2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
datlum bizim görümcede petuşun dediği gibi akıl küpü hemde çok sosyal ama naz ı bilmem çok nazlı oluyorlar bende eylül naz ismini çok seviyorum hain kuzenim benden önce davrandı ha tabi bide benim daha cinsiyet belli bile değil :1::1::1:

valla zaten silemedim o yüzden ne üzüldüm ne sevindim bu duruma cumartesi öğleden sonra iş çıkısı kardeşimi kandırabilirsem biraz temizlik yaparız yoksa zor gibi gözüküyor ben çok çabuk yoruluyorum bide çok uykum oluyo eve gelince yaa :((

dün didimki kocama artık ben yoruldum isim aramaktan sen koy ismini ilerde beğenmezse baban koyduydu dirim dedim:27::27:
bende kaan kız olsa idi eylül nehir koycaktım ama şimdi eylül koyamam nisan doğumlu yaa bana tuhaf gelio=)
ben 2 camımı silmiştim oturma odasını ve oğlumun odasınıda c.tesiye bırakmıştım..onun haricinde oturma grubum açık renk onu sildim,mutfak dolabımı sildim birde kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldırdım o kaaa:29:

Son düzenleme:
bende sorum kaynadı demiştim helal sana kaçmıyo gözünden:46:
bende çok isimleri kişilerle bağdaştırdıımdan bulamıyorum...1 tane tanıdıım ezgi var o da 33 yaşında kuaförüm,dimekk akıllı ve tatlı bi kız diosun ezgi:44:bunu düşünücem
sanırım benim isim kutusu 5 ay daha boş kalıcak çook kararsızım eşime kaldıysak ezgi,lara,ela bunlardan biri olabilir:26:
ben böyleyimmm, bennn böyleyim:46::46:
babayı nassı bırakza 20 gün tekk
aa soyisimlede çok güzel uymuş tunişcim ..beğendim ben..iki isim bazan güzel oluyo ya birlikte söylenebilir..
ablamda dio yağmur naz koy..birlikte söylenio diede babamız yağmurda yağmur dio

babada izin alıp gelmicekmiydi hımmm evet babayıı siz bıraksanız babası sizi bırakmaz zaten bence:1::1:
evet ya isimi bende dünden beri söleyip duruyom kendi kendime babasıda meğer düşünüyomuş orda napsın kocişim yaa iism konusunu açar açmaz lap diye yiğit efe dedi bak seeeen dedim sen oralarda yalız başına isimmi düşünüyon dedim cimnsiyet belli olana kadar banada sölemedi hiç düşündüğü isimleri sıpa:46:
naz ismini çok sverim ben petuşum ama bence yağmur tek başına daha güzel sankim babanız nazı istem,yomu yağmurun yanında??[/QUOTE]
yok bebeğim ya, babamız yazın max. 15 gün izin hakkı olacak..dioruz ben haziranda önden gidim annemlerin yanına..1 hafta 10 gün sonrada o gelir, 3-5 gün kalırız birlikte, sonra çeşme, ordan akçay-altınoluk, ordan ist...3 aylık bebikle nasıl:))):23::23:
evet cnm istemio onun kızının ismi sadece yağmur olcakmış:19::19:
kısmetse 32. haftaya kadar düşünüyorum zaten bebişten sonrada bi süre çalışmayı düşünmüyorum canım o yüzden farketmicek benim için doğumdan sonra kullanmak Allahım yinede hepimize sağlık versinde çalışalım ben çalışınca daha düzenli oluyorum inşallah sende istediğin süreye kadar çalışırsın
hıı anladım..o zmn ok dir bebem..
EzGiNaZ nasılll:27::27:
yine bıktırdım isimden sizi ne karasız qadınım :12:

ezginzaı söylemek biraz zor gibi geldi sanki hıı?? sıoysiminiz uzunsa ezgi olsun, kızaysa ezginaz??:27:

ben böyleyimmm, bennn böyleyim:46::46:

