2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaaayydııınnnn....
Sanki zaman durdu dimi...hayatımda hiçbirşeyi bu kadar uzun bir süre beklediğimi hatırlamıyorum ki ben:)))
Evet cnm ya..bi dusunuyosun 9 ay nasil gecti diorum..bi dusunuyorum ne kadar uzundu...ama su son gunler gecmiyor bi gercek:)

Cnm 5 nisanda 40 haftam bitio
Simdilik normal dogum die devam ediyoruz..cmt gittim dr a..yine dedi smdilik normal dogum bekleyelim dogum sirasnda bi problem olursa sezeryana alirim dedi ok lestik...normal bekloyoruz yani taihimiz yok smdilik:))

Annem cuma sbh burda olcak, k. Validemde pzr aksamina gelecek kismetse..obur hafta dogurrum belki die gelmeye karar verdiler..
Senn sezeryan saati bellimi..anadoluda dmi

Allah yardmcın olsun tatlı, dualarımız seninle...sağlıkla al miniği kucağına :)

ayy az kalmış seninde heyecan doruktadır hayırlısı canım sağlıkla gelsinlerde...

günaydınnnnn.... gerçekten hava çok güzel

günaydın herkeseeeeeee
bakıyorumda kimse uyuyamıyo artık, vakit yaklaştıkça stres bastı herkesi

tabii ne kadar gec gelirlerse o kadar vakıt geciririz dıe senle ve bebek mantıklı ....anam ilk bebeklerimiizden olcak derken yagmurcukk 40.haftayı tamamlıcak bak hersey kısmet..4 kılo olur maşllh o haftya kadar cadı evet cnm ben anadoluda sabah erkenden gıdecez kaç ta alır bilmiyorumda genelde farkettıım kadarıyla 11 de fln işi bitirmiş muayene inmiş oldugunu goruyordum ...bii aksilik cıkmazsa bizde alırız inşallah kucagımıza...eger evden cıkma halın olursa beklerim

Evet ya ilk bebeklerden olmasini gectim, ilk 10 a bile giremedim
Bu cmt yine gidcez dr kilosuna gore yeniden degerlendirme yapacak, simdilik haftasiyla uyumlu ama kilosu asiri degil cok sukur:))) aklimda cnm ins. Ogleden sonra gelirsem dogurmus olursun sanirim her turlu:)

evet evet dogurmus olurum inşallhh ama 5 nisanı beklersen sankı 4 kıloyu bulacak gibi dr un bilir tabıı de ..sansımıza havalar da guzel gıdıo..ama ben kadıfe takımlar almıstım ya :2: onları gıydırmem lazım bez de kampanyalardan haberin varmı? simdilik 3-6 kılo 2 numara denemelik bii paket mı almak lazım uymaz fln zıyan olmasın dıe ne dersin?

günaydın herkeseeeeeee
bakıyorumda kimse uyuyamıyo artık, vakit yaklaştıkça stres bastı herkesi

Hem de nasıl...upuzun bir yolculuğun son kilometreleri,Allahtan ki eşim serin kanlı bir insan,bana kalsa ben hastane kapısına yatak atıcam,her kasılmayı doğuruyorum zannediyorum:)))

günaydın herkese benim için yazan herkese çok teşekkür ederim nete fazla giremiyorum oğlumla vakit geçirios bol bol oğluşum bu allah sizede göstersin maşallah deyin emi teyzecikleri

Hem de nasıl...upuzun bir yolculuğun son kilometreleri,Allahtan ki eşim serin kanlı bir insan,bana kalsa ben hastane kapısına yatak atıcam,her kasılmayı doğuruyorum zannediyorum:)))

ben başlamadım canım daha o paniklere, daha çalışıyorum ya kendimi dinlemeye vaktim olmuyo sanırım gerçekten çok uzun bi yolculuk yaaa, nerdeyse 1 yıla yakın hamile geçiriyoruz

günaydın herkese benim için yazan herkese çok teşekkür ederim nete fazla giremiyorum oğlumla vakit geçirios bol bol oğluşum bu allah sizede göstersin maşallah deyin emi teyzecikleriEki Görüntüle 372464

oyyyy yaaa kıyamam çok tatlı maşallah tosuncuk, Allah anneli babalı büyütsün

Bizden Günaydınlar Bugün erkenciyiz sağolsun bebikim erkenden uyanmaya başladı

evet görmüştüm nick değiştirdigini yavrucugum zeynom dualarım seninle inşallah sagsaglim bebegini kucagına alırsın tatlım allah yardımcınız olsun
kabızlık sorunu son 3 gundur bende çekiyorum ve çok sinir oluyorum bu duruma katı hiçbişi yemediğim halde

hpşgeldin cnm aramıza sefalar getirdin hayırlısıyla saglıkla bebegini kucagına

günaydın herkese benim için yazan herkese çok teşekkür ederim nete fazla giremiyorum oğlumla vakit geçirios bol bol oğluşum bu allah sizede göstersin maşallah deyin emi teyzecikleriEki Görüntüle 372464

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh allah nazarlardan saklasın canım allah analı babalı buyutsun inş o gunleri gorurum bende ... oğlunla uzun guzel bir omur diliyorum size

bayansucum Pnr34 nickli arkadaşımız dün doğum yaptı canım spinal sezeryan ile onuda listeye eklermisin

Pnr Sağsaglim kucagına aldı bebegini allah analı babalı buyutsun bebişini uzun omurler saglık mutluluk versin inş kutlarım arkadaşımı ...

kızlar herkese günaydın..herkes doğuruyor bir bir :) gittikçe heyecan artıyor, benimde sancılarım var 2 gündür, sanırım hurmadan oldu çok yemiştim bir gün, doğuruyorum sandım :)

Cemile maşallah yavrun çok tatlı..Rabbim sağlık sıhhat versin daima inşAllah..

Evet cnm dr dedi zaten kilosuna gore yine degelendirirz die...
Haalar cok zl gercekten, ins. Aryik sogumaz tekrar bol gunes cok ii gelio, evde aciom her yeri..kombiyide kapattim artik..
Kadife hic almamisim ben:)
Carreourda bi ara bi kampanya vardi 2 ay kadar once 3 al 2 ode...prima premium care aldim 3 paket.
Bi paket yeni dogan aldim 2-5 kg arasi icin olalardan, 2 pakette 2 numara aldim 3-6 kg olanlardan

Canim masallah allah bagislasin, allah nazarlardan korusun

cnm bnm gçmiş olsun hurma okdar etki edermi ya :26: dogumu kolaylaştırdıgı soylenıyorda okdr etki edecegini sanmıyorum artık son aylarda sancı falan olması normal benım gobukte son 1 haftadır cok aşagı indi

Haftaya annem ve k.validem geliyoo yaşasın evim doluyor ne guzel heycanlar bunlar yaaa sonrasında da en onemli kişi olan bebegim geliyoor zaten ....

merhaba bayanlar fikirlerinize ihtiyacım var
38 hafta oldum suyum herşeyim normal bebeğin kafası ağagıda normal doğum yapabilirim ama doktorum öyle şeyler anlattı ki normal doğum için bir den korktum ne yapacagımda kararsızım... normal doğumun bütün olumsuzluklarını anlattı bebeği vakumla çekmel kafası yamulmak sonra idrar kaçırma ilerde rahim sarkması cinsel hayatta problemler olması gibi kendi karısınada sezeryan yapmış
ben sana bırakıyorum istersen bekle istersen gel pztsi alalım dedi sezeryanla
ne yapmalıyım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…