmaya başladılar![]()
benim 13. haftanın sonunda söyledi, eğer erkekse değişmiyo ama kız dediyse değişebiliyo
sıkıntıdan google yazdım ilginç kız isimleri die kk da bi yere attı..
allam ne kaaaa çok değişik isimler varmış, değil duymak söylemek bile çok zor yani bunları..
kız anası olacak olanlar ve isim konusunda kararsız olanlara;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...r/134246-ilginc-kiz-isimleri-bulan-var-3.html
tanrımmm kızım dermi aceba anne nie yağmur da berlikai erva, eliz, ikra, elisa, melinda, milena, armina vs. değil die:26::26::26:
allam ne kaaaa çok değişik isimler varmış, değil duymak söylemek bile çok zor yani bunları..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...r/134246-ilginc-kiz-isimleri-bulan-var-3.html
tanrımmm kızım dermi aceba anne nie yağmur da berlikai erva, eliz, ikra, elisa, melinda, milena, armina vs. değil die:26::26::26:
merhabalar arkadaşlar.hepinizin bebişleri hayırlı olsun.benim bebişimde 19 haftaya girdi.cinsiyetimiz erkek.burcumuz koç.fakat ben hiç hissetmiyorum henüz.sık sık korkulara kapılıp her fırsatta ultrasona girmek istiyorum.ayrıca arefe günü karnımın üzerine düştüm.bayramda hep hastane telaşındaydık.hamd olsun bebeğime bişi olmamış.
bu gün kontrolüm vardı doktor çok uzun inceledi.ve bebek hiç dönmüyor dedi.ayrıntılı ultrason istedi.dua edin lütfen.gerçi ben ilk ultrasona girdiğimden beri benim bebiş hep sırt üstü yatıyor.hiç farklı pozisyonda görmedik.acaba benim gibi olanlarınız var mı?
ya allah aşkına petuş yaa..
yağmur hepsinden de güzel.. ecnebi ismi gibi bunlar yaf![]()
dilim dönmüo çoğunu söylemeye, kızıma koysam bide yaka kartı yapmam gerekir heralde yefruma, unuturum bu isimleri ben:))
şuara ya bayıldım ben yanee..
insan kızçesine şuara ismini nasıl bi ruh haliyle koyar yaa..![]()
merhabalar arkadaşlar.hepinizin bebişleri hayırlı olsun.benim bebişimde 19 haftaya girdi.cinsiyetimiz erkek.burcumuz koç.fakat ben hiç hissetmiyorum henüz.sık sık korkulara kapılıp her fırsatta ultrasona girmek istiyorum.ayrıca arefe günü karnımın üzerine düştüm.bayramda hep hastane telaşındaydık.hamd olsun bebeğime bişi olmamış.
bu gün kontrolüm vardı doktor çok uzun inceledi.ve bebek hiç dönmüyor dedi.ayrıntılı ultrason istedi.dua edin lütfen.gerçi ben ilk ultrasona girdiğimden beri benim bebiş hep sırt üstü yatıyor.hiç farklı pozisyonda görmedik.acaba benim gibi olanlarınız var mı?
Afiyet bal şeker olsun tatlım. Ah o etleri bide ben yiyebilsem tam bi etoburdum şu an et denince midem bulanıyo b12 vitamini eksikliği cıktı yiyemediğim için toktor b12 vitamini verdi bana siz et yinin ben hapbu oğlan kimyamı bozduu :)
aynenn tatlım bizde bugün döndük bayram çabucak bitti... ve bu etler, tatlılar göbiş yaptı bende de... şimdiye kadar hiç kilo almamıştım ama bu bayram yaradı bize![]()
kızlar merhaba. nasılsınız. sabah oğluşumu gördüüümmm. 4 boyutlu bi ultrason istemişti doktorum. şimdiye kadar hep siyah beyaz görmüştüm. şimdi ilk kez böyle gördüm miniğimiii. ayy çok tatlıydııı. bağdaç kurmuş oturuyo paşam elinide başına dayamış pek düşünceliydi.![]()
kızlar selamm ben mayıs annesı olacagım ınsallah doktorlar ıkılı testte yanı 12. haftalarda bıze cınısyet tahmınınde bulundu ılerleyen zamanlarda sızın degıstımı cınsıyetler yoksa ılk tahmınler tutuomu geneldeee
canım yakın zamanda hissedersin
ve zaten kalbin çarpar anlarsın bu benim miniğim dersin
benim boynum sivilce dolu yüzümde de çıkmaya başladı
ama yüzüm pamuk gibi erkek olduğu belli
oy sana ne güzel
demek kızın olacak çok sevindim canım
benimkide kız olsun istiyodu
hayırlısıyla oğlumuz olacakkkk
ezgi güzel isim
aynen kayılıyorum benimde 14 haftalıktı erkek gibi dedi
ve öyle çıktı