babada izin alıp gelmicekmiydi hımmm evet babayıı siz bıraksanız babası sizi bırakmaz zaten bence:1::1:
evet ya isimi bende dünden beri söleyip duruyom kendi kendime babasıda meğer düşünüyomuş orda napsın kocişim yaa iism konusunu açar açmaz lap diye yiğit efe dedi bak seeeen dedim sen oralarda yalız başına isimmi düşünüyon dedim cimnsiyet belli olana kadar banada sölemedi hiç düşündüğü isimleri sıpa:46:
naz ismini çok sverim ben petuşum ama bence yağmur tek başına daha güzel sankim babanız nazı istem,yomu yağmurun yanında??
yok bebeğim ya, babamız yazın max. 15 gün izin hakkı olacak..dioruz ben haziranda önden gidim annemlerin yanına..1 hafta 10 gün sonrada o gelir, 3-5 gün kalırız birlikte, sonra çeşme, ordan akçay-altınoluk, ordan ist...3 aylık bebikle nasıl:))):23::23:
evet cnm istemio onun kızının ismi sadece yağmur olcakmış:19::19:

hıı anladım..o zmn ok dir bebem..

ezginzaı söylemek biraz zor gibi geldi sanki hıı?? sıoysiminiz uzunsa ezgi olsun, kızaysa ezginaz??:27:

soyismimiz kısa yaaff...ezginaz gedik,ezgi gedik hangisi iyi durdu:26:

Son düzenleme:
dün didimki kocama artık ben yoruldum isim aramaktan sen koy ismini ilerde beğenmezse baban koyduydu dirim dedim:27::27:
bende kaan kız olsa idi eylül nehir koycaktım ama şimdi eylül koyamam nisan doğumlu yaa bana tuhaf gelio=)
ben 2 camımı silmiştim oturma odasını ve oğlumun odasınıda c.tesiye bırakmıştım..onun haricinde oturma grubum açık renk onu sildim,mutfak dolabımı sildim birde kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldırdım o kaaa:29:

benimde koltukları silmem lazımdı ya, havalar ha ısındı ha ısınacak derken , iice kış bastırdı kaldı bahara:)) :26:

benimde koltukları silmem lazımdı ya, havalar ha ısındı ha ısınacak derken , iice kış bastırdı kaldı bahara:)) :26:

amannn napalım olduğu kadar artık...doğuma yakın halıları vericem yıkamaya,badanayı bu yıl yaptık zaten alçısıydı,parkesiydi fln inşaat vardı evde..
birde temislikçi tuttukmuydu martta tamam işte :29:

soyismimiz kısa yaaff...ezginaz gedik,ezgi gedik hangisi iyi durdu:26:

ezginaz geidk daha ii durdu sanki..
yani şöle paşabeyzade, balabaner, ahmetoğullarından felan gibi havalı bi soy isim istiodum bende hep ya..
yağmur aytaç...hiç öyle bi havası yok
benim eski bankamda genel md vardı yıllar önce ismi barlas balabaner di...adamın isme bak ya resmen yönetici olmak için yaratılmış..
şimdikide serra akçaoğlu..kadının isme bak, doğarken bişi olcam ben die doğmuş:)
düşünyom düşünyom "yağmur aytaç" ne olabilir, yönetici ismi değil bi kere...piansit felanmı aceba..aslımızda neslimizde yok öle bi yeteneği olane eemme, neyseee :32::32::32::32:

amannn napalım olduğu kadar artık...doğuma yakın halıları vericem yıkamaya,badanayı bu yıl yaptık zaten alçısıydı,parkesiydi fln inşaat vardı evde..
birde temislikçi tuttukmuydu martta tamam işte :29:

