2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar merhaba yine idrarda lökosit çıktı 1 kere daha olmuştum antibiyotikle düzeldi idrar kültürü aldı 3 gün sonra çıkan sonuca göre antibiyotik yazacak:/tam da sona yaklaşmışken tansiyonum hep 11 7 11 6 12 7 gibi ama idrarda protein eser miktarda çıktı dr.da zaten pimpirikli eserr miktar az demek ama sen yine de idrar biriktir dedi.şimdi yarından perşembeye idrar biriktircem perşembe götürcem tahlil için başka bi dr.olabilir bu sorun çok önemli değil demişti bi kere daha çıkmıştı aynı tahlil ama bu dr.um çok pimpirikli ben pimpirikli adamım diyo.preeklemsi değilimdir di mi kızlar allah korusun

geçmiş olsun cnm benimde 1 ay once idrarda lökosit cıkmıstı aşırı dr um artık sona yaklastıgımız ıcın antibiyotik vermedi .. daha once 2 defa kullandım antibiyotik idrar yolları enfeksiyonundan gecmedi gecmedi 3. antibiyotiği yazmak istemedi

Demek turkiyedede yapiliyo sezeryan sonrasi normal dogum.yurtdisinda cok yaygin oldugunu biliyorm ama tr yede hic duymamistim.hatta sezeryan sorasi normal dogum yapan birinin hikayesini okumustum nette.tabi yurtdisinda yasayan bir turk bu.

arkadaşlar selamlar ben de normal doğumu bekliorum çok az kaldı Allah yardımcımız olsun

Ben de çok fazla kabızlık yaşıyorum son zamanlarda.Tüm ilaçlarımı bıraktım iki haftadır kan hapı,elevit...Ama hala geçmedi sıkıntım.Yemek yemeye bile korkuyorum artık gaz yapacak kabızlık ypacak diye.Bebeğim de çok rahatsız oluyor bu durumdan çok hareketli oluyor böyle zamanlarda.Bazen kızdığım bile oluyor yavruma:)

kızlar sizde de gaz ve şişkinlik var mıo bu aralar,öğünlerimi az ve sık yapmaya çalışıtığım halde o kadar havayı nerden yutuyorum bilmiyorum,bir de tuvalete günde 2 kere (bazen3) kere çıkıyorum son 1 haftadır falan,sanırım bebek bağırsaklara da baskı yaptığından,daha sık çıkıyorum,kabız ya da ishal değilim,enteresan

kızlar selammm
nasılsınızzz?

bu da kim diyceksiniz,
zeynepmeynep ben rumuzumu değiştirdim bende....

uyku tutmuyorrrr beni
çünkü yarın sabah doğuma gireceğim
heyecanlıyım

bayansucummmmmmmm canımmmmmmm
ve facede olmayan diğer arkadaşlarım
dualarınızı eksik etmeyinnnnnnn.......

Saat nerdeyse gecenin 3 u oldu.uyku tutmadi beni bir turlu yaaa.uykusz geceler baslamamistir umarimmm:)))

cnm allah yardımcın olsun ben de simdiden uyku gitti ptesi girecem sezaryene.....

Daha erken degilmi tatlim cetvelin 36.haftayi goateriyo.canim benim ya allah yardimcin olsun.hayirlisi ile bebisini kucagina al ins.dualarimiz seninle.darisi basimiza...
Herkez pirtliyooooo valla nisan annesi zor kalcak bu gidisle:))

cnm allah yardımcın olsun ben de simdiden uyku gitti ptesi girecem sezaryene.....

Denizcm sanada hayirli dogumlar canim.kimbilir ne heyecanlisindir.sezeryan olunca gunu belli oluyo ya insanin beklemek Daha zordur heralde.vakit hic gecmezzzz..

Denizcm sanada hayirli dogumlar canim.kimbilir ne heyecanlisindir.sezeryan olunca gunu belli oluyo ya insanin beklemek Daha zordur heralde.vakit hic gecmezzzz..

valla cnmm o kadar ay gecirdik hakkaten su 3/5 gun ne kadar uzun gelıo insana...cok tsk ederim cnm...sana da hayırlı dogumlar olsun inşalhhh

hımm bende elazığda damlaya gidiyorum fethi bey var.elazığlımısn?eşim elazığlı.biz bingölde öğretmeniz.

Evet canım bende eşimde elazığlıyız bayan doktor istedigim için anadolu hastanesini tercih ettik damlada yeni ve temiz bi hastane

cnm cok heyecanlandim soimdi.Allah yardimcin olsun.hayirli dogumlar insallah.dualarimiz seninle ve miniginle:)1 gun varmis seninle aramaizda ama sen bugunden goreceksin bebegini ne guzel

günaydınn
kahvaltı yaptık eşi yolladık ve geldik pc başına
yine mis gibi bi hava var
ben böyle havayı çokçokçok seviyorum.içim kıpır kıpır oluyor
bi yandanda tekrar uyku bastırı.6 da uyandım.

selam kızlar...ben mart annelerinden misfir geldim :) tahmini doğum tarihim 26 mart...nisana yakın olduğu için arada buraya da bakıyorum...doğumuma 4-5 gün kaldı..tabi bekletmezse miniğim....yine uyku tutmadı...biraz okudum birazda nete bakayım dedim...beklemek çok zor

Gunyadinlarrrrrr

Bugun dualarimiz seninle zeynocum...
Denissss pzt icin ded dualrimiz seninle cnm.saglikle sihhatle alirsin masal kizimizi kucagina ins...

Ayyy cnn 5 gun kalmis sabirsizlanman cok normal..benimde 5 nisan ona ragmen artik cooookkkk heycanlaniyorum beklemekten...gec gunduz surekli kendimi dinliyorum aaba bu gelen bu hissettigim sancimi die:)) allah kolaylik versn saglikla kucagina alirsin ns. Bebegini

Günaaayydııınnnn....
Sanki zaman durdu dimi...hayatımda hiçbirşeyi bu kadar uzun bir süre beklediğimi hatırlamıyorum ki ben:)))

gunaydınlar herkese,

petus senın gunun belli oldu mu 5 nisan heee ...dogum sekline ne karar verildi? valla bende geceden nefret eder oldum...neyse ki geceleer kısalmıs gunduzler uzamıs artık :)) annen geldi mi? benım bugun geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…