• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ölüyorum uykusuzluktan yaa...
sabaha karşı 3 mü 4 mü neydi yattığımda..yol yorgunluğu var. bayramda da annemlerin evinden misafir kalkmadı.. pek dinlenemedim.. eskiden işte masaya kapanıp uyuyabiliyordum ama artık göbeğim büyüdüğü için pek rahat yapamıyorum.. yani aslında o şekilde iki büklüm oluyo gibi geliyo yafrum.. ama kafamı çok çok zor tutuyorum.. iş çıkışı kocişim gelecek beni almaya... otobüste metrobüste rezil olma bu halinle dedi..
allah başımdan eksik etmesin.. :nazar::nazar:

acebaaa :26:
lulubar yerine İNCİ YAĞMUR koysak olma mııı:27:

anam yağmur zaten uzun bi isim yanına 2. bi isme gerenk yok:)
eskiden bi çizgifilm vardı orda şişko bi kız vardı saçlar lüle lüle, ismi lulu ydu kızın...kocam benle hep dalga geçer lulu die...bunu duymasın yani..lulu nun kızı lulubar:))

Ayyh canım yaa dikkat et bende çok korkuyorum düşmekten.. şimdi nasılsın? bişi oldu mu?

en son gittiğimizde yüzüstü yatıyordu bizimki :nazar::nazar: doktor hemen bi foto almalaıoyım bakın bakın her zaman bu pozisyonda göremezsiniz dedi maşallah yafruma :nazar: tabi alan geniş biraz daha büyünce bakalım öle artistlikler yapabilecek mi :1::1::1:

teşekkürler cnm.iyiyim hamd olsun..inş daha iyi olurum.tabi hepimiz....

eskiden bi çizgifilm vardı orda şişko bi kız vardı saçlar lüle lüle, ismi lulu ydu kızın...kocam benle hep dalga geçer lulu die...bunu duymasın yani..lulu nun kızı lulubar:))
:60: delüüü.. çizelgemi değiştirdim beğendiniz mii..

sabaha karşı 3 mü 4 mü neydi yattığımda..yol yorgunluğu var. bayramda da annemlerin evinden misafir kalkmadı.. pek dinlenemedim.. eskiden işte masaya kapanıp uyuyabiliyordum ama artık göbeğim büyüdüğü için pek rahat yapamıyorum.. yani aslında o şekilde iki büklüm oluyo gibi geliyo yafrum.. ama kafamı çok çok zor tutuyorum.. iş çıkışı kocişim gelecek beni almaya... otobüste metrobüste rezil olma bu halinle dedi..

bende giderkende gelirkende yolda fena kustum ya..hele giderken o kadar şiddetliydiki 2 gün suratım benek benek gezdim kırmızı kırmızı...ben hala sbhları öğüryom ya, geçmicek heralde...öğürürken çok şiddetli olyo , ecaba o sarsıntıdan ötürü bebekimin eşi aşağıda kalmış olabilirmi????

akşam 10 da geldik ama bende çok yorgunum..allahdan cmt pzr a ne kaldı cnm ya...bide ayaklarım donuo hastamı olcam ecab..

offf sıkıldım kendimden..akşam olsun...:2::2:

:9:şu an gülmekten çene kemiklerim ağrıdııı:1::1::1:

kuzucum ezgiye karar vermemiş miydin sen..

yok canım ezgi son kararım..kendim için söylemiyorum tatlım hani lulubar inci yağmuru demekmiş yaa niden türkçesini koymuyoruz demek istedim..hemide inci yağmur,lulubardan çok daha eyiii:27:

:60: delüüü.. çizelgemi değiştirdim beğendiniz mii..

güzel olmuş:29:

kızlar bizim daha cinsiyet belli diil,yani bellidir de randevum haftaya salı,şu Anda bilmiyorum,çift taraflı isimlere bakıoyruz biz de,kız olursa Nisan koyalım falan demiştik,gittikçe hoşumuza gitmeye başladı,sizce nasıl Nisan ismi kız için?

kızlar bizim daha cinsiyet belli diil,yani bellidir de randevum haftaya salı,şu Anda bilmiyorum,çift taraflı isimlere bakıoyruz biz de,kız olursa Nisan koyalım falan demiştik,gittikçe hoşumuza gitmeye başladı,sizce nasıl Nisan ismi kız için?