perdeler var bide..sen yıkadın ütüledinde benim duryo..
ama benimkilder ütü istemeyen cinsdenler..yıkıcam kocamda ascak o kaa ona bile totom yok:))
halılarıda nisanda bu eve taşınırken yıkatmıştım, yaz geldi die sermemiştim, daha yeni serdim..bebik için martta bi daha yıkatırım ok ok..
emme tutmam temizlikçi gari..martta ablam gelir kayınvalidem gelir onlar yapsın gari..:51:

yani şöle paşabeyzade, balabaner, ahmetoğullarından felan gibi havalı bi soy isim istiodum bende hep ya..
benim eski bankamda genel md vardı yıllar önce ismi barlas balabaner di...adamın isme bak ya resmen yönetici olmak için yaratılmış..
şimdikide serra akçaoğlu..kadının isme bak, doğarken bişi olcam ben die doğmuş:)
düşünyom düşünyom "yağmur aytaç" ne olabilir, yönetici ismi değil bi kere...piansit felanmı aceba..aslımızda neslimizde yok öle bi yeteneği olane eemme, neyseee :32::32::32::32:

hee walla al bendende o kadar...:) yağmur aytaç sanki oyuncu ismi gibi oldu :44:
bizimkide ezginaz gedik olursa ne olur bilmem ki:26:
offf bi isim koymak bide tuvalete alıştırmak öyle zorkiii:27:

ohhhh herkes isim koymuş biz halen düşünüyoruz bi türlü karar veremedik :))))

delümm yaa nerdende geliyo akına :1: bizde karar veremedik beee ben yusuf alp olsun diyom babamız hayırrrr diyo:57: söylediğim heç bişeyi beğenmiyo eşimin adı yıldırım soyadımız yıldırım oğlanın adınıda yıldırım koycam diyo:53::53::57:

hee walla al bendende o kadar...:) yağmur aytaç sanki oyuncu ismi gibi oldu :44:
bizimkide ezginaz gedik olursa ne olur bilmem ki:26:
offf bi isim koymak bide tuvalete alıştırmak öyle zorkiii:27:
delüü ya, ama yinede seviyorum seni...:27::27:
ohhhh herkes isim koymuş biz halen düşünüyoruz bi türlü karar veremedik :))))

evet cnm biz böle önden önden gidioz işte..babamız kulağına okudu üfledi bile?

mavilef yok bugün..nerde nerde

perdeler var bide..sen yıkadın ütüledinde benim duryo..
ama benimkilder ütü istemeyen cinsdenler..yıkıcam kocamda ascak o kaa ona bile totom yok:))
halılarıda nisanda bu eve taşınırken yıkatmıştım, yaz geldi die sermemiştim, daha yeni serdim..bebik için martta bi daha yıkatırım ok ok..
emme tutmam temizlikçi gari..martta ablam gelir kayınvalidem gelir onlar yapsın gari..:51:

yıkıcamm dedim yaaa aklıma dün kocamla yaptığımız tartışma geldi:1:
yaa dün akşam nasıl geçti gün didi bende,mutfak dolabını sildim masa örtüsünü yıkadım fln diye anlatırken:45:sen mi yıkadın makinemi didiii...benim şarteller attı tabee...yaaa sen nasıl bi insansın die başladım orda makine dururken benmi yıkıcaktım ne dion yane didim...:27::57:bakkkk makineye çamaşırı atıp düğmesine basmam kalırsın ortada didim güldü pis piss:63:
iyi o zaman yap temisliini sen serçe parnaamı kımıldatmıom artık didim:63:
siz erkekler nedense kadınların rahatı için çıkarılan bütün teknolojik eşyalara takmış durumdasınız didim:63:
konuştuuna pişman ettim onuuu:46::46::27:

delümm yaa nerdende geliyo akına :1: bizde karar veremedik beee ben yusuf alp olsun diyom babamız hayırrrr diyo:57: söylediğim heç bişeyi beğenmiyo eşimin adı yıldırım soyadımız yıldırım oğlanın adınıda yıldırım koycam diyo:53::53::57:

