Evet cnm ya..bi dusunuyosun 9 ay nasil gecti diorum..bi dusunuyorum ne kadar uzundu...ama su son gunler gecmiyor bi gercek:)Günaaayydııınnnn....
Sanki zaman durdu dimi...hayatımda hiçbirşeyi bu kadar uzun bir süre beklediğimi hatırlamıyorum ki ben:)))
gunaydınlar herkese,
petus senın gunun belli oldu mu 5 nisan heee ...dogum sekline ne karar verildi? valla bende geceden nefret eder oldum...neyse ki geceleer kısalmıs gunduzler uzamıs artık :)) annen geldi mi? benım bugun geliyor
kızlar selammm
nasılsınızzz?
bu da kim diyceksiniz,
zeynepmeynep ben rumuzumu değiştirdim bende....
uyku tutmuyorrrr beni
çünkü yarın sabah doğuma gireceğim
heyecanlıyım
bayansucummmmmmmm canımmmmmmm
ve facede olmayan diğer arkadaşlarım
dualarınızı eksik etmeyinnnnnnn.......
selam kızlar...ben mart annelerinden misfir geldim :) tahmini doğum tarihim 26 mart...nisana yakın olduğu için arada buraya da bakıyorum...doğumuma 4-5 gün kaldı..tabi bekletmezse miniğim....yine uyku tutmadı...biraz okudum birazda nete bakayım dedim...beklemek çok zor
günaydınn
kahvaltı yaptık eşi yolladık ve geldik pc başına
yine mis gibi bi hava var
ben böyle havayı çokçokçok seviyorum.içim kıpır kıpır oluyor
bi yandanda tekrar uyku bastırı.6 da uyandım.
Evet cnm ya..bi dusunuyosun 9 ay nasil gecti diorum..bi dusunuyorum ne kadar uzundu...ama su son gunler gecmiyor bi gercek:)
Cnm 5 nisanda 40 haftam bitio
Simdilik normal dogum die devam ediyoruz..cmt gittim dr a..yine dedi smdilik normal dogum bekleyelim dogum sirasnda bi problem olursa sezeryana alirim dedi ok lestik...normal bekloyoruz yani taihimiz yok smdilik:))
Annem cuma sbh burda olcak, k. Validemde pzr aksamina gelecek kismetse..obur hafta dogurrum belki die gelmeye karar verdiler..
Senn sezeryan saati bellimi..anadoluda dmi
tabii ne kadar gec gelirlerse o kadar vakıt geciririz dıe senle ve bebek mantıklı ....anam ilk bebeklerimiizden olcak derken yagmurcukk 40.haftayı tamamlıcak bak hersey kısmet..4 kılo olur maşllh o haftya kadar cadıevet cnm ben anadoluda sabah erkenden gıdecez kaç ta alır bilmiyorumda genelde farkettıım kadarıyla 11 de fln işi bitirmiş muayene inmiş oldugunu goruyordum ...bii aksilik cıkmazsa bizde alırız inşallah kucagımıza...eger evden cıkma halın olursa beklerim
Evet ya ilk bebeklerden olmasini gectim, ilk 10 a bile giremedim
Bu cmt yine gidcez dr kilosuna gore yeniden degerlendirme yapacak, simdilik haftasiyla uyumlu ama kilosu asiri degil cok sukur:))) aklimda cnm ins. Ogleden sonra gelirsem dogurmus olursun sanirim her turlu:)
günaydın herkeseeeeeee
bakıyorumda kimse uyuyamıyo artık, vakit yaklaştıkça stres bastı herkesi
Aman Allahım ne tatlı bir boncuk bu böyle...Allah nazardan korusun,41 kere Maşallah...günaydın herkese benim için yazan herkese çok teşekkür ederim nete fazla giremiyorum oğlumla vakit geçirios bol bol oğluşum bu allah sizede göstersin maşallah deyin emi teyzecikleriEki Görüntüle 372464
Hem de nasıl...upuzun bir yolculuğun son kilometreleri,Allahtan ki eşim serin kanlı bir insan,bana kalsa ben hastane kapısına yatak atıcam,her kasılmayı doğuruyorum zannediyorum:)))
günaydın herkese benim için yazan herkese çok teşekkür ederim nete fazla giremiyorum oğlumla vakit geçirios bol bol oğluşum bu allah sizede göstersin maşallah deyin emi teyzecikleriEki Görüntüle 372464
kızlar selammm
nasılsınızzz?
bu da kim diyceksiniz,
zeynepmeynep ben rumuzumu değiştirdim bende....
uyku tutmuyorrrr beni
çünkü yarın sabah doğuma gireceğim
heyecanlıyım
bayansucummmmmmmm canımmmmmmm
ve facede olmayan diğer arkadaşlarım
dualarınızı eksik etmeyinnnnnnn.......
kabızlık sorunu son 3 gundur bende çekiyorum ve çok sinir oluyorum bu duruma katı hiçbişi yemediğim haldeBen de çok fazla kabızlık yaşıyorum son zamanlarda.Tüm ilaçlarımı bıraktım iki haftadır kan hapı,elevit...Ama hala geçmedi sıkıntım.Yemek yemeye bile korkuyorum artık gaz yapacak kabızlık ypacak diye.Bebeğim de çok rahatsız oluyor bu durumdan çok hareketli oluyor böyle zamanlarda.Bazen kızdığım bile oluyor yavruma:)
selam kızlar...ben mart annelerinden misfir geldim :) tahmini doğum tarihim 26 mart...nisana yakın olduğu için arada buraya da bakıyorum...doğumuma 4-5 gün kaldı..tabi bekletmezse miniğim....yine uyku tutmadı...biraz okudum birazda nete bakayım dedim...beklemek çok zor
günaydın herkese benim için yazan herkese çok teşekkür ederim nete fazla giremiyorum oğlumla vakit geçirios bol bol oğluşum bu allah sizede göstersin maşallah deyin emi teyzecikleriEki Görüntüle 372464
Evet cnm dr dedi zaten kilosuna gore yine degelendirirz die...evet evet dogurmus olurum inşallhhama 5 nisanı beklersen sankı 4 kıloyu bulacak gibi dr un bilir tabıı de ..sansımıza havalar da guzel gıdıo..ama ben kadıfe takımlar almıstım ya :2: onları gıydırmem lazım bez de kampanyalardan haberin varmı? simdilik 3-6 kılo 2 numara denemelik bii paket mı almak lazım uymaz fln zıyan olmasın dıe ne dersin?
kızlar herkese günaydın..herkes doğuruyor bir bir :) gittikçe heyecan artıyor, benimde sancılarım var 2 gündür, sanırım hurmadan oldu çok yemiştim bir gün, doğuruyorum sandım :)
Cemile maşallah yavrun çok tatlı..Rabbim sağlık sıhhat versin daima inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?