LULUBAR (Ar.) İnci yağmuru.
acebaaa :26:
lulubar yerine İNCİ YAĞMUR koysak olma mııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LULUBAR (Ar.) İnci yağmuru.
lulubar yerine İNCİ YAĞMUR koysak olma mııı![]()
lulubar yerine İNCİ YAĞMUR koysak olma mııı![]()
Ayyh canım yaa dikkat et bende çok korkuyorum düşmekten.. şimdi nasılsın? bişi oldu mu?
en son gittiğimizde yüzüstü yatıyordu bizimkidoktor hemen bi foto almalaıoyım bakın bakın her zaman bu pozisyonda göremezsiniz dedi maşallah yafruma
tabi alan geniş biraz daha büyünce bakalım öle artistlikler yapabilecek mi
![]()
anam yağmur zaten uzun bi isim yanına 2. bi isme gerenk yok:)
eskiden bi çizgifilm vardı orda şişko bi kız vardı saçlar lüle lüle, ismi lulu ydu kızın...kocam benle hep dalga geçer lulu die...bunu duymasın yani..lulu nun kızı lulubar:))
ölüyorum uykusuzluktan yaa...
sabaha karşı 3 mü 4 mü neydi yattığımda..yol yorgunluğu var. bayramda da annemlerin evinden misafir kalkmadı.. pek dinlenemedim.. eskiden işte masaya kapanıp uyuyabiliyordum ama artık göbeğim büyüdüğü için pek rahat yapamıyorum.. yani aslında o şekilde iki büklüm oluyo gibi geliyo yafrum.. ama kafamı çok çok zor tutuyorum.. iş çıkışı kocişim gelecek beni almaya... otobüste metrobüste rezil olma bu halinle dedi..
allah başımdan eksik etmesin..![]()
delüüü.. çizelgemi değiştirdim beğendiniz mii..
bebeği erkek olup isim bulanlar............
tatlım erkek olma ihtimaline karşılık bora ya da toprak düşünmüştüm ben..
bebeği erkek olup isim bulanlar............
anam yağmur zaten uzun bi isim yanına 2. bi isme gerenk yok:)
eskiden bi çizgifilm vardı orda şişko bi kız vardı saçlar lüle lüle, ismi lulu ydu kızın...kocam benle hep dalga geçer lulu die...bunu duymasın yani..lulu nun kızı lulubar:))
kuzucum ezgiye karar vermemiş miydin sen..
delüüü.. çizelgemi değiştirdim beğendiniz mii..
bizde efe çağan düşünmüştük...patronumun oğlu var ismi iren elvend...iren özgür, hür demekmiş..elvend de eski bir türk boyununmu ne ismiymiş..çok ilginç gelmişti bana
kızlar bizim daha cinsiyet belli diil,yani bellidir de randevum haftaya salı,şu Anda bilmiyorum,çift taraflı isimlere bakıoyruz biz de,kız olursa Nisan koyalım falan demiştik,gittikçe hoşumuza gitmeye başladı,sizce nasıl Nisan ismi kız için?
GEÇMİŞ OLSUNmerhabalar arkadaşlar.hepinizin bebişleri hayırlı olsun.benim bebişimde 19 haftaya girdi.cinsiyetimiz erkek.burcumuz koç.fakat ben hiç hissetmiyorum henüz.sık sık korkulara kapılıp her fırsatta ultrasona girmek istiyorum.ayrıca arefe günü karnımın üzerine düştüm.bayramda hep hastane telaşındaydık.hamd olsun bebeğime bişi olmamış.
bu gün kontrolüm vardı doktor çok uzun inceledi.ve bebek hiç dönmüyor dedi.ayrıntılı ultrason istedi.dua edin lütfen.gerçi ben ilk ultrasona girdiğimden beri benim bebiş hep sırt üstü yatıyor.hiç farklı pozisyonda görmedik.acaba benim gibi olanlarınız var mı?
:)ölüyorum uykusuzluktan yaa...
sabaha karşı 3 mü 4 mü neydi yattığımda..yol yorgunluğu var. bayramda da annemlerin evinden misafir kalkmadı.. pek dinlenemedim.. eskiden işte masaya kapanıp uyuyabiliyordum ama artık göbeğim büyüdüğü için pek rahat yapamıyorum.. yani aslında o şekilde iki büklüm oluyo gibi geliyo yafrum.. ama kafamı çok çok zor tutuyorum.. iş çıkışı kocişim gelecek beni almaya... otobüste metrobüste rezil olma bu halinle dedi..
allah başımdan eksik etmesin..![]()
bende giderkende gelirkende yolda fena kustum ya..hele giderken o kadar şiddetliydiki 2 gün suratım benek benek gezdim kırmızı kırmızı...ben hala sbhları öğüryom ya, geçmicek heralde...öğürürken çok şiddetli olyo , ecaba o sarsıntıdan ötürü bebekimin eşi aşağıda kalmış olabilirmi????
akşam 10 da geldik ama bende çok yorgunum..allahdan cmt pzr a ne kaldı cnm ya...bide ayaklarım donuo hastamı olcam ecab..
offf sıkıldım kendimden..akşam olsun...:2::2:
ben yusuf isitiyorumbebeği erkek olup isim bulanlar............
kızlar bizim daha cinsiyet belli diil,yani bellidir de randevum haftaya salı,şu Anda bilmiyorum,çift taraflı isimlere bakıoyruz biz de,kız olursa Nisan koyalım falan demiştik,gittikçe hoşumuza gitmeye başladı,sizce nasıl Nisan ismi kız için?
ahhhaaaa beyim beni şu anda boşamak üzere...
mail attım ben yağmur u beğenmiyorum die, o zmn isim söyle dedi..önerdiğim isimler;
berlika, erva, eliz, ikra, elisa, mina, melinda, milena, armina..
cevabı şu: sen kızına isim koymuosun, aa kızının ismi ne die sorsunlar istiosun...
diğer önerilerim;
Maia : Atlas ile Pleione'in kızı. Zeus ona gönül vermişti. Kyllen dağında onunla evlendi ve Hermes doğdu.
İsis : Güneş tanrısı Horos'un annesi.
Leda : Etolia kralı Thestios'un kızı, Tyndaros'un karısı.
buna cevap: yaktırtma bana o formunu, forumdanmı öğreniosun bu isimleri
uykum açıldı:)))![]()