Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
36bucuk yaşındayım:) fetal dna icin bugun görüştük keşke uygun fiyatlı bir tahlil olsa herkese uygulayabilsek %99.9 dogru sonuç veriyor bize ama ikili testte ve ultrasonla burun ve ense kalınlığı ölçümü ile de elimizden geldiğince net bir sey soyleyebiliyoruz dedi. 12. Haftada burun ve ense kalınlığında bakicaz eğer gözümüze çarpan bir ölçü olursa da fetal dna isteyebilirim yine de bilginiz olsun dedi.
Bence net bi sonuç almak istediği için de öyle demiş olabilir.
Merhaba ne yaptınız acaba test yaptırdınız mı?
Bende 35 yaşındayım doktorum bana da 10. Haftada Fetal DNA öneriyor. Nasıl bir yol izlediniz merak ediyorum

Kızlar ya peçeteye gelen saydam yapışkan akıntı ile karışık kahverengi akıntı gördüm biraz önce. Çok azdı. Durumu böyle olan var mıydı?
Ben birkaç gün önce aynı şeyi yaşadım ,ertesi gün doktora gittim baktığında kanama alanı görmedi muhtemelen rahim ağzında bir tahriş olmuş olabilir dedi bu da ilişkiden kaynaklı oluyor ben bu kahverengi akıntıyı görmeden iki gün önce ilişkiye girmiştim ,bir hafta ilişkiyi yasakladı ve nolur nolmaz diye bir hafta prednol kullan dedi 3 gün kullandım bıraktım şuan yok kahverengi akıntım muhtemelen ilişkiden tahriş oldu çünkü rahim ağzı ve duvarı gebelikte hassaslaşıyo ilişkide bazen ufak kanamalar yapıyor aşağıda

Ay. Ben zaten bu tarz şeylere pek inanmıyorum ama insan bir yandan da acaba mı diyor. Arkadaşım tuz, makas testi yaptı. Hepsinde erkek çıktı. Göreceğiz 😀
Bana herkes en başından beri erkek diyordu, bi tek doktor kız diye gördü bende de tuz yapmışlardı erkek çıkmıştı 😂

Aynı ben tatlı görmek istemiyorum . Ama kız istiyorum Rabbim nasip ederse ekşi Ayşe tatli atlı derler ama bünye meselesi sanirim
Kişiden kişiye değişiyor herhalde, hamile olduğumu öğrendiğim gün tatlı yemeye gitmiştik, çok da sevdiğim bir tatlıydı ama bir çatal bile yiyemedim. Hala da öyleyim. Benim bebegim karbonhidrat seviyor tost, makarna, pilav, ekmek arasi peynir 😂

Kizlar fetal dna yi 10. Hafta da yaptıran var mi .Bazıları net olması için 12. Haftayı bekle diyor. 10. Haftada sonuc cikmaz diyen var .kararsız kaldim

Slm kızlar ikili testler ne durumda yaptırdınız mi nerelerde yaptırcaniz özel mi devlet mi

Canım benim cinsellik yaşadıktan bir gün sonra kahverengi akıntım olmuştu. Doktora cinsellik yaşadıktan sonra oldu demedim ama kahverengi akıntım var demiştim. Normal demişti. Tekrar ilişki yaşadıktan bir gün sonra da kanamam oldu. Kanama alanı oluşmuş. Direkt cinsellikten olmuştur demediler ama cinsel ilişkiyi yasakladılar. Korkutmak için değil dikkat etmen için yazdım. Yanlış anlaşılmam umarım. Sen yine de dikkat et. Doktorun ne derse ona göre hareket et mutlaka ☺️
Tamam canım teşekkür ederim, dikkat ederim doktora da özellikle sorayım bunu

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonunu nasıl atlatacağız.
10 gün önce lokosit 20 iken 39 olmuş birde erittosit çıkmış. Dr tek kullanımlık üromisin ilaç vermişti. Bi işe yaramamış .hergün en az 1.5-2.5 lt içiyorum daha napmalıyım ya.

Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Doktordan telefon bekledim bekledim bi dakika tuvalete gittim o esnada aramış şimdi de öğle molasında sanırım. Daha tedbirli olmam lazım anladığım kadarıyla ama içimi rahatlattınız🙏🏼

Merhaba ne yaptınız acaba test yaptırdınız mı?
Bende 35 yaşındayım doktorum bana da 10. Haftada Fetal DNA öneriyor. Nasıl bir yol izlediniz merak ediyorum
Bu hafta doktorum burun ve ense kalınlığı icin detaylı kontrol edip öyle yönlendirme yapacağını söyledi. Hatta bu hafta da gittik ölçülmesi için pozisyondan ötürü burun kemiğini göremedik salı gününe tekrar çağırdı. Fetal dna diyati da 425dolarmis. Bakalım artık ne yapicaz.

İkili tarama testinde hemen belli oluyor mu acaba? Bana da 12. haftada yapacaklar. Sağlıklı olsunlar tabii ama insan öğrenip hemen ona göre bir şeyler yapmak istiyor 😍
Çocuğun ultrason anındaki pozisyonu ve doktorun tecrübesine bağlı sanırım. Belli olan da var olmayan da. Ben de kız isteyenlerdenim bir oğlum var bir de kızım olsa güzel olur. Rabbim hayırlı versin tabi öncelik hayırlı sağlıklı bir evlat olsun da

Kizlar fetal dna yi 10. Hafta da yaptıran var mi .Bazıları net olması için 12. Haftayı bekle diyor. 10. Haftada sonuc cikmaz diyen var .kararsız kaldim
Ben 11+2 de verdim kanı, kan alan kişi dedi ki bazen yeterli dna elde edilmiyor tekrar kan almak için çağırabiliyoruz. Erken haftalarda öyle bir sorun oluyor sanırım.

Kaçıncı haftadasın ebn bugün 10. Haftaya girdim birkaç gündür bir gün var bir gün yok şeklinde ilerliyor bulantılarım acaba diyorum çok bulantım olunca 8 mg zofer içiyorum o ertesi güne etki ediyor da ondan mı kesiliyor 😂
9+2 ilk defa bugün böyle kötü oldum su bile midemi bulandırıyor 😌 o ilacı bilmiyorum ben kullanan varsa söyler belki senin durum için :)

Back
X