2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

Güle güle kullanın canım güzel günlerde inşallah.Ama resim isterizzzzBen de bugün çok fazla beşik baktım çok da şekerler ya dayanamayıp karyoladan sonra ben de alıcam sanırım :52:

Güle güle kullanın canım güzel günlerde inşallah.Ama resim isterizzzzBen de bugün çok fazla beşik baktım çok da şekerler ya dayanamayıp karyoladan sonra ben de alıcam sanırım :52:

Çok sağol canım, aldık eve getirdik ama daha kurmadık kurunca eklerim resim canım:)

Kizlar hepsi birbirinden güzel maşallah hayirlisiyla gelselerdee giyseler artık :)) dolabına baktimda icim ciz ediyor zaman daha hızlı gecsinnnnn

Bende dayanamayanlardanim oğlumdan akillanmistim öyle dıyordun çok şey Almam küçülüyor diye ama insan engel olamiyorr bizimde hazırlıklar bitti bı çantamız hazirlanicak birde hasta pijama geceliğim kaldi

bebişimizin halısı, pcden çektim daha gelmedi.

bu da arabası ve ana kucağı.

Son düzenleme:

beşiği de bu beşiğin mavi beyazlısı yani hemen hemen aynı, karyolasını daha sonra mobilyalara uygun kırık beyaz olarak alıcaz.

lachesiss canım hayırlı uğurlu olsun hepsi çok güzel
sağlıklı günlerde olsun inşallah

Eki Görüntüle 305276

Eki Görüntüle 305278

Eki Görüntüle 305285

beşiği de bu beşiğin mavi beyazlısı yani hemen hemen aynı, karyolasını daha sonra mobilyalara uygun kırık beyaz olarak alıcaz.

çok güzeller canım aldıkların güzel günlerde kullan beşiğinde hiç ağlamasın mışıl mışıl uyusun bebişin...canım bebek arabası eline ulaştımı nasıl kullanışlımı bende araba arayışındayım ama karar veremiyorum

Eki Görüntüle 305285

Eki Görüntüle 305276

Eki Görüntüle 305278

Aslında takım almak lazım ama hem ucuzdu hem de sade o yüzden alıverdim gitti

hepsi çok güzel kızlar güle güle kullanın hayırlı olsun..

ben cuma günü yurtdışına gittim eşimin işi dolayısıyla şunları aldım türkiyedeki fiyatın yarısına satılıyordu eve gelince iyice inceledim çok beğendim sizede tavsiye ederim eğer hala almamış varsa aranızda biberon seti çok tatlı...

Eklentiler

• $avent-bottles-sterilizer.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 32
  • $teteros_avent.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

çok güsellllllll

Çok sağol canım. Bebek arabasını getirdik evet, valla çok kullanışlı gözüküyor şuan ama bebekle kullandıkça daha iyi anlaşılır herhalde, hafif, ana kucağını takması falan kolay, katlanınca küçük oluyor, sürmesi çok rahat, bir çok açıdan içime sindi. Daha iyileri vardı tabi, kumaş ve plastik açısından daha kaliteli olanlar 3 katı fiyatındaydı. ama bizim verdiğimiz fiyata kullanış ve kalite olarak en iyisi buydu.

hepsi çok güzel kızlar güle güle kullanın hayırlı olsun..

çok sağol canım.

Güle güle kullan canım, ben de biberonu, fırçası emziği avent aldım, ama mikrodalga sterilizatörü burda çok pahalı olduğundan onu bebedor aldım.

ay kızlar hepsı bırbırınden guzelll guzel gunlerde kullanırlar ınsallahh hepsını

bende dr.brown bıberon takımını aldım cok guzel ayarlı

Canım çok güzeller bayıldım nerden aldın bunları böyle?güzel günlerde kullansın minik

Canım hayırlı olsun,güzelmiş

çok güsellllllll

Canım hayırlı olsun,güzelmiş

teşekkür ederim kızlarrr daha güzelleri sizin olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…