bence güzel bi isim..böyle doğayı baharı tabiatı anımsatan isimleri seviyorum ben...neşe doluo içim...bi ara düşünmüştüm nisan bebeği olan herkes nisan ismi koyar die ama bizde nisan düşünen yok sanırsam sanki başka??

ahhhaaaa beyim beni şu anda boşamak üzere...:43::43::43:
mail attım ben yağmur u beğenmiyorum die, o zmn isim söyle dedi..önerdiğim isimler;
berlika, erva, eliz, ikra, elisa, mina, melinda, milena, armina..
cevabı şu: sen kızına isim koymuosun, aa kızının ismi ne die sorsunlar istiosun...
diğer önerilerim;
Maia : Atlas ile Pleione'in kızı. Zeus ona gönül vermişti. Kyllen dağında onunla evlendi ve Hermes doğdu.
İsis : Güneş tanrısı Horos'un annesi.
Leda : Etolia kralı Thestios'un kızı, Tyndaros'un karısı.
buna cevap: yaktırtma bana o formunu, forumdanmı öğreniosun bu isimleri

uykum açıldı:))):46::46:

merhabalar arkadaşlar.hepinizin bebişleri hayırlı olsun.benim bebişimde 19 haftaya girdi.cinsiyetimiz erkek.burcumuz koç.fakat ben hiç hissetmiyorum henüz.sık sık korkulara kapılıp her fırsatta ultrasona girmek istiyorum.ayrıca arefe günü karnımın üzerine düştüm.bayramda hep hastane telaşındaydık.hamd olsun bebeğime bişi olmamış.
bu gün kontrolüm vardı doktor çok uzun inceledi.ve bebek hiç dönmüyor dedi.ayrıntılı ultrason istedi.dua edin lütfen.gerçi ben ilk ultrasona girdiğimden beri benim bebiş hep sırt üstü yatıyor.hiç farklı pozisyonda görmedik.acaba benim gibi olanlarınız var mı?
GEÇMİŞ OLSUN
görünmez kaza sanırım bende düşmekten ve merdivenlerden çok korkuyorum
dualarımız seninle
:)
hep kuzuları düşünüyoruz değil mi :)

bende giderkende gelirkende yolda fena kustum ya..hele giderken o kadar şiddetliydiki 2 gün suratım benek benek gezdim kırmızı kırmızı...ben hala sbhları öğüryom ya, geçmicek heralde...öğürürken çok şiddetli olyo , ecaba o sarsıntıdan ötürü bebekimin eşi aşağıda kalmış olabilirmi????

akşam 10 da geldik ama bende çok yorgunum..allahdan cmt pzr a ne kaldı cnm ya...bide ayaklarım donuo hastamı olcam ecab..

offf sıkıldım kendimden..akşam olsun...:2::2:

canım kusmaların devam mı ediyor
yemen nasıl

bebeği erkek olup isim bulanlar............
ben yusuf isitiyorum
oğlum hasan istiyo
bazen yusuf diyo
bakalım ne olacak

kızlar ben çok acayip isimlere karşıyım
yani geçmişimizi kültürümüzü yansıtan isimler taraftarıyım
yavuz ismide çok güzel :)

çok güzel canım. Bolluk bereket demek zaten. Ayına da uyuyor kız olursa süper.
Bende kız olursa Nisan vermeyi düşünmüştüm. Ama Erkekim olucak. Kararsızım...

ahhhaaaa beyim beni şu anda boşamak üzere...:43::43::43:
mail attım ben yağmur u beğenmiyorum die, o zmn isim söyle dedi..önerdiğim isimler;
berlika, erva, eliz, ikra, elisa, mina, melinda, milena, armina..
cevabı şu: sen kızına isim koymuosun, aa kızının ismi ne die sorsunlar istiosun...
diğer önerilerim;
Maia : Atlas ile Pleione'in kızı. Zeus ona gönül vermişti. Kyllen dağında onunla evlendi ve Hermes doğdu.
İsis : Güneş tanrısı Horos'un annesi.
Leda : Etolia kralı Thestios'un kızı, Tyndaros'un karısı.
buna cevap: yaktırtma bana o formunu, forumdanmı öğreniosun bu isimleri

uykum açıldı:))):46::46:

Harika diyaloğunuz :):emir_bebek::nazar:

Back
X