canım arkadaşı bilmiyorum ama ben elazığdayım anadolu hastanesinde Ebru çelik kavak var onda olacak dogumum
kızlar merhaba yine idrarda lökosit çıktı 1 kere daha olmuştum antibiyotikle düzeldi idrar kültürü aldı 3 gün sonra çıkan sonuca göre antibiyotik yazacak:/tam da sona yaklaşmışken tansiyonum hep 11 7 11 6 12 7 gibi ama idrarda protein eser miktarda çıktı dr.da zaten pimpirikli eserr miktar az demek ama sen yine de idrar biriktir dedi.şimdi yarından perşembeye idrar biriktircem perşembe götürcem tahlil için başka bi dr.olabilir bu sorun çok önemli değil demişti bi kere daha çıkmıştı aynı tahlil ama bu dr.um çok pimpirikli ben pimpirikli adamım diyo.preeklemsi değilimdir di mi kızlar allah korusun
oluyormuş ama hastaneler drlar tek başlarına sorumlulukk
aldıkları için tercih etmiyorlarmış böyle bir talebiniz olursa
üni hastaneleri tercih edin çünkü onlar 10 kişilik ekip şeklinde
giriyorlarmış doğuma ve hatta böyle gebelikleride istiyorlarmış
kızlar selammm
nasılsınızzz?
bu da kim diyceksiniz,
zeynepmeynep ben rumuzumu değiştirdim bende....
uyku tutmuyorrrr beni
çünkü yarın sabah doğuma gireceğim
heyecanlıyım
bayansucummmmmmmm canımmmmmmm
ve facede olmayan diğer arkadaşlarım
dualarınızı eksik etmeyinnnnnnn.......
kızlar selammm
nasılsınızzz?
bu da kim diyceksiniz,
uyku tutmuyorrrr beni
heyecanlıyım
cnm allah yardımcın olsun ben de simdiden uyku gitti ptesi girecem sezaryene.....
Denizcm sanada hayirli dogumlar canim.kimbilir ne heyecanlisindir.sezeryan olunca gunu belli oluyo ya insanin beklemek Daha zordur heralde.vakit hic gecmezzzz..
hımm bende elazığda damlaya gidiyorum fethi bey var.elazığlımısn?eşim elazığlı.biz bingölde öğretmeniz.
cnm cok heyecanlandim soimdi.Allah yardimcin olsun.hayirli dogumlar insallah.dualarimiz seninle ve miniginle:)1 gun varmis seninle aramaizda ama sen bugunden goreceksin bebegini ne guzelkızlar selammm
nasılsınızzz?
bu da kim diyceksiniz,
uyku tutmuyorrrr beni
heyecanlıyım
Bugun dualarimiz seninle zeynocum...kızlar selammm
nasılsınızzz?
bu da kim diyceksiniz,
uyku tutmuyorrrr beni
heyecanlıyım
Denissss pzt icin ded dualrimiz seninle cnm.saglikle sihhatle alirsin masal kizimizi kucagina ins...cnm allah yardımcın olsun ben de simdiden uyku gitti ptesi girecem sezaryene.....
selam kızlar...ben mart annelerinden misfir geldim :) tahmini doğum tarihim 26 mart...nisana yakın olduğu için arada buraya da bakıyorum...doğumuma 4-5 gün kaldı..tabi bekletmezse miniğim....yine uyku tutmadı...biraz okudum birazda nete bakayım dedim...beklemek çok zor
Gunyadinlarrrrrr
Bugun dualarimiz seninle zeynocum...
Denissss pzt icin ded dualrimiz seninle cnm.saglikle sihhatle alirsin masal kizimizi kucagina ins...
Ayyy cnn 5 gun kalmis sabirsizlanman cok normal..benimde 5 nisan ona ragmen artik cooookkkk heycanlaniyorum beklemekten...gec gunduz surekli kendimi dinliyorum aaba bu gelen bu hissettigim sancimi die:)) allah kolaylik versn saglikla kucagina alirsin ns. Bebegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?