cnm ben böyle şeyleri çok düşünürüm nieyse:27::27::27: balık burcuyum hayalperestim ondan olabülür...
bak ben kadir isminide çok severim alp ismide emme ikiside eski sevgülülerimin adı yani, ondan bile sevio olabilirim yani:)
cnm maşallah hepimizin babaları çok bilyo...anaların hiç hakkı yok bu çocuklarda:53::53::53:

yokk artıkkk daha nelerrr:53:

bende seniiiiiii:54::54::54::54:

cnm ben böyle şeyleri çok düşünürüm nieyse:27::27::27: balık burcuyum hayalperestim ondan olabülür...
bak ben kadir isminide çok severim alp ismide emme ikiside eski sevgülülerimin adı yani, ondan bile sevio olabilirim yani:)
cnm maşallah hepimizin babaları çok bilyo...anaların hiç hakkı yok bu çocuklarda:53::53::53:

bende mesela heybetli bi isim fatih isminide severim ama gel gör benim kara listede senin gibi olmaz anlıycan hehehehe:27::27:

sorma sanki onlar doğuruyoo:57::57:

bizede bildiğiniz değişik erkek isimleri varsa yazın, ben taylan yada çağan diyorum eşim özer diyor ama değişik isimlerde olabilir fikir verin lütfen :)))))

yıkıcamm dedim yaaa aklıma dün kocamla yaptığımız tartışma geldi:1:
yaa dün akşam nasıl geçti gün didi bende,mutfak dolabını sildim masa örtüsünü yıkadım fln diye anlatırken:45:sen mi yıkadın makinemi didiii...benim şarteller attı tabee...yaaa sen nasıl bi insansın die başladım orda makine dururken benmi yıkıcaktım ne dion yane didim...:27::57:bakkkk makineye çamaşırı atıp düğmesine basmam kalırsın ortada didim güldü pis piss:63:
iyi o zaman yap temisliini sen serçe parnaamı kımıldatmıom artık didim:63:
siz erkekler nedense kadınların rahatı için çıkarılan bütün teknolojik eşyalara takmış durumdasınız didim:63:
konuştuuna pişman ettim onuuu:46::46::27:

pis böcekler..onları ezcen ezcen ezcen işte böyle..:53::53:
bizde hafta sonu eşi ev hanımı olan bi arkadaşa misafirliğe gittik..
cuma iş çıkışı gittik kaldıkta gece onlarda..
düşün kadın evde gün boyu yeni evli, çocuk yok, ev 0, ev işi yok, biz gittiğimizde yeni uyanmıştı, öğleden sonra uyumuş hatun..eve misafir çağıryo yemek yapmamış:1::1::1: banyodaki 20 den fazla parfümü, koli koli saç toklarını takıları o karışıklığı gördü ya eşim..bide misafir çağrılan evde peteklerin üstünde kuruyan iç çamaşırlarını, ütü masasının üstündeki dolaşıklığı vs. gördü ya eşim..ertesi gün eve dönerken bi kez daha aşık oldum sana didi, hem çalışıp hem bizi pırıl pırıl tutyon ya helal olsun didi...yeaaahhhh:27::27:

bizede bildiğiniz değişik erkek isimleri varsa yazın, ben taylan yada çağan diyorum eşim özer diyor ama değişik isimlerde olabilir fikir verin lütfen :)))))
aaa çağan çağan çağan:46::46::46:
bizim erkek olsaydı efe çağan koycaktım cnm kesinn
çınar, rüzgar, bulut, mete, ediz, aras benim favori erkek isimlerim..
bende mesela heybetli bi isim fatih isminide severim ama gel gör benim kara listede senin gibi olmaz anlıycan hehehehe:27::27:

sorma sanki onlar doğuruyoo:57::57:

cnm benim babamın ilk eşinden ablam var, ismi meral..
babamın ilk aşık olduğu kızın ismiymiş meral, gurur duyarak söyler
ailecek çok moderniz ya, bizde babamın bu aşkına hep saygı duymuşuzdur:)):52::52:

Back
X