Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Kızlar Anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı yardım bekliyorumm🙏🏻🙏🏻
Pendik medipol sinem hanıma gidiyorum çok ilgili güleryüzlü ve sıcakkanlı bir hanımdı deneyebilirsiniz isterseniz, bir de aynı hastanede aytakin hanım varmış ama ben doktor arayışındayken doğum iznindeydi hasta kabulüne başlamamıştı, ben sinem hanımla görüşmelere başladıktan sonr aaytakin hanım hasta kabulüne başlamış😄😄 çoook öveni var dilerseniz bi deneyin belki hoşunuza gider ☺️

Kızlar günaydın gece hastaneye gittik ağrıyla idrar tahlilim böyle çıktı. Enfeksiyon baya ciddi mi doktorum şehir dışında Salı günü gelcek onu beklesem mi yoksa başka bir doktora gitsem mi panik oldum..

Kendi doktorun öyle söylüyorsa bence farklı bir doktora git canım ilaç kullanınca enfeksiyon genelde geçiyor, benim ilk idrar tahlilim de çok kötüydü 10 gün antibiyotik kullandım sonrasında geçmişti ilk tahlilimi gördüğünde doktor idrarın berbat demişti hatta çok korkmuştum, ilk tahlilimi ekledim görebilirsin şu an yine enfeksiyonum var bu kadar yoğun değil sadece

Eklentiler

• IMG_20250426_111300.webp
    IMG_20250426_111300.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 22
Pendik medipol sinem hanıma gidiyorum çok ilgili güleryüzlü ve sıcakkanlı bir hanımdı deneyebilirsiniz isterseniz, bir de aynı hastanede aytakin hanım varmış ama ben doktor arayışındayken doğum iznindeydi hasta kabulüne başlamamıştı, ben sinem hanımla görüşmelere başladıktan sonr aaytakin hanım hasta kabulüne başlamış😄😄 çoook öveni var dilerseniz bi deneyin belki hoşunuza gider ☺️
Çok teşekkür edeyim bakayım bir netten gerçekten doktorunla iletişim çok önemli. Hepimiz iyi doktorla karşılaşıp bebişlerimizi alalım kucaklarımıza 🙏🏻

Kendi doktorun öyle söylüyorsa bence farklı bir doktora git canım ilaç kullanınca enfeksiyon genelde geçiyor, benim ilk idrar tahlilim de çok kötüydü 10 gün antibiyotik kullandım sonrasında geçmişti ilk tahlilimi gördüğünde doktor idrarın berbat demişti hatta çok korkmuştum, ilk tahlilimi ekledim görebilirsin şu an yine enfeksiyonum var bu kadar yoğun değil sadece
Canım çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 içim biraz rahatladı değerlerimiz yakın, doktorum çok ilgisiz davrandığı için iyice panik oldum, şimdi başka doktora geldim. Doktoruma yazdım yazdım başka doktora geldim falan filan sadece tamamdır demiş şaka gibi ya.. ben abartmıyorum dimi tavrını? Ne düşünceğimi şaşırdım..

Canım çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 içim biraz rahatladı değerlerimiz yakın, doktorum çok ilgisiz davrandığı için iyice panik oldum, şimdi başka doktora geldim. Doktoruma yazdım yazdım başka doktora geldim falan filan sadece tamamdır demiş şaka gibi ya.. ben abartmıyorum dimi tavrını? Ne düşünceğimi şaşırdım..
Değiştir o doktoru aşkım öyle doktorum olur ? 15+ lara geçtim hala tüp bebek doktoruma ne sorarsam soruyum arar yazar cevap verir. Türkiyede , buradaki doktorumda aynı sadece buradakinin özel numarası yok zaten yasak o yüzden çok darda kalırsam ona yazarım .

Değiştir o doktoru aşkım öyle doktorum olur ? 15+ lara geçtim hala tüp bebek doktoruma ne sorarsam soruyum arar yazar cevap verir. Türkiyede , buradaki doktorumda aynı sadece buradakinin özel numarası yok zaten yasak o yüzden çok darda kalırsam ona yazarım .
Bu tüp bebek doktorlarına kocaman sarılasım geliyor ya benimki de ayrılıyoruz ama ne olursa olsun yaz zaten aynı hastanedeyiz haberlerini alırım demişti çok duygulandım bak yine 🥹

Bu tüp bebek doktorlarına kocaman sarılasım geliyor ya benimki de ayrılıyoruz ama ne olursa olsun yaz zaten aynı hastanedeyiz haberlerini alırım demişti çok duygulandım bak yine 🥹
Aşkım onların yüreği bambaşka tabi hepsinin değil 🤣 bir totosu kalkmış grup var ama insan olana denk gelince çok iyi doktorlar var gerçekten 🌸♥️

Kızlar istanbulda olanlar için bir doktor tavsiyem var Süleyman Engin AKHAN şişlideydi en son arkadaşım ına gidiyordu istediği zamanda ulaşabiliyordu kayınvalidesinide hayati bir durumdan kurtardı bu doktor yakın olan varsa kesinlikle öneririm

Hahah o da doğru zaten hızlı hızlı konuşurlar araya da giremezsin 😂😂
Canım ölçümüm yapıldı 30mm çıktı. Uzuyor doktorlar da artık bu saatten sonra dikiş söz konusu değil iyi ki beklemişiz diyo. Antibiyotik tedavim 7-10 gün sürcekmiş inşallah bitince sağ salim çıkıcam

Ay ne güzel ya işte gerçek doktor derim 🙏🏻 önemli olan rahatlatması lazım ya iletişim çok önemli 16. Haftayım şimdi tekrar doktor bulma süreci yoruyor gerçekten.. teşekkür ederim canım 🙏🏻

Back
X