Biz de bugün bebişimizin beşiği ile arabasını aldık. Saraçhaneye gittik, İstanbulda olanlar oraya gitsin mutlaka, fiyatları baya iyi. Park yatak alacaktık, sepet tarzı beşikleri görünce dayanamadık onlardan aldık, karyolası gelene kadar onda yatsın bebiş. Arabasını da kraft aldık, arabayı seçmek zor oldu ama memnun kaldık. Yalnız oraya giderseniz pazarlıksız çıkmayın, aynı mağazadaki iki tezgahtar bile farklı fiyat veriyor, adam kandırıyorlar resmen. Dükkanların hepsine sormadan almayın
Güle güle kullanın canım güzel günlerde inşallah.Ama resim isterizzzzBen de bugün çok fazla beşik baktım çok da şekerler ya dayanamayıp karyoladan sonra ben de alıcam sanırım :52:
Eki Görüntüle 305276
bebişimizin halısı, pcden çektim daha gelmedi.
Eki Görüntüle 305278
bu da arabası ve ana kucağı.
Ayyy ayyy halısını yerim ben onunnn çok şekerrrrGüle güle kullansın çok güzel arabası ve halısı Lachesis'cim:)
lachesiss canım hayırlı uğurlu olsun hepsi çok güzel
sağlıklı günlerde olsun inşallah
Eki Görüntüle 305276
Eki Görüntüle 305278
Eki Görüntüle 305285
beşiği de bu beşiğin mavi beyazlısı yani hemen hemen aynı, karyolasını daha sonra mobilyalara uygun kırık beyaz olarak alıcaz.
çok güzeller canım aldıkların güzel günlerde kullan
Eki Görüntüle 305285
beşiği de bu beşiğin mavi beyazlısı yani hemen hemen aynı, karyolasını daha sonra mobilyalara uygun kırık beyaz olarak alıcaz.
Eki Görüntüle 305276
Eki Görüntüle 305278
Aslında takım almak lazım ama hem ucuzdu hem de sade o yüzden alıverdim gitti
almicam almicam diyorum dün yine dayanamadım bi sürü ciciş aldım, almicam diyorum çünkü bizim aile arkadasdlar cok kalabalık bir tır hediye gelecek kesin:) ee onları değiştirir değiştirir kullanırım diyodum ama bunlarıda görünce içim eridiii..Eki Görüntüle 304035
Eki Görüntüle 304275 Eki Görüntüle 304276 Eki Görüntüle 304277 Eki Görüntüle 304278 Eki Görüntüle 304279 Eki Görüntüle 304280 Eki Görüntüle 304281 Eki Görüntüle 304282 Eki Görüntüle 304283 Eki Görüntüle 304284 Eki Görüntüle 304285 Eki Görüntüle 304286 Eki Görüntüle 304287 Eki Görüntüle 304288
bunlarda oğluşumun en son aldığım cicileri
ben cuma günü yurtdışına gittim eşimin işi dolayısıyla şunları aldım türkiyedeki fiyatın yarısına satılıyordu eve gelince iyice inceledim çok beğendim sizede tavsiye ederim eğer hala almamış varsa aranızda biberon seti çok tatlı...
çok güzeller canım aldıkların güzel günlerde kullanbeşiğinde hiç ağlamasın mışıl mışıl uyusun bebişin ...canım bebek arabası eline ulaştımı nasıl kullanışlımı bende araba arayışındayım ama karar veremiyorum
hepsi çok güzel kızlar güle güle kullanın hayırlı olsun..
ben cuma günü yurtdışına gittim eşimin işi dolayısıyla şunları aldım türkiyedeki fiyatın yarısına satılıyordu eve gelince iyice inceledim çok beğendim sizede tavsiye ederim eğer hala almamış varsa aranızda biberon seti çok tatlı...
almicam almicam diyorum dün yine dayanamadım bi sürü ciciş aldım, almicam diyorum çünkü bizim aile arkadasdlar cok kalabalık bir tır hediye gelecek kesin:) ee onları değiştirir değiştirir kullanırım diyodum ama bunlarıda görünce içim eridiii..Eki Görüntüle 304035
Eki Görüntüle 304275 Eki Görüntüle 304276 Eki Görüntüle 304277 Eki Görüntüle 304278 Eki Görüntüle 304279 Eki Görüntüle 304280 Eki Görüntüle 304281 Eki Görüntüle 304282 Eki Görüntüle 304283 Eki Görüntüle 304284 Eki Görüntüle 304285 Eki Görüntüle 304286 Eki Görüntüle 304287 Eki Görüntüle 304288
bunlarda oğluşumun en son aldığım cicileri
Eki Görüntüle 305276
Eki Görüntüle 305278
çok güsellllllll
Çok sağol canım. Bebek arabasını getirdik evet, valla çok kullanışlı gözüküyor şuan ama bebekle kullandıkça daha iyi anlaşılır herhalde, hafif, ana kucağını takması falan kolay, katlanınca küçük oluyor, sürmesi çok rahat, bir çok açıdan içime sindi. Daha iyileri vardı tabi, kumaş ve plastik açısından daha kaliteli olanlar 3 katı fiyatındaydı. ama bizim verdiğimiz fiyata kullanış ve kalite olarak en iyisi buydu.
çok sağol canım.
Güle güle kullan canım, ben de biberonu, fırçası emziği avent aldım, ama mikrodalga sterilizatörü burda çok pahalı olduğundan onu bebedor aldım.
Canım hayırlı olsun,güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?