datlum bizim görümcede petuşun dediği gibi akıl küpü hemde çok sosyal ama naz ı bilmem çok nazlı oluyorlar bende eylül naz ismini çok seviyorum hain kuzenim benden önce davrandı ha tabi bide benim daha cinsiyet belli bile değil
valla zaten silemedim o yüzden ne üzüldüm ne sevindim bu duruma cumartesi öğleden sonra iş çıkısı kardeşimi kandırabilirsem biraz temizlik yaparız yoksa zor gibi gözüküyor ben çok çabuk yoruluyorum bide çok uykum oluyo eve gelince yaa(
ben böyleyimmm, bennn böyleyimbende sorum kaynadı demiştim helal sana kaçmıyo gözünden
bende çok isimleri kişilerle bağdaştırdıımdan bulamıyorum...1 tane tanıdıım ezgi var o da 33 yaşında kuaförüm,dimekk akıllı ve tatlı bi kız diosun ezgi:44:bunu düşünücem
sanırım benim isim kutusu 5 ay daha boş kalıcak çook kararsızım eşime kaldıysak ezgi,lara,ela bunlardan biri olabilir:26:
babayı nassı bırakza 20 gün tekk
aa soyisimlede çok güzel uymuş tunişcim ..beğendim ben..iki isim bazan güzel oluyo ya birlikte söylenebilir..
ablamda dio yağmur naz koy..birlikte söylenio diede babamız yağmurda yağmur dio
hıı anladım..o zmn ok dir bebem..kısmetse 32. haftaya kadar düşünüyorum zaten bebişten sonrada bi süre çalışmayı düşünmüyorum canım o yüzden farketmicek benim için doğumdan sonra kullanmak Allahım yinede hepimize sağlık versinde çalışalım ben çalışınca daha düzenli oluyorum inşallah sende istediğin süreye kadar çalışırsın
EzGiNaZ nasılll
yine bıktırdım isimden sizi ne karasız qadınım
ben böyleyimmm, bennn böyleyim
babada izin alıp gelmicekmiydi hımmm evet babayıı siz bıraksanız babası sizi bırakmaz zaten bence
evet ya isimi bende dünden beri söleyip duruyom kendi kendime babasıda meğer düşünüyomuş orda napsın kocişim yaa iism konusunu açar açmaz lap diye yiğit efe dedi bak seeeen dedim sen oralarda yalız başına isimmi düşünüyon dedim cimnsiyet belli olana kadar banada sölemedi hiç düşündüğü isimleri sıpa
naz ismini çok sverim ben petuşum ama bence yağmur tek başına daha güzel sankim babanız nazı istem,yomu yağmurun yanında??
yok bebeğim ya, babamız yazın max. 15 gün izin hakkı olacak..dioruz ben haziranda önden gidim annemlerin yanına..1 hafta 10 gün sonrada o gelir, 3-5 gün kalırız birlikte, sonra çeşme, ordan akçay-altınoluk, ordan ist...3 aylık bebikle nasıl:)))
evet cnm istemio onun kızının ismi sadece yağmur olcakmış
hıı anladım..o zmn ok dir bebem..
ezginzaı söylemek biraz zor gibi geldi sanki hıı?? sıoysiminiz uzunsa ezgi olsun, kızaysa ezginaz??
dün didimki kocama artık ben yoruldum isim aramaktan sen koy ismini ilerde beğenmezse baban koyduydu dirim dedim
bende kaan kız olsa idi eylül nehir koycaktım ama şimdi eylül koyamam nisan doğumlu yaa bana tuhaf gelio=)
ben 2 camımı silmiştim oturma odasını ve oğlumun odasınıda c.tesiye bırakmıştım..onun haricinde oturma grubum açık renk onu sildim,mutfak dolabımı sildim birde kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldırdım o kaaa
benimde koltukları silmem lazımdı ya, havalar ha ısındı ha ısınacak derken , iice kış bastırdı kaldı bahara:)) :26:
soyismimiz kısa yaaff...ezginaz gedik,ezgi gedik hangisi iyi durdu:26:
amannn napalım olduğu kadar artık...doğuma yakın halıları vericem yıkamaya,badanayı bu yıl yaptık zaten alçısıydı,parkesiydi fln inşaat vardı evde..
birde temislikçi tuttukmuydu martta tamam işte
ezginaz geidk daha ii durdu sanki..
yani şöle paşabeyzade, balabaner, ahmetoğullarından felan gibi havalı bi soy isim istiodum bende hep ya..
yağmur aytaç...hiç öyle bi havası yok
benim eski bankamda genel md vardı yıllar önce ismi barlas balabaner di...adamın isme bak ya resmen yönetici olmak için yaratılmış..
şimdikide serra akçaoğlu..kadının isme bak, doğarken bişi olcam ben die doğmuş:)
düşünyom düşünyom "yağmur aytaç" ne olabilir, yönetici ismi değil bi kere...piansit felanmı aceba..aslımızda neslimizde yok öle bi yeteneği olane eemme, neyseee
yani şöle paşabeyzade, balabaner, ahmetoğullarından felan gibi havalı bi soy isim istiodum bende hep ya..
benim eski bankamda genel md vardı yıllar önce ismi barlas balabaner di...adamın isme bak ya resmen yönetici olmak için yaratılmış..
şimdikide serra akçaoğlu..kadının isme bak, doğarken bişi olcam ben die doğmuş:)
düşünyom düşünyom "yağmur aytaç" ne olabilir, yönetici ismi değil bi kere...piansit felanmı aceba..aslımızda neslimizde yok öle bi yeteneği olane eemme, neyseee
delüü ya, ama yinede seviyorum seni...hee walla al bendende o kadar...:) yağmur aytaç sanki oyuncu ismi gibi oldu :44:
bizimkide ezginaz gedik olursa ne olur bilmem ki:26:
offf bi isim koymak bide tuvalete alıştırmak öyle zorkiii
ohhhh herkes isim koymuş biz halen düşünüyoruz bi türlü karar veremedik :))))
perdeler var bide..sen yıkadın ütüledinde benim duryo..
ama benimkilder ütü istemeyen cinsdenler..yıkıcam kocamda ascak o kaa ona bile totom yok:))
halılarıda nisanda bu eve taşınırken yıkatmıştım, yaz geldi die sermemiştim, daha yeni serdim..bebik için martta bi daha yıkatırım ok ok..
emme tutmam temizlikçi gari..martta ablam gelir kayınvalidem gelir onlar yapsın gari..
delümm yaa nerdende geliyo akınabizde karar veremedik beee ben yusuf alp olsun diyom babamız hayırrrr diyo söylediğim heç bişeyi beğenmiyo eşimin adı yıldırım soyadımız yıldırım oğlanın adınıda yıldırım koycam diyo
delümm yaa nerdende geliyo akınabizde karar veremedik beee ben yusuf alp olsun diyom babamız hayırrrr diyo söylediğim heç bişeyi beğenmiyo eşimin adı yıldırım soyadımız yıldırım oğlanın adınıda yıldırım koycam diyo
delüü ya, ama yinede seviyorum seni...
evet cnm biz böle önden önden gidioz işte..babamız kulağına okudu üfledi bile?
mavilef yok bugün..nerde nerde
cnm ben böyle şeyleri çok düşünürüm nieysebalık burcuyum hayalperestim ondan olabülür...
bak ben kadir isminide çok severim alp ismide emme ikiside eski sevgülülerimin adı yani, ondan bile sevio olabilirim yani:)
cnm maşallah hepimizin babaları çok bilyo...anaların hiç hakkı yok bu çocuklarda
yokk artıkkk daha nelerrr
bende seniiiiiii
delüü ya, ama yinede seviyorum seni...
evet cnm biz böle önden önden gidioz işte..babamız kulağına okudu üfledi bile?
mavilef yok bugün..nerde nerde
yıkıcamm dedim yaaa aklıma dün kocamla yaptığımız tartışma geldi
yaa dün akşam nasıl geçti gün didi bende,mutfak dolabını sildim masa örtüsünü yıkadım fln diye anlatırkensen mi yıkadın makinemi didiii...benim şarteller attı tabee...yaaa sen nasıl bi insansın die başladım orda makine dururken benmi yıkıcaktım ne dion yane didim... bakkkk makineye çamaşırı atıp düğmesine basmam kalırsın ortada didim güldü pis piss
iyi o zaman yap temisliini sen serçe parnaamı kımıldatmıom artık didim
siz erkekler nedense kadınların rahatı için çıkarılan bütün teknolojik eşyalara takmış durumdasınız didim
konuştuuna pişman ettim onuuu
aaa çağan çağan çağanbizede bildiğiniz değişik erkek isimleri varsa yazın, ben taylan yada çağan diyorum eşim özer diyor ama değişik isimlerde olabilir fikir verin lütfen :)))))
bende mesela heybetli bi isim fatih isminide severim ama gel gör benim kara listede senin gibi olmaz anlıycan hehehehe
sorma sanki onlar doğuruyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?