kimse bana cevap vermiyor mu ?50:
hayırlı olsun arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
allah hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alacağımız günleri de gösterir inşallah
Esraaydınizmir hoşgeldin aramıza. Allah salıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yavrularımızı..
benim şuan 6 haftalık ben önümüzdeki hafta doktora gitmeyi düşünüyorum heralde o zaman kalp atışları duyulur sanırım
Evet ben progesteran kullanırken düşük yaptım ama seninki 9 gündür sürüyor bu iyiye alamet bence benimki birkaç günde düşmüştü..İlaç vs. de kullanmamışsın bu da iyi, birçok arkadaşımda ilk haftalarda kanama oldu progesteran, hatta iğnesini de kullandılar, sonra bebeklerini kucaklarına aldılar, demek ki sağlıklı bebek yaşıyor Allahın izniyle, sağlıksızsa da ilaç, dinlenme vs. işe yaramıyor Allahın takdiri işte..
Bu arada sen progesteranın hapını mı iğnesini mi kullanıyorsun, iğnesi daha etkiliymiş, dr. bana niye iğnesini vermedi diye üzülmüştüm o zamanlar...
Progestan hapını kullanıyorun cnm günde 3 defa. Dinlenmeye gelince hiç dinlenmiyorum diyebilirim. Son 3 haftadır neredeyse 2 günde bir en azı 2-3 saatlik yolculuklar yaptım. Dinlenme ile olacağına da inanmıyorum zaten. Sağlıklı ise benimle kalır deyip kendimi kandırıyorum artık hayırlısı.
ben şuana kadar hiç folik asit kullanmadım bi sıkıntı olurmu acaba ?
alttan muayene yaptırmak iyi değil diye duymuştum siz ne düşünüyosunuz?
alttan muayene yaptırmak iyi değil diye duymuştum siz ne